Перейти до змісту

Куплю блок живлення для ПК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Власне для особистих потреб потрібен якісний, модульний (напівмодульний) БЖ на ват 500-550, бажано з голд сертифікатом.

Змінено користувачем Litovets
Опубліковано

не знаю що таке модульний напівмодульний ще й золотий..... Продаю свій практично новий: БЖ AeroCool VX PLUS 600W. В компі працював декілька тижнів, до місяця. Стан ідеальний. 1200 грн. 

Опубліковано
В 19.11.2024 в 08:57, VaLeRa сказав:

не знаю що таке модульний напівмодульний ще й золотий..... Продаю свій практично новий: БЖ AeroCool VX PLUS 600W. В компі працював декілька тижнів, до місяця. Стан ідеальний. 1200 грн. 

Дякую за пропозицію. На жаль AeroCool VX PLUS 600W не відповідає жодному з необхідних критеріїв.

Модульний БЖ це такий в якого від самого БЖ відключаються всі кабелі.

Напівмодульний це такий в якого незнімні 24пін на материнку і кабель живлення ЦПУ.

Голд (золотий) серитифікат або 80 PLUS Gold це значить що БЖ має КПД в районі 90% і тільки одну основну лінію 12 вольт.

• +1 1
Опубліковано
В 19.11.2024 в 09:55, Litovets сказав:

Дякую за пропозицію. На жаль AeroCool VX PLUS 600W не відповідає жодному з необхідних критеріїв.

Модульний БЖ це такий в якого від самого БЖ відключаються всі кабелі.

Напівмодульний це такий в якого незнімні 24пін на материнку і кабель живлення ЦПУ.

Голд (золотий) серитифікат або 80 PLUS Gold це значить що БЖ має КПД в районі 90% і тільки одну основну лінію 12 вольт.

ну я все рівно якби прочитав ієрогліфи замість літер і нічого не зрозумів :lol:

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...