Перейти до змісту

Продам системний блок на CORE i7-6700

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потужний системник на базі 4-ядерного, 8-поточного CORE I7-6700. Не XEON! SSD 512 Gb, новий, HDD ТОшиба, 2Терабайти НОВИЙ, SATAIII. Пам'ять DDR4, 16 гіг, Відео GTX 1060, замінена термопаста. 2 власник. Не майнилась. Тест Super Pi майже 8с 1 мегабайт! Все в прекрасному стані. Стоїть нова, не глючна він10 х64. Для мультимедіа, навіть роботи з відео та ВСІХ сучасних ігр на високих налаштуваннях повністю вистачає. Тести Фурмарка температура не більше 71. Будь які тести! FARCry 6 літав. GTA V, Cyberpunk 2077 високі і ультра. В подарунок - встановлю професійні програми для роботи з музикою, відео. І в папці INSTALL є багато цікавих програм. Для створення музики, УСІХ ігр, роботи з відео - ідеальний, НАЙДЕШЕВШИЙ за таку комплектацію варіант! Дзвоніть, пишіть. Ціна системника менша, ніж ціна комплектуючих :) В подарунок вайфай антена.
Тихий, дуже шустрий, будь які тести! Ціна 9900гр. Торг.

к1.jpg

к2.jpg

к3.jpg

к4.jpg

к5.jpg

Опубліковано (змінено)
19 minutes ago, sobiratel said:

Потужний системник на базі 4-ядерного, 8-поточного CORE I7-6700. Не XEON! SSD 512 Gb, новий, HDD ТОшиба, 2Терабайти НОВИЙ, SATAIII. Пам'ять DDR4, 16 гіг, Відео GTX 1060, замінена термопаста. 2 власник. Не майнилась. Тест Super Pi майже 8с 1 мегабайт! Все в прекрасному стані. Стоїть нова, не глючна він10 х64. Для мультимедіа, навіть роботи з відео та ВСІХ сучасних ігр на високих налаштуваннях повністю вистачає. Тести Фурмарка температура не більше 71. Будь які тести! FARCry 6 літав. GTA V, Cyberpunk 2077 високі і ультра. В подарунок - встановлю професійні програми для роботи з музикою, відео. І в папці INSTALL є багато цікавих програм. Для створення музики, УСІХ ігр, роботи з відео - ідеальний, НАЙДЕШЕВШИЙ за таку комплектацію варіант! Дзвоніть, пишіть. Ціна системника менша, ніж ціна комплектуючих :) В подарунок вайфай антена.
Тихий, дуже шустрий, будь які тести! Ціна 9900гр. Торг.

ну, це "вротмнєногі" - а не харектеристики системника,  таки поважайте борду, з - її правилами :0011:

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому Bliksss сказав:

ну, це "вротмнєногі" - а не опис системника.

Ну, не всі такі ж метри комп'ютерної справи :) .:) . Для "продвінутих" можу в особистих описати все, що забажаєте по ньому.

Змінено користувачем sobiratel
Опубліковано (змінено)

@sobiratel - і в якому столітті, він був - "потужним"? ну цікаво просто...

Далі, 1060 -"не майнилась", ну зараз - 100% не майнилась, а коли був актуальним I7-6700 - цілком можливо....

Опубліковано
1 minute ago, Bliksss said:

@sobiratel - і в якому столітьі він був - "потужним"? ну цікаво просто...

Дякую учасникам дискусії. Чим більше коментів - тим вище рейтинг оголошення. Потужність - поняття відносне. За такі гроші і для середніх завдань він потужний. 

Опубліковано (змінено)
13 minutes ago, sobiratel said:

Ну, не всі такі ж метри комп"ютерної справи.

на жаль, ви не туди натрапили, на Борді - не метри, а - КІЛОМЕТРИ своєї справи, якщо не так - киньте в мене клавою ))) мишку - шкода, дорожче за мікрохвильовку...

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому Bliksss сказав:

на жаль, ви не туди натрапили, на Борді - не метри, а - КІЛОМЕТРИ своєї справи, якщо не так - киньте в мене клавою )))

Часом, блукаючи, заходять і сантиметри. :) От є надія, що якийсь помилиться "дверима" і потрапити сюди. ;)

Змінено користувачем sobiratel
Опубліковано
8 minutes ago, Bliksss said:

@sobiratel - і в якому столітьі він був - "потужним"? ну цікаво просто...

Далі, 1060 -"не майнилась", ну зараз - 100% не майнилась, а коли був актуальним I7-6700 - можливість можливо....

Щодо 1060 - повірити на слово, або купувати на Розетці нову, не потужнішу, але за ціною цілого системника. :) Щодо і7-6700, то він на 5-7% слабший і7-7700. А 7700 і зараз дасть фору багатьом "Райзенам". :) 

Опубліковано
2 minutes ago, Bliksss said:

так і ви- не отображайтесь....бажаю - успішно продати

Абсолютно не ображаюсь. :) Навпаки, ви ж не обматюкали мене, а просто задаєте гострі питання і це чудово. Щоб не розслаблявся :)

Опубліковано

3 minutes ago, sobiratel said:

От є надія, що якийсь помилиться "дверима" і потрапить сюди.

то ви - нагібать хочете? чи як розуміти? чи просто - знайти людину, яка - не орієнтується в цінах? ну, це не світить, це - борда, або я, або ще хтось скаже - "дорого, да ну нах", борда ))

Опубліковано
3 minutes ago, sobiratel said:

Щодо 1060 - повірити на слово, або купувати на Розетці нову, не потужнішу, але за ціною цілого системника.

а хто купить нову 1060? 

Опубліковано
2 хвилини тому Bliksss сказав:

то ви - нагібать хочете? чи як розуміти? чи просто - люди знаходять, яка - не орієнтується в ціні? ну, це не світить, це - борда, або я, або ще хтось скаже - "дорого, да ну нах", борда ))

Розкажу бувальщину. Мій знайомий (Socket 1366 від 1050 не відрізнить) ВИПАДКОВО потрапив сюди, побачив оголошення про продажу системника і купив його. Попередньо порадившись зі мною. 3-й рік служить йому вірою і правдою і не натішиться чоловік. :) Тут же не закрита секта? :) Далі. Ті проги і контент, що я там можу поставити, в інших (одна установка) коштує від 2000гр. 

Опубліковано
5 minutes ago, sobiratel said:

Щодо і7-6700, то він на 5-7% слабший і7-7700.

х*й з пальцем міряєте, ці проци - вже давно на звалищі. На цьому, хотів би завершити, не бачу сенсу. Ну, реально, 10 i5 (4/8) покоління ноути по 250 баксів і ось це вот. 

Опубліковано
Just now, sobiratel said:

Далі. Ті проги і контент, що я там можу поставити, в інших (одна установка) коштує від 2000гр. 

:0011:

Опубліковано
1 minute ago, sobiratel said:

Ті проги і контент, що я там можу поставити, в інших (одна установка) коштує від 2000гр. 

жарт такий?

Опубліковано
Just now, Bliksss said:

х*й з пальцем міряєте, ці проці - вже давно на звалищі. На цьому, хотів би завершити, не бачу сенсу. Ну, реально, 10 i5 (4/8) покоління ноути по 250 баксів і ось це ось. 

В Cubase 12.5 PRO якщо ви робите проект на 20 доріжок, "вішаєте" плагіни VST3, то оці сучасні проци не справляться так гарно, як ці старішеякі. Ось чому мені подобаються багатоядерні XEONи. В самого такий на 14\28 ядер і 32 DDR4.

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 minute ago, Bliksss said:

жарт такий?

Ні. Проги для роботи з музикою, наприклад коштують сотні баксів. VSTi - десятки, сотні. Я багато з них купував. 

Опубліковано

Якщо адміни-модератори скажуть, що оголошення суперечить правилам, або "ущемляет права" якихось меншин - видаляйте оголошення. :)

Опубліковано
Just now, Bliksss said:

просто цікаво, починаю відчувати себе- "лохом якимось", за установку ЧОГО ви 2К гривень берете?

Стилі (сети) до KORG PA 2X PRO, Yamaha SX700,900, купував в Україні, та на сайті Камаро в Польщі. Це - від 1500гр. VST плагіни купував. :) ну, кого реально зацікавить - є ціни на сайтах.

Опубліковано (змінено)
4 minutes ago, sobiratel said:

Стилі (сети) до KORG PA 2X PRO, Yamaha SX700,900, купував в Україні, та на сайті Камаро в Польщі. Це - від 1500гр. VST плагіни купував. :) ну, кого реально зацікавить - є ціни на сайтах.

так би і сказали...тепер, не - цікаво, бажаю успіхів в продажі

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...