Перейти до змісту

Відновлення інформації з HDD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вінт йому трошки більше ніж півроку. Гарантійний. SATA Samsung 200 gb

Почав стукати, і не запускається! На ньому була система і купа інфи. Серед тої купи були цікаві і дорогі за змістом фотки.

СМАРТ в БІОСІ - каже все гуд. А коли йде звертання - він цокає і перегружає або вішає машину :)

Де відновити інфу із вінта (бажано не втручаючись всередину).

"Медію" не пропонувати - вони безсилі.

Хтось ще?

Опубліковано

офтоп:

если кто то возмётся то предупреди что фотки желательно что бы никуда не попали, потому что жена\девушка тебя прибъёт

шанс на востановление вырастает в РАЗЫ

Опубліковано
Шукай кудєсніка Льошу з ВолиньМаркета, телефони вже колись тут публікувались.

Льоша поможе. Хороший спец. Але не знаю чи виконає цю вимогу:

(бажано не втручаючись всередину).
Опубліковано

Сказав Олексій, що лише а Київ. на ЕПОС. ціна відновлення за такий вінт від 750 грн.без ПДВ.. Вінт дешевший вдвічі. Для фірми так- сума не велика. А от для мене. Віддати зараз 150 у.о. Трошки забагато...

тому, мабуть він такі буде.. перейшов із розряду "ще не мертвих" у розряд "вже мертвих"....

шкода..

Опубліковано
Сказав Олексій, що лише а Київ. на ЕПОС. ціна відновлення за такий вінт від 750 грн.без ПДВ.. Вінт дешевший вдвічі. Для фірми так- сума не велика. А от для мене. Віддати зараз 150 у.о. Трошки забагато...

тому, мабуть він такі буде.. перейшов із розряду "ще не мертвих" у розряд "вже мертвих"....

шкода..

Мож попробуй сам якимись утилітками..тікі для відновлення тобі тре буде ще мінімум вінт на 200Гб...

А так на фірмочках з те здеруть не менше 200грн - за 100 Гб

Опубліковано

колись проходив фокус з перестановкою плати з електронікою від такого-ж самого вінта. 90% вірогідності, що проблема саме в ній.

Опубліковано

вирішив проблему.

Інша машина гола (старенька, але із SATA) під'єднав вінта та ДВД-РВ (теж SATA)

Завантажився із диску Fuck yuo Bill (Piter Pan edition) вибрав опцію загрузки якоїсь РЕ. Завнтажився. (дуже довго визначало вінта, але врешті побачило). попередньо увімкнув флешку. Диск побачився системою, дані на ньому живі. Все необхідне скопіював за допомогою Total Commander . (весь час копіювання зайняв близько 4-х годин, близько 3,5 Гб.)

Вінт поїде по гарантії (попередньо можливо вдасться із нього ще щось витягти, хоча саме цінне я вже звідти витяг).

Хочу нагадати, що поломка якась механічна (цокаючі звуки час від часу з'являються)

Опубліковано

я колись самсунг 80-ку вилічив заміною електроніки від такого самого вінта, мабудь пощастило що попався такий вінт від якого підійшла електроніка, робив це просто з цікавості і майже наугад, але завів вінт. До того самсунг навіть в біосі не показувався, просто стукав собі і все ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...