Перейти до змісту

Просимо допомоги нашій донечці.


Рекомендовані повідомлення

Доброго усім дня! Вибачте за таке оформлення теми, але вже як є.

Ніколи навіть і подумати не міг що опинемось в такому становищі, але нажаль.

 

Пишу все максимально стисло, якщо будить питання чи поради звертайтесь, дякую!

 

21.02.23 у нас народилась донька і цей день ми запамятаємо на все своє життя... Те що наробили дитині при пологах, навіть на сьогодні в мене не вкладаєсться в голові (наслідки описані нижче)

 

В рахувуючи наше становище без підтримки людей ми не справимось, тому стукаємо куди тільки можна! 

 

Місцева влада розводить руками,  "вибачте але фонди працюють на ЗСУ" я все розумію, це вкрай важливо, але...

 

Звертаюсь до всіх не байдужих людей, зверніть будьласка увагу на нашу дитину!

Сторінка моєї дружини в інстаграмі там вся детальна інформація.

 

VSN.UA

Маленька лучанка Василинка Стаднюк потребує дороговартісної реабілітації за кордоном та подальшої операції. У день свого народження, 21 лютого 2023 року, дівчинка розпочала боротьбу...

 

текст зі статті

Спойлер

Маленька лучанка Василинка Стаднюк потребує дороговартісної реабілітації за кордоном та подальшої операції. У день свого народження, 21 лютого 2023 року, дівчинка розпочала боротьбу за власне життя.

 

Їй діагностували перелом ключиці, мʼязову лівобічну кривошию, правобічний монопарез Керера. Внаслідок ушкодження нервового сплетіння її рука не рухається, мʼязи атрофуються.

У перші години життя Василинку транспортували в реанімацію неонатального відділення з діагнозом: важка форма асфіксії з розвитком нестачі кисню, гіпоксично-ішемічна енцефалопатія, набряк мозку, судомний синдром.

У реанімації дівчинці проводили лікувальну гіпотермію, щоби запобігти руйнуванню клітин мозку. Пізніше давали антибіотики та препарати, які допомагали побороти судоми.

 

З народження бореться за життя: маленька лучанка потребує допомогиЗ народження бореться за життя: маленька лучанка потребує допомоги
 

 

 

 

«Дякуючи Богу та лікарям, які її рятували, Василинка отримала шанс на життя, але боротьба за здоровʼя продовжується. Нині наша донечка має травми, які впливають на повноцінність і розвиток у цілому. Нам діагностували перелом ключиці, мʼязову лівобічну кривошию, непереносимість білка молока, верхній правобічний монопарез Керера. Внаслідок ушкодження нервового сплетіння рука донечки не рухається, мʼязи атрофуються… Потрібне термінове оперативне втручання, яке не можна робити, доки не пройдемо курс реабілітації, оскільки є ризик повернення судом», – зазначає мама Василинки Олександра Стаднюк.

 

 

Лікарі в Україні порадили родині шукати клініку за кордоном. Завдяки волонтерам таку вдалося знайти в Греції – це Клініка Святого Луки. Мінімальний курс реабілітації, після якого стане можливим проведення операції, – три місяці. Орієнтовна вартість місяця реабілітації – понад 8000 євро. 

 

З народження бореться за життя: маленька лучанка потребує допомоги
 

 

Лише після проходження курсу реабілітації батьки Василинки знатимуть, скільки вартуватиме операція.

Допомогти можна за реквізитами:

ПриватБанк

5168 7451 3304 6604

Отримувач платежу

СТАДНЮК ОЛЕКСАНДРА ПЕТРІВНА

IBAN: UA773052990262046400947995332

Рахунок отримувача: 262046400947995332

ПриватБанк

5168 7451 3300 0379

Отримувач платежу

СТАДНЮК ВЯЧЕСЛАВ МИКОЛАЙОВИЧ

IBAN: UA443052990262096400947996336

Рахунок отримувача: 262096400947996336

Монобанк

5375 4141 3692 1128

https://send.monobank.ua/jar/hDPLigXDV

Будьяка допомога для нас важлива, порадою по альтернативній клініці, лікарям, тощо!

 

Час не на нашому боці, а зібрати навіть на одну (а їх треба 3\4 на рік) реабілітацію (за кордоном) яку знайшли волонтери нам не вдається :( в реабілітаційні центри в Україні ми стоємо на черзі, звісно ж з реабілітологами і не тільки ми займаємось постійно. Дякую усім хто звернув увагу! Мирного неба! Міцного здоров'я! 

 

В цьому центрі ми на черзі

Міжнародна реабілітаційна клініка Козявкіна 

 

В модричах з року, раніше не приймають 

Центр відновного лікування "Модричі"

 

 

  • Cумний 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 годину назад, Dima4s сказав:

Скинув пару гривень.
Лікарів якось покарали?

Це окрема тема, якщо коротко то ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 місяця потому...

На сам перед вдячні всім хто не проходить мимо і будь-яким чином допомагає...це вже впливає на майбутнє нашої маленької дівчинки, я навіть не можу виразити наскільки ми вдячні кожній людині! 
Хай ніколи нікому не доведеться відчути хоча б щось подібне! 
Дякуючи Богові мало хто розуміє що це, проте спробуйте уявити, що хочеш хоч якось допомогти дитині за яку без вагання життя віддав би, а зважаючи на обставини по великому рахунку вдіяти нічого не можеш. І тут з'являється хоч якийсь шанс поліпшити її стан, і в значній мірі залежить це від людей яких ми особисто не знаємо, а вони нас... І ось в такому становищі опинилися. І що далі ...ми не знаємо, а реабілітологи які хоч щось розуміють кажуть що декілька років потрібно буде працювати з дитиною. Чому і не одноразово говорим про той збір, просимо про розповсюдження, це все хоч повільно проте має якийсь рух, а ми в свою чергу маємо надію на те що вдасться повернути доні втрачене здоров'я, що десь там є люди які в силах виправити те що інші накоїли, і не важливо скільки сил та часу потрібно на це...

 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти


×
×
  • Створити...