Перейти до змісту

Про life:) (Астеліт)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
З часом якість звязку буде покражуватися!Біда лайфа це те шо в них мало базових станцій а ті шо є вигрібають на 110% в порівняні з київстаром 50-60%.Можу залити карту трансмісії лайфа якшо цікавить когось.

не збираюсь агітувати але після кончених дзвінків малолєток на мій тел типу з вільного лайфу, на ЮМЗ МТС там хоч нема таких глюків за ті самі 30 грн

користуюсь ЮМС з СІМ МАСТЕР повірте досвіду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лайфу всього навсього 4 роки а юмс 15 (яку сєтку можна замутити за таки час????

Розвиток варто порiвнювати не з роками існування на ринку, а об'ємами інвестицій. Для побудови нормальної мережі і 4 роки багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже три місяці користуюсь мобільним інтернетом від Life. Дуже зручно. 50 грн/міс і 350 Мб трафіку. По роботі та для почта/перегл інфи/новини хватає повністю. Поки Укртелеком поставить на ГПЗ нову станцію то мене виручає Life...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я працюю в даній сфері і знаю що 4 роки це малий термін!.. Лайф будує свою мережу а не користується вишками других операторів на відміну від деяких! Про які інвестиції ти говориш?????

1. Лайф сам нічого не будує, будують підрядники.

2. Ні один з операторів не використовує чужі "вишки". Оператори або здають в оренду місця на своїх баштах або використовують національний роумінг для своїх абонентів.

3. Для будівництво 1 БС потрібно 1 місяць, для будівництва башти - 2 місяці. Відповідно за 4 роки можна набудувати багато, але все залежить від кількості обладнання, яке виділяється на регіон. Для придбання цього обладнання і потребуються інвестиції. Головними інвесторами Лайфу є СКМ і Турксел.

4. Для якісного зв'язку головне не кількість БС, а правильність їх розташування і точність розрахунку пропускної здатності обладнання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Лайфістами;-) багато не розмовляю, лиш з кількома абонентами, 25 грн. не напряжно мені було у вільному лайф-пакеті. 35 платити за те ж саме не готовий, інший тариф який мав би може якийсь "Улюблений номер" чи щось подібне і 25грн. абонки влаштував би на всі 100% аби тільки був. А як ні....то буду тільки по Скайп(з тими ж людьми). От тільки що вдома тільки можна-тут недолік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перевівся на 35 або 50 грн. Відповідно приходитиме при поповненні одним платежем 20 або 50 хвилин бонусів. На скільки мені відомо, при поповненні на 25 грн дзвонити як і раніше можна, тобто місяць всередині мережі по нулям.

Згадую свої пости, коли жалівся на зв'язок, зараз з "інопланетянами" майже не буває розмов, оператор на очах пішов на поправку. Видно в ті дні, коли жалівся я, були трабли, і їх пофіксили, чим покращили мережу. (і не важливо чи в Луцьку, чи в мене на вулиці, головне зв'язок є і поки що не сивію)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лайфу всього навсього 4 роки а юмс 15 (яку сєтку можна замутити за таки час????

Розвиток варто порiвнювати не з роками існування на ринку, а об'ємами інвестицій. Для побудови нормальної мережі і 4 роки багато.

Я працюю в даній сфері і знаю що 4 роки це малий термін!..Лайф будує свою мережу а не користується вишками других операторів на відміну від деяких!Про які інвестиції ти говориш?????Тим більше в Україні...

Не бачу реального розширення покриття!? Де ще покриття з'явилось в 2008 році, крім Торчина, Камінь-Каширська? Це реальне будівництво мережі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо ти щось знаєш про планове покриття в цьому році (по Волинській області).

P.S. дуже цікавлять смт. Колки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3.Для будівництва 1 базової станції потрібно 2 дня нерахуючи усіх дозволів але це нічого неозначає)))Вчора за 0,5 дня переробили міді БТС на макро!

4.Для якісного звязку головне кількість ТРХ(тереіксів) в БС так як в 1 БС можна поставити 9 ТРХ (по 3 на сектор 1 сектор 120 градусів=360) такшо чим більше БС тим кращий звязок!!!

1. Скільки Астеліт вивів в ефір БС на Волині в 2008 році? В процентному відношенні, наскільки більше побудували чим в 2007 році?

2. ТРХ збільшує пропускну здатність сектора, але при цьому зменшується потужність випромінювання передавача.

3. Коли утилізація БС досягає критичної межі потрібно на це реагувати, а яким способом це робити чи доставляти ТРХ чи будувати нову БС, це вже вирішуєте ви самі. Нажаль проблеми із якість звязку, недозвонами, обривами свідчить про те, що питанню оптимізації мережі приділялось мало уваги. І час існування на ринку тут взагалі ні до чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТРХ можна настроїти на 7 абонентів або 14. Коли 14 тоді просто чостотний спектер змінюється. Розмова чітка але воно подібна до розмови як говорить робот.

Якщо все так легко, чому багато нарікань на якість зв*язку? Чи якість тоже з роками приходить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-Читай вище! :angry:

Вище лише теорія... а на практиці нажаль не так.... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
видалено

;) сообщения удалены, к чему бы это...?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Вчора поповнив рахунок на 35 гр , а сьогодні вранці грошей вже не було як і бонуса. Можливо хтось знає що трапилось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

хз шо в тебе сталось. то ж лайф. "можливо все. лайф"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора поповнив рахунок на 35 гр , а сьогодні вранці грошей вже не було як і бонуса. Можливо хтось знає що трапилось?

Зазвичай, в такій ситуації, треба згадувать кто і куди останій раз звонив з твого телефону :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зазвичай, в такій ситуації, треба згадувать кто і куди останій раз звонив з твого телефону :huh:

Така проблема виникла не лише у мене, але наступного дня все вернулось на свої місця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Проблема с лайф. Разрывает при разговоре связь. Причем в разные промежутки времени. Особенно возле Варшавки. Бывает через 10 секунд рвет связь, бывает и 20 минут без разрывов. У кого еще проблемы есть? Почему такие проблемы?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам зв'язок ніби не рве. А от іноді просто нереально кудись додзвонитись - це факт. Просто не з'єднує і на екрані видає повідомлення "Помилка з'єднання". І така проблема періодично виникає не тільки в мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...