Перейти до змісту

Сонячна панель - 615 Вт TRINA SOLAR TSM-NE19R

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в наявності багато! доставку обговорюємо окремо. вартість панелі 4500 грн, можливий торг.

пишіть в телеграм @Trouble_S0lver

Сонячна панель 615Вт TRINA SOLAR TSM-NE19R
Зниження LCOE (вирівняна вартість енергії), зниження BOS (баланс система) вартість, коротший час окупності
Розроблено для сумісності з існуючою основною системою компоненти
Вища рентабельність інвестицій
Висока потужність до 625 Вт
До 23,1% ефективності модуля з високою щільністю з’єднання технології
Технологія кількох шин для кращого ефекту уловлювання світла, нижчі серії опір і покращений струмозбір
Висока надійність

Мінімізація мікротріщин за допомогою інноваційних технологій неруйнівного різання
Забезпечена стійкість до ФІД через процес комірки та матеріал модуля
Механічні характеристики до 5400 Па позитивного навантаження та 2400 Па негативне навантаження
Високий енергетичний вихід

Унікальна конструкція забезпечує оптимізоване виробництво енергії
Нижчий температурний коефіцієнт (-0,29%) і робоча температура
Характеристики
Вага
28.8 кг
габаритні розміри
2384×1134×30 мм
Допуск збільшення потужності
0/+5 Вт
Максимальна ефективність
23.1%
Матеріал
EVA/POE
Напруга
38.4 В
Потужність
615 Вт
Роз'єми
MC4 EVO2 / TS4 Plus / TS4

TRINA  SOLAR  TSM-NE19R.jpg

TRINA  SOLAR TSM-NE19R.jpg

TRINA SOLAR TSM-NE19R.jpg

• +1 1
Опубліковано
В 28.11.2024 в 10:27, Oli сказав:

Це в Луцьку вже?

Треба ще ссилки на mppt давати з Китаю щоб цікавіше було

Вже в Луцьку і з доставкою куди треба. 
Mppt мається на увазі інвертор ?

Опубліковано

пропозиція цікава. та проблема в тому, що, як на мене, люди закупились 450тими і 500ми панелями. і ці зараз немає куди притулити. в мене наприклад 425ті, і 600ті просто ніяк не вліпиш до них.
Також вони величезні, робота з ними складніша.

До речі, НП останні мої замовлені панелі зі львова не довезла мені. таке відчуття що вони в бусі по дерев'яному риштуванні панелей пригали)) Так що наявність в Луцьку, це дуже великий плюс.

• +1 2
Опубліковано
On 11/28/2024 at 10:49 AM, Dima4s said:

До речі, НП останні мої замовлені панелі зі львова не довезла мені. 

а укрпошта би взялась?

Опубліковано

Дайте орієнтовну ціну cкільки  стане з інвертором.  Акуми думаю взяти кислотні автомобільні. Володію технологією їх дешевої переробки, щоб глибокі розряди - пофігу ;) 

• +1 1
Опубліковано
В 29.11.2024 в 13:31, Harddriver сказав:

Дайте орієнтовну ціну cкільки  стане з інвертором.  Акуми думаю взяти кислотні автомобільні. Володію технологією їх дешевої переробки, щоб глибокі розряди - пофігу ;) 

Інвертор це вже інше питання, хто який хоче такий і бере.

Для початку треба mppt контролер, для заряду.

Опубліковано

технологією

Як робите?

Але якщо там пластина посипалась, то вже все 

Опубліковано

Яка потужність цікавить ? Є 4.2 КВт або 6.2 КВт.

Робили 6.2 КВт інвертор (15600грн) 12 панелей (по 4800грн) в сумі 73200 грн. 
зараз ціни просіли - інвертор десь 14500 грн може бути, панелі 4500 грн (акція для боодівчан, для інших по 4600 грн). В сумі 68500 грн. Конектори були дорогі ( по 80 грн пара) , зараз знайшли дешевше вдвічі (подивимся вживу чи людям можна їх пропонувати).

акумуляторами поки не займаємся - в мережі достатньо варіантів

• Дякую! 1
Опубліковано
В 29.11.2024 в 14:22, Oli сказав:

Як робите?

Але якщо там пластина посипалась, то вже все 

Якщо посипалась - таки все. Переробляв три аккуми, два нових відпрацювали минулу зиму десь з десятком розряду в 0 без помітної втрати потужності. Старий як був г-но, так і лишився. Технологія проста - заряджаємо акку, і розряджаємо через лампочку підключивши вольтметр. Там треба міряти щільність електроліту, але переробляючи три поспіль помітив, як тільки щільність падає до потрібного значення, так і вольти різко знижуються, і лампочка тухне. Тоді треба вилити кислоту і залити замість нього дистильовану воду і знов зарядити. Такий акку буде трохи менше мати вольтамперів і не матиме і близько таких токів, як традиційний, зате не боятиметься глибоких розрядів, 2-3 яких перетворюють звичайний на мотлох.

Пробуйте, в мене вийшло :) А перероблений акку дотепер крутить стартер жигулика в однокласника, ніби не жалівся.

Опубліковано
В 29.11.2024 в 18:38, super_bord сказав:

Яка потужність цікавить ? Є 4.2 КВт або 6.2 КВт.

Робили 6.2 КВт інвертор (15600грн) 12 панелей (по 4800грн) в сумі 73200 грн. 
зараз ціни просіли - інвертор десь 14500 грн може бути, панелі 4500 грн (акція для боодівчан, для інших по 4600 грн). В сумі 68500 грн. Конектори були дорогі ( по 80 грн пара) , зараз знайшли дешевше вдвічі (подивимся вживу чи людям можна їх пропонувати).

акумуляторами поки не займаємся - в мережі достатньо варіантів

Дякую, актуально буде на літо, бо планую заживити на бізнесі 2 бойлери по 3 квт. кожен, "маслають" по-повній. Бойлери "косвєннікі", зараз гріються від котла.

Опубліковано
В 29.11.2024 в 20:58, Harddriver сказав:

Дякую, актуально буде на літо, бо планую заживити на бізнесі 2 бойлери по 3 квт. кожен, "маслають" по-повній. Бойлери "косвєннікі", зараз гріються від котла.

Можна напряму від панелей, без інверторів та акумуляторів підключати до тена.

Або...

На Світязі та в Одесі дуже багато стоїть сонячних колекторів.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Все, що лишається, замастирити примітивну автоматику, що вирубатиме панелі влітку при перегріві і розрахувати кут нахилу панелі для наших широт.  Ну ще можна ввалити запобіжний клапан, про всяк випадок.

Змінено користувачем Harddriver
Опубліковано
В 29.11.2024 в 14:20, Oli сказав:

Інвертор це вже інше питання, хто який хоче такий і бере.

Для початку треба mppt контролер, для заряду.

mppt вже вбудований в гібридний інвертор що ми пропонуємо ( і до речі він з модулем Wi-Fi)

Опубліковано
В 29.11.2024 в 22:17, Harddriver сказав:

Ажно допетрав, дякуючи @Oli, шо можна тулити 6 таких панелей послідовно на бойлер НАПРЯМУ, з максимальним ККД :) БУДЕМО робити! :)

Я не сильно цікавився... Але бачу є тент на 48вольт   по 600-800Вт.

А по темі!  Панель варта уваги, ціна цікава.

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Панелі досі в наявності по тій же ціні.

З‘явились коннектори: 40 грн / пара

BF0E5FEB-3A41-4868-8F74-052634BEF6AB.png

Змінено користувачем super_bord
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
В 28.11.2024 в 10:42, super_bord сказав:

Вже в Луцьку і з доставкою куди треба. 
Mppt мається на увазі інвертор ?

Ех. І де ж були раніше. Брав в кінці вересня, то по адекватній ціні в Луцьку нічого не находив. Везли з Рівного 550 по 4900. І підтримую верхній коментар @Dima4s про великі панелі. З 550 намахався в монтажі ну нафіг, і на добавку до старих будуть на весну брати 400-500 ватні

Змінено користувачем Cniperman
Опубліковано
В 14.12.2024 в 23:50, Cniperman сказав:

Ех. І де ж були раніше. Брав в кінці вересня, то по адекватній ціні в Луцьку нічого не находив. Везли з Рівного 550 по 4900. І підтримую верхній коментар @Dima4s про великі панелі. З 550 намахався в монтажі ну нафіг, і на добавку до старих будуть на весну брати 400-500 ватні

Самі чекали місяць доставки в Луцьк і ще місяць доставки на наш склад

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...