Адміністратори t0rik Posted May 10 Адміністратори Share Posted May 10 ВЕЛОДЕНЬ. ВЕЛОДЕНЬ. ВЕЛОДЕНЬ. Оголошуємо патріотичний проїзд. Чекаємо усіх з Українською символікою 21 травня біля ТРЦ ПортCity! Цьогоріч стартуємо об 11.00. Збір та реєстрація учасників з 9:00. Окрім власне велопробігу, на гостей чекають цінні подарунки, які будуть розігруватися за реєстраційними номерами учасників. Головний подарунок - велосипед! Велопробіг відбудеться за підтримки: ТРЦ ПортCity, Луцької Міської Ради, СК Лучеськ, Асоціації велосипедистів Луцька та ГО Обєднання Людей з Прихованими Потребами. Участь у велопробігу безкоштовна, проте благодійні внески вітаються! Внесок можна зробити: • у фізичну скриньку на події. * за реквізитами, відсканувавши код ГО партнера.. * за посиланням на офіційному сайті ГО https://www.olzpp.org.ua/ Усі кошти будуть спрямовані на допомогу дітям з цукровим діабетом. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickel Posted May 12 Share Posted May 12 Раніше на Борді була потужна велотусовка. А де вони зараз продають/купляють свої б/у запчастини? Link to comment Share on other sites More sharing options...
case_l Posted May 13 Share Posted May 13 20 hours ago, nickel said: Раніше на Борді була потужна велотусовка. А де вони зараз продають/купляють свої б/у запчастини? я на базарі або в інтернеті купую 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickel Posted May 13 Share Posted May 13 11 minutes ago, case_l said: я на базарі або в інтернеті купую На базарі нове, а мені треба легке б/у. Тобто бюджет невеликий, а гумна не хочеться. А в інтернеті де, куди Гугл заведе чи на Харків Турист? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickel Posted May 13 Share Posted May 13 (edited) Але все рівно напиши який базар і в кого береш? Edited May 13 by nickel Link to comment Share on other sites More sharing options...
case_l Posted May 13 Share Posted May 13 (edited) 4 hours ago, nickel said: На базарі нове, а мені треба легке б/у. Тобто бюджет невеликий, а гумна не хочеться. А в інтернеті де, куди Гугл заведе чи на Харків Турист? Дивлячись які запчастини, я не часто щось міняю і купую звичайне, а не щось круте, їжджу кожен день на роботу. А так звісно через гугл по найнижчій ціні/доставці. На базарі на варшавці у чувака що біля риби/мосту, останнє що купував - пару гальмівних колодок за 70 грн і тросик до заднього перемикача за 20 грн. А ще там взимку купував вісь з конусами до втулки заднього колеса за десь 100 грн, бо стара зламалась. Edited May 13 by case_l 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickel Posted May 21 Share Posted May 21 Велопробіг буде? По яким вулицям? Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbo Posted May 21 Share Posted May 21 4 minutes ago, nickel said: Велопробіг буде? По яким вулицям? «Порт Сіті» – проспект Соборності – проспект Молоді – проспект Відродження – вулиця Рівненська – Київський майдан – проспект Волі – вулиця Винниченка – проспект Василя Мойсея – проспект Перемог – ТЦ «Порт Сіті» 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EleKtrik Posted May 22 Share Posted May 22 Фоткі десь є викладені? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Адміністратори t0rik Posted May 23 Author Адміністратори Share Posted May 23 18 годин тому, EleKtrik сказав: Фоткі десь є викладені? У Луцьку – «Велодень-2023». ФОТОРЕПОРТАЖ | ВолиньPost (volynpost.com) «Велодень-2023»: вулицями Луцька проїхали тисячі людей (volynnews.com) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts