Перейти до змісту

Повна ілюмінація (Фоєр)

serb

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто читав цей пендоський витвір про Україну і Луцьк зокрема ?

Хто шо скаже ?

Опубліковано

Відносно чи найдеться в ВДУ - то якщо я вмію правильно читати то цей роман сказано ще не переклали на україньську...

І крім того попахує якоюсь профанацією - перший раз чую про такий населений пункт під Луцьком? "Трахімброд".... ^_^

А по-третє рядок: " Так, наприклад, жителі Трахімброда одного разу одночасно зайнялися сексом і в результаті..." який вже далі результат??? То якщо я не помиляюсь під Луцьком є село з якого взяла початок сексуальна революція Европи 90-х років..???

Може просто автор десь в Нідерландах обкурився легальної наркоти і відбулось невеличке викривлення пространствєнно-врємєнного континіуму в його моску?

Опубліковано

От ти книжку прочитай, да !

Трахімброд - це назва штетлу після другого референдуму (неофіційного), а за офіційною назвою, - то Софіївка.

Дуже смішна книжка. Одесит Алєкс показаний таким дебількуватим. У нього така дивна англійська.

Всі частини, що від його імені написані посякнуті тою дивизною. Я читав у російському перекладі, правда. Але перекладач чесно сказав у передмові, що є такий факт у книзі і що він спробує його передати. Мені здається йому це вдалося.

Щодо "ілюмінації", то якби мова йшла не про єврейський штетл і його жителів, то можна подумати,

що автор є прихильником українського романтизму, типу Покальчука, Капранових. Там правдиве і

ірраціональне, еротичне і смішне перемішано в купу.

Кльова книжка, мені сподобалась. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...