Перейти до змісту

Куплю системник DDR4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю системник або материнку з процом і пам"яттю, або тільки з процом на DDR4. Пропонуйте. Можу обмінятись з доплатою на свій ситемник DELL 5500. XEON X5660. 2TB вінт, 16 або 24 трьохканальної пам"яті , ну і т.д.

Опубліковано
3 годин тому, sobiratel сказано:

Куплю системник або материнку з процом і пам"яттю, або тільки з процом на DDR4. Пропонуйте. Можу обмінятись з доплатою на свій ситемник DELL 5500. XEON X5660. 2TB вінт, 16 або 24 трьохканальної пам"яті , ну і т.д.

Опубліковано
2 минуты назад, Dima4s сказал:

Дякую. Це трошки дорожче, ніж я планую. І, в пріорітеті, інтел. 

Опубліковано
4 годин тому, sobiratel сказано:

бюджет?

Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

бюджет?

Я розглядаю варіанти обміну на своє залізо з моєю доплатою. Або в межах 5-6 тисяч системник. Може бути щось навіть DDR3 з Xeon E5 2650v2 або потужніше.

Опубліковано
Только что, Zheny@ сказал:

був за 10000 грн з відяхою 1060 6Гб.

Тобто весь системник на 1151 сокеті за 5 000 грн.

То непогана ціна. І де він зараз? :)

Опубліковано

Порадьте, з якими процами я відчую приріст в рендерінгу відео, аудіо, порівняно з моїм XEON X5660. І чи помітно буде перехід на DDR4? Дякую.

Опубліковано
11 годин тому, sobiratel сказано:

Порадьте, з якими процами я відчую приріст в рендерінгу відео

1) Шукай свій проц в тестах якогось Cinebench чи профільної проги

2) Шукай новий проц в тих же тестах

3) порівнюй

4) роби висновки :)

Я бачу переваги наступні.

Нова платформа.  Швидша пам'ять. Холодніший.

Але варто дивитися в сторону новішого покоління, типу 8-9. 

Там процесор і7 - має 6 ядер і 12 потоків.

Або, якщо на 6-7 покоління, то шукати якийсь ксеон.  Але там все дорого. Дорогий ксеон і специфічна мать, там на  звичайну мамку ксеони не стають. Їх розділили починаючи з 6-покоління.

Опубліковано

Хочу недорогий корпус з БЖ від 500 чесних ват.  Материнская плата Atermiter X79 с сокетом LGA 2011. З башнею над процом.

Опубліковано
On 01.08.2022 at 23:26, sobiratel сказано:

Порадьте, з якими процами я відчую приріст в рендерінгу відео, аудіо, порівняно з моїм XEON X5660. І чи помітно буде перехід на DDR4? Дякую.

Важливо що використовує твій софт для рендеру - проц чи відяху чи і те і інше. Я бачив тести де зовсім різні проци показують однаковий резалт на рендері відео бо юзається відяха. Звісно все завжди впирається в бюджет - в залежності від нього бери Xeon E5 2696v2 або E5 2696v3 або якщо трохи дорожче - Core i3 12100F. Останній варіант геть відрізняється від зеонів але це свіжа платформа за доступний бюджет і трохи підзбиравши зможеш апгрейднутися на топчик а по зеонам то їх стеля по апгрейду. Подивись кілька відосів "Технопланета" там знайдеш розгонуту відповідь на своєзапитання. 

Опубліковано
9 часов назад, FWK сказал:

Важливо що використовує твій софт для рендеру - проц чи відяху чи і те і інше. Я бачив тести де зовсім різні проци показують однаковий резалт на рендері відео бо юзається відяха. Звісно все завжди впирається в бюджет - в залежності від нього бери Xeon E5 2696v2 або E5 2696v3 або якщо трохи дорожче - Core i3 12100F. Останній варіант геть відрізняється від зеонів але це свіжа платформа за доступний бюджет і трохи підзбиравши зможеш апгрейднутися на топчик а по зеонам то їх стеля по апгрейду. Подивись кілька відосів "Технопланета" там знайдеш розгонуту відповідь на своєзапитання. 

Дякую. Вже визначився. Е5-2696. Замовив ще 32 чотирьохканальної пам'яті. Хоча і DDR3, але в роботі вона не буде поступатись 4. Мені не тільки для рендерингу. Музика(написання в DAW). А там проц і ядра дуже треба. Тепер шукаю блок і корпус.

Опубліковано
3 годин тому, sobiratel сказано:

Дякую. Вже визначився. Е5-2696. Замовив ще 32 чотирьохканальної пам'яті. Хоча і DDR3, але в роботі вона не буде поступатись 4. Мені не тільки для рендерингу. Музика(написання в DAW). А там проц і ядра дуже треба. Тепер шукаю блок і корпус.

Ядра то добре... Але коли станеш користуватись- зрозумієш який тормоз 2696. через низьку частоту ядер і низьку швидкодію на одне ядро все на ньому довго думає. Він хороший чисто під другу машину, щоб робити на основному, а на 2696 ставити рахуватись.

Опубліковано
4 минуты назад, Dima4s сказал:

Ядра то добре... Але коли станеш користуватись- зрозумієш який тормоз 2696. через низьку частоту ядер і низьку швидкодію на одне ядро все на ньому довго думає. Він хороший чисто під другу машину, щоб робити на основному, а на 2696 ставити рахуватись.

Ну, в усякому разі, кращий мого XEONа Х

5660. І пам"яті більше 4-канальної і М2 SSD підтримує. В сумі має бути приріст непоганий. А ти мав такого? З чим порівнюєш, що він "тугодум"?

Опубліковано

звичайно краще. а ще якщо взяти дві штуки)
в мене 2696v3 два шт. в одній з машин для рендеру. Так, два таких рендерять швидше за мій робочий 12700к і за старий 3900х десь на 40%. але в роботі чисто по відчуттях то тормоз.
Мені важлива продуктивність на ядро, тому працюю я на швидких процах з малою кількістю ядер, а рахую на ксеонах.

Опубліковано
1 час назад, Dima4s сказал:

звичайно краще. а ще якщо взяти дві штуки)
в мене 2696v3 два шт. в одній з машин для рендеру. Так, два таких рендерять швидше за мій робочий 12700к і за старий 3900х десь на 40%. але в роботі чисто по відчуттях то тормоз.
Мені важлива продуктивність на ядро, тому працюю я на швидких процах з малою кількістю ядер, а рахую на ксеонах.

Дякую. Поки що спробую один і 32 оперативи. Якщо буде норм ( за такі гроші), то буду шукати двохпроцеморну мамку.  :) Ну, рендеринг - не основне. А в DAW важливо кількість ядео і кеш. Тут його вистачає :)

Опубліковано

Дякую всім за поради. Придбав БЖ. Корпус сам змайструю з будки трансформаторної. Адмін, закривайте тему. А я створю нову по продажі свого заліза оптом чи частинами :)

Опубліковано
9 годин тому, sobiratel сказано:

Дякую всім за поради. Придбав БЖ. Корпус сам змайструю з будки трансформаторної. Адмін, закривайте тему. А я створю нову по продажі свого заліза оптом чи частинами :)

маю простий корпус адекватному стані. Чорний (темно сірий)

100 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...