Перейти до змісту

Квартіранти


Optimal

Рекомендовані повідомлення

Наткнувся на цю неслабеньку статейку 3. Бычий цепень просто офігев, пробив в гуглі... а там таких статей, короче говоря - читати не перечитати! Зразу видно, шо зараза не рідка і може в кому хочеш бути! Тіло 2-10 метрів може бути в тобі, а ти і нічого підозрювати не будеш! На теперішніх лікарів надії мало, так шо спитаю тут іто толку більше буде, може хтось таки знає де можна провіритись на цих глистів і чи можна взагалі :) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заражение может произойти из-за употребления для сырой и вареной говядины одной разделочной доски, ножа, кухонного полотенца и т. д.

мой доску и нож,с мясом проводи нормальную термическую обработку и будет тебе счастье. ну и панику не наводи...эта проблема существовала и сто лет назад. Хотя никто не застрахован...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може хтось таки знає де можна провіритись на цих глистів і чи можна взагалі ohmy.gif ?

Сходи в "Інтавіт" і 100 % в тебе знайдуть глисти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yurgen

Згідний, від паніки ще нікому краще не стало :) Проблема існувала і з самого початку людства, а може і давніше, друге питання - проінформованість суспільства.

SunSeth

Ще хотілось би знати де цей "Інтавіт" :) Нарахунок шансів, то не сказав би що 100% а от 70-80% може бути (зазвичай саме в такій кількості людей знаходять глистів).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтавіт знаходиться зліва від бібліотеки по Молоді, навпроти дитмайданчика. На рахунок шансів, я не перебільшую, сходи - у них бізнес на лікуванні глистів (я так чув від багатьох знайомих).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кста, тоже слышал оп этой конторе.

За хорошие деньги, быстренько найдут у тебя парочку другую матерых глистов партизанов, и так же быстренько и оперативно их изгонят.

Хотя как на мое ИМХО ты врядле каданить узнаиш были они там, или нет. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

друге питання - проінформованість суспільства.

Ящо не зраджує память, то про цих жівотних досить популярно написано в підручнику з зоології\біології за 6 клас. Так шо з поінформованістю не так уже й погано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Другі мої, раз-два рази в рік корисно поїсти антибіотиків різних (в міру), лікуючи там щось паралельно, а потім --- швиденько заселити ЖКТ молочнокислими бактеріями, благо в аптеці вибір препаратів з ними широкий.

Особливо коли вік - за 35 і іммунка починає "глюкати".

Сам так роблю, всім раджу, і відчуваю себе чудово :angry:

(один з найприємніших побічних еффектів - зникнення пуза)

Ато дійсно, паразитів розвелось, а живемо ми з вами в ненайкращих умовах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Другі мої, раз-два в рік корисно поїсти антибіотиків різних, лікуючи там щось, а потім швиденько заселити ЖКТ молочнокислими бактеріями, благо в аптеці вибір препаратів з ними широкий.

Сам так роблю, і всім раджу :angry:

всем порекомендую:

1. не есть абы что

2. абы для чего

3. любые лекарства принимать после консультации с врачем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vaso

Здається не тільки в 6 класі а і в 8 їм навіть призначена ціла тема, але і у 8 класі розум ще недостатньо розвинувся аби адеватно сприймати таку інформацію, не те що вже в 6 класі, як можна в 11 років сприймати такі речі? Я в свій час (13 років) сприйняв, це як щось космічне, а правда як кажуть сурова. Діти в цьому віці і нерозуміють, що їм за такі ужаси розповдають. Взагалі проінформовані батьки повинні бути, а не діти.

Доречі я подзвинив в Інтавіт мені там сказали, що обсетеження проводять тільки в понеділок і вівторок, саме обстеження коштує 150 гривень, лікар сказав що в них такий апарат, котрий працює краще російського Оберона, Оберон це такий апарат, що може точно визначити є в організмі паразит чи немає, а в Інтавіті такий же апарат тільки кращий і як я поняв обстежується весь організм, аналізи в лікарні віддихають (хібащо в 2й лікарні проводять аналіз крові на дорослих глистів, доволі ефективний, всетаки краще ніж аналіз калу здавати по 10 разів). Оберон використовується в державних лікарнях Росії, як наприклад в нас - УЗІ, що за апарат в "Інтавіті" я незнаю, але ця контора вже доволі давно працює, і довіряти їм можна.

Shura

На лікарів не стоїть сильно покладатись, ато вони можуть лікувати від чого завгодно але не від того, від чого треба, скільки вже таких випадків було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Того тижня сходив в Інтавіт, глистів у мене таки не знайшли, але я думаю ще треба піти в поліклініку і здати додаткові аналізи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Вобщем діагностика там проводится по методу Фолля відомий лохотрон, відносно законний метод відбирання грошей, той апарат не те що глистів ненайде він взагалі нічого реального не виявить, якщо людина навіть присмерті буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може в тебе і справді все нормально. Не варто шукати того, чого немає, а то знайдеш те, чого й не шукав :) Майже завжди присутність глистів виражається симптомами. Паразити про які говорилось на початку викликають:

боли в животе, тошнота, сильный аппетит, рвота, сильное падение веса или очень большой вес и т. д.

А для душевного спокою спробуй народні методи: наїжся часнику, цибулі, гарбузового насіння і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже й забив на то всьо :) Но всетаки про цих гадів начитався вдоволь, решив робити профілактику, типу їсти часник, цибуля, гарбузове насіння, вермокс і т.д. Живіт мені таки зрідка болів, але я сходив на УЗІ і мені сказали шо це шлунок. Так шо сильно тревоги не бью, та при цьому залишаюсь на сторожі.

P.S. Шо цікаво якщо вбити в гугл слово - квартіранти, то першою виведе цю сторінку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...