Перейти до змісту

Автоклікер | AutoHotKey

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Треба автоклікер, який працюватиме на Віндовс. Майже ідеально підходив Random Mouse Clicker by MurGee, але він виявляється платний, після тріалу. Мінімальні вимоги до клікера: рандомний клік по часові та по координатах, але щоб і час (мілісекунди) і координати можна було задавати вручну. В Random Mouse Clicker by MurGee не вистачало лише таймера, який міг би виключати і включати процес клікання, також рандомно але в межах заданого діапазону (години, хвилини) і з заданим діапазоном пауз (години, хвилини). Крякнуту версію не знайшов, але натрапив на програму AutoHotKey і готовий скрипт написаний в ній, який мене влаштовує. Але, напевно, скрипт написаний на старій версії AutoHotKey, тому що мені не вдалося його запустити. Потребую допомоги, того хто в цьому розбирається. Підійде будь-яка допомога, як скидання тріального періоду в Random Mouse Clicker by MurGee так і в написанні скрипта чи доведені до розуму вже написаного.

Під спойлером код скрипту, який не вдається запустити

Спойлер
#SingleInstance Force
#Persistent
SetBatchLines, -1

isPaused := false  ; Variable to track the pause state
F11::
if (isPaused)
{
	isPaused := false
	Random, SleepClick, 250, 1000 ;clicks randomly between 250-1000ms
	SetTimer, RandomClick, %SleepClick%
}
else
{
	isPaused := true
	SetTimer, RandomClick, Off
}
return

RandomClick:
if (!isPaused)
{
	Random, x, 250, 500 ; Set your min and max x coordinate for random clicks within that range
	Random, y, 300, 650 ; Set your min and max y coordinate for random clicks within that range
	Click, %x%, %y%
	Random, SleepClick, 250, 1000 ;clicks randomly between 250-1000ms
	SetTimer, RandomClick, %SleepClick%
}
return

F12:: ; Closes the script. To change the hotkey, refer to https://www.autohotkey.com/docs/v2/KeyList.htm
GuiClose:
ExitApp

Змінено користувачем nickel
Опубліковано

Якби ж я володів тим Пітоном чи хоча б англійською, щоб мануал прочитати, то я б і сам написав. Мануал до автохоткей є як в самій програмі так і на сайті, але в мене той сайт відкривається один раз з десяти, якщо не рідше, тобто я навіть через перекладача почитати не можу.

Опубліковано

Заставив я цей скрипт АХК працювати, але є нюанси. По лінку на Реддіт, там є два зразки скрипту: по координатам і по курсору мишки. По курсору клік працює відмінно, але по координатах він згортає всі вікна і клікає не по кнопці, яка знаходиться по заданим координатам, а по робочому столі в заданих координатах. Як відучити скрипт згортати вікна і клікати по кнопці, а не по робочому столі?

п.с. Скрипт запрацював, коли я встановив першу версію АХК, а щоб її скачати, треба було заставити браузер ігнорувати сертифікат сайту АХК. Так сайт став нормально відкриватися

Опубліковано

Розібрався. Координати для кліку, які я задавав, я брав відносно усього екрану, а треба було відносно активного вікна. Якби вікно було розгорнуте на весь екран, то воно би працювало й так, але в моєму випадку вікно набагато менше екрану, тому воно робило клік по заданим координатам відносно мого активного вікна і попадало за його межі, тобто робило клік по робочому столу, робивши його активним вікном, після цього робило клік по правильних координатах, тому що робочий стіл має такі ж розміри як екран і попадало вже по моїй кнопці і одночасно робило активним вікно там де мені треба було клікати. Після цього воно знову робило клік вже за межами активного вікна і так по кругу - клік в моє вікно, клік по робочому столі. Змінив координати, тепер кліки не виходять за межі вікна і все працює.

Я програміст, йопта )))

Опубліковано (змінено)

Не можу зрозуміти нащо цей рядок з мілісекундами (червона стрілка), якщо скрипт налаштовується мілісекундами де зелена стрілка

Тема хай ще побуде, бо запитань багато. Як зробити таймер запуску і таймер паузи. Чи можна зробити графічний інтерфейс до цього скрипта, бо ехе-шника компілює і скомпільована програма працює, але без можливості задати налаштування. Тому якщо хтось розуміється на цьому, то запрошую в тему

Спойлер

image.thumb.png.1d5f9dcd48c1c1541b910634c87d3813.png

Змінено користувачем nickel
Опубліковано (змінено)

clickerman гуд. але я все одно на ahk  собі робив. мені треба було згортати одну прогу і рогорнути іншу

В 26.04.2024 в 21:31, nickel сказав:

Не можу зрозуміти нащо цей рядок з мілісекундами (червона стрілка)

сон . від 250мкс до 1сек

можна так Sleep, 5000   тут 5сек

а можна і чат гпт запитати. мене деколи виручає

з граф інтерф то мабуть пітон буде краще

Змінено користувачем Nick85
Опубліковано
В 29.04.2024 в 22:43, Nick85 сказав:

clickerman гуд. але я все одно на ahk  собі робив. мені треба було згортати одну прогу і рогорнути іншу

сон . від 250мкс до 1сек

можна так Sleep, 5000   тут 5сек

а можна і чат гпт запитати. мене деколи виручає

з граф інтерф то мабуть пітон буде краще

Якщо це сон, то він щось не працює. Коли запускаю, натиснувши ф11, скрипт він стартує з паузи і стоїть на ній поки я повторно не натисну ф11, якщо ще раз натиснути ф11, він знову стає на паузу і стоїть там поки не натисну ф11.

Сам клікер працює справно, міняє рандомно координати і час, але з часом у нього проблеми: кліки робляться через більші відрізки часу ніж задано в умовах. Видно як візуально так і перевіряв на CPS-тестерах. Це не критично, але додає незручностей.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...