Перейти до змісту

У Києві підпалили ресторан Блінофф


laska

Рекомендовані повідомлення

23 серпня о 1:05 до чергової частини Головного управління МНС України в місті Києві надійшло повідомлення про пожежу в ресторані Блінофф на бульварі Шевченка, 36а, біля центральних залізничних кас.

Як повідомляють у прес-службі Головного управління МНС України в місті Києві, в результаті пожежі загинули чотири людини.

Осередок пожежі знаходився на вході в ресторан. За словами очевидців, вогонь із входу буквально увірвався в приміщення і миттєво охопив зал і людей.

На момент виникнення пожежі в двох залах кафе знаходилося 8 відвідувачів. Ще сім, а також охоронець закладу були на літньому майданчику.

Працівники закладу і деякі відвідувачі встигли залишити небезпечне місце через запасний вихід.

Як повідомили рятувальники, вони виявили тіла двох чоловіків і двох жінок. Особи загиблих не встановлені.

Також постраждали 8 чоловік, зокрема офіціанти. Один із потерпілих, 20-річний хлопець, знаходиться у важкому стані.

Повністю пожежа була ліквідована о 2:04. Вогнем знищено майно і меблі, закопчені стіни і стеля на площі 40 кв м.

За попередніми даними, причиною пожежі став підпал.

З четерьох загиблих, точно знаю, що одна львівянка (5 купс КНУ), ще одна лучанка (30 років) - неонатолог Луцького пологового будинку. Була у відряджені в Києві.

Сьогодні відбулись похорони. Це дочка моєї колеги. Зі слів матері: підпал відбувся в 23 год. Підпальщики вилили величезну кількість бензину на вході і підпалили, врезультаті теж постраждали. Причина: місцеві розборки...

Отакі жахіття в центрі столиці!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За словами очевидців, вогонь із входу буквально увірвався в приміщення і миттєво охопив зал і людей.

На момент виникнення пожежі ... Ще сім, а також охоронець закладу були на літньому майданчику.

...

причиною пожежі став підпал.

Підпальщики вилили величезну кількість бензину на вході і підпалили, врезультаті теж постраждали. Причина: місцеві розборки...

что охранник делал на летней площадке, когда вход обливали бензином?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а что у нас охрана делает обычно....

в лучшем случае ничего, в худшем - выпивает со знакомыми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 5 тижнів потому...

Милиция узнала, кто и за что поджег "Блинофф" в Киеве

Сотрудники милиции в Киеве раскрыли умышленный поджог столичного ресторана "Блинофф" на бульваре Шевченко, 36а, совершенный 23-го августа 2008 года, в результате которого погибло четыре человека, еще 8 были госпитализированы с ожогами. Сами поджигатели тоже обгорели.

По подозрению в совершении поджога задержаны три человека, у которых работники милиции изъяли вещественные доказательства совершения преступления и автомобиль, на котором злоумышленники передвигались. Во время допроса один из задержанных дал свидетельские показания относительно еще одного гражданина как организатора поджога, который впоследствии был задержан. В ходе расследования дела организатор указал на заказчика этого преступления, которого также 22 сентября 2008 года разоблачили оперативники.

Как выяснилось, в августе этого года он помог гражданину Италии приобрести помещение, в котором был расположен указанный ресторан. С целью "стимулирования" арендаторов к выселению из данного помещения итальянец выступил заказчиком поджога ресторана.

По данным департамента по связям с общественностью МВД Украины, за совершение преступления он заплатил организаторам 20 тысяч долларов США.

Напомним, сейчас организаторы и один исполнитель задержаны, второй содержится под охраной в больнице, а третий в результате полученных во время пожара телесных повреждений умер. Следствие продолжается.

http://h.ua/story/136007/a4c42/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...