Єретик Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 14:50 #326 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 14:50 Саакашвілі говорить що він веливий демократ, ось і хай дасть слово народу. А референдум двічі показав думку народу. І що "великий демократор" зробив з цією думкою? Розстріляв мирних людей!
romaxa11 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 14:50 #327 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 14:50 Для чого Росії Україна, Білорусія, Грузія, Казахстан і т.д. Тільки маючи в тих країнах кишенькові уряди можна сміливо говорити, що Росії нічого не загрожує, адже аналогічно США, які абсолютно не були готові до 11 вересня, Росія також зможе мало що протиставити саме в оборонному плані. А так можна спокійно зберігати імідж прибамбошеної країни (яка за сєбя нє отвєчає), викрикуючи це все за спинами квазіколоній. Найлегше виступати у війні агресором, а оборона своєї території - це вже зовсім інша справа, тут вже ядерними ракетками не покидаєшся.
romaxa11 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 14:55 #328 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 14:55 Саакашвілі говорить що він веливий демократ, ось і хай дасть слово народу. А референдум двічі показав думку народу. І що "великий демократор" зробив з цією думкою? Розстріляв мирних людей!Вже пару місяців російські військові літаки порушували повітряний простір Грузії, це просто так? Потім почались легкі заворушення з перестрілками з боку Осетії, а потім Грузія взялась за війну.Прочитай пост про війну з Фінляндією ось тобі і історія.
SunSeth Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:00 #329 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:00 sergyj, соррі, але як я розумію ту дівчину, що тебе покинула... Ти ж дохлу коняку своїм скигленням заї задовбеш. 2000 мірних жітєлєй 2000 мірних жітєлєй 2000 мірних жітєлєй рєфєрєндум рєфєрєндум рєфєрєндум
Єретик Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:03 #330 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:03 Вже пару місяців російські військові літаки порушували повітряний простір Грузії, це просто так? Потім почались легкі заворушення з перестрілками з боку Осетії, а потім Грузія взялась за війну.Прочитай пост про війну з Фінляндією ось тобі і історія.Правильно ти сказав: Грузія взялась за війну. Несподіванно, без оголошення. Взялась за війну з мирним населенням. Гаряча кавказька кров.
Facktor Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:03 #331 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:03 Дуже сумніваюся в тому, що ні з того не з всього грузини взяли і розстріляли Цхінвалі "градом". Якби там були якісь заворушення зі сторони осетинів, то було б найлогічніше і найбезпечніше ввести загони спецназу. Думаю що є якась причина, яка змусила обстрілювати місто, але у ЗМІ це не було висвітлено.І взагалі на мою думку зараз дуже важливо аби в конфлікт не втянулися інші сторони, це може викликати ланцюгову реакцію. Із-за таких на перший погляд невеликих локальних конфліктів розгорілися світові війни.
Єретик Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:08 #332 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:08 sergyj, соррі, але як я розумію ту дівчину, що тебе покинула... Ти ж дохлу коняку своїм скигленням заї задовбеш. 2000 мірних жітєлєй 2000 мірних жітєлєй 2000 мірних жітєлєй рєфєрєндум рєфєрєндум рєфєрєндум Що факти очки ріжуть? А як ці факти які я наголошую вперто ігноруються. Ну так дай відповідь на них. Для тебе 2000 людських життів нічого не значать? Уяви якби ти себе почував, якби втратив 4-10 близьких людей. Наприклад всю свою сім"ю. Тоді б ти справді заскиглив моя сім"я, моя сім"я, моя сім"я. А це всього навсього 5-10 людей. Навчись любити і відчувати біль інших людей. з.і. Якщо ти спиш з дохлими коняками іди до лікаря терміново. А з дівчиною я помирився. Дуже сумніваюся в тому, що ні з того не з всього грузини взяли і розстріляли Цхінвалі "градом". Якби там були якісь заворушення зі сторони осетинів, то було б найлогічніше і найбезпечніше ввести загони спецназу. Думаю що є якась причина, яка змусила обстрілювати місто, але у ЗМІ це не було висвітлено.І взагалі на мою думку зараз дуже важливо аби в конфлікт не втянулися інші сторони, це може викликати ланцюгову реакцію. Із-за таких на перший погляд невеликих локальних конфліктів розгорілися світові війни. Грузія якраз і хоче втягнути в цей конфлікт найбільше сторін. Це очевидно.
_sergius Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:12 #333 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:12 to sergyj: Щодо "мирного населення" про яке ти так часто згадуєш, то почитай мій пост вище. А якщо ти черпаєш інформацію з "достовірних" рос. джерел, то там і не таке можуть показати, це є агітмашина.
Facktor Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:14 #334 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:14 Грузія якраз і хоче втягнути в цей конфлікт найбільше сторін. Це очевидно.Єс-но хоче. Точніше у неї немає вибору. Якщо повним ходом розгорнеться війна то Росія Грузію за лічені дні в порох стре.І взагалі я вважаю якби росія з своїми міротворцами і паспортами в осетію не лізла, то ніякого конфлікту не було б. Це є один із методів оправдано напасти на країну, розвалити її зсередини, а потім прийти наводити порядок. До речі ще Гітлер такими методами широко користувався. Так що на мою думку в даній ситуації з гітлером доречніше порівнювати не саакашвілі а парочку путін+медведев
SunSeth Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:16 #335 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:16 А з дівчиною я помирився. Повір, ненадовго. Вона тебе поки поюзає, як зараз це з тобою роблять ЗМІ брат"єв-слав"ян.
Єретик Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:19 #336 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:19 А з дівчиною я помирився. Повір, ненадовго. Вона тебе поки поюзає, як зараз це з тобою роблять ЗМІ брат"єв-слав"ян. Це ти юзаєш дохлих коняк. В тебе закінчились докази, немає що сказати по темі? В мене враження про тебе як про маніакального вбивцю. Бо той хто підтимує вбивства, сам є вбивцею. І фантазія в тебе маніяцька, про дохлих кобил і збочення з ними. Ось і аватар в тебе відповідний.
Facktor Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:23 #337 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:23 Це ти юзаєш дохлих коняк. В тебе закінчились докази, немає що сказати по темі?Ця твоя магічна цифра - це всього лише результат воєнних дій. А про те хто їх і яким чином убив, поки що ще задуже рано говорити. Так що не спіши з висновками.
Mondiale Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:30 #338 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:30 США, які абсолютно не були готові до 11 вересня Ти ще віриш у цю брехню? Буш з своїми військовими надумали план як захопити і Іраку нафтові області - вот і зіграти "катастрофу", сперли все на іншу країну. Невже ти не бачив цікавого фільму на цю тему?
georg Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:34 #339 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:34 США, які абсолютно не були готові до 11 вересня Ти ще віриш у цю брехню? Буш з своїми військовими надумали план як захопити і Іраку нафтові області - вот і зіграти "катастрофу", сперли все на іншу країну. Невже ти не бачив цікавого фільму на цю тему? кстати, сейчас гуляет информация, что под "шумок" конфликта, готовится акция против ирана...
_sergius Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:39 #340 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:39 Це ти юзаєш дохлих коняк. В тебе закінчились докази, немає що сказати по темі?В мене враження про тебе як про маніакального вбивцю. Бо той хто підтимує вбивства, сам є вбивцею. І фантазія в тебе маніяцька, про дохлих кобил і збочення з ними. Ось і аватар в тебе відповідний.Говорили-балакали... Здається, коментарі закінчились і в вас, шановний, якщо дозволяєте перейти на особистості. А взагалі, це вже нагадує звичайнісінький флейм, а дискусію про політику. І модеру вже час "прикласти свою мудру руку" до даної гілки форума.
Harddriver Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:47 #342 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:47 Де він, модер?
SunSeth Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:49 #344 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 15:49 Це ти юзаєш дохлих коняк. В тебе закінчились докази, немає що сказати по темі?В мене враження про тебе як про маніакального вбивцю. Бо той хто підтимує вбивства, сам є вбивцею. І фантазія в тебе маніяцька, про дохлих кобил і збочення з ними.Які докази ? Ти особисто рахував загиблих ? Крім того, 2000 загиблих (при умові, що це правда) для Росії - це геноцид осетинського народу, а мільйони твоїх співвітчизників (при умові, що ти українець (що судячи в твоїх постів сумнівно) померлих в роки голодомору від рук росіян - це для Росії провокація з боку України. Це як назвати ?Референдум. Якщо більшість населення Криму проголосує за приєднання до Росії, то ти вважаєш варто так і зробити ?І на рахунок дохлих коняк, якщо ти не знаєш народної мудрості і міського фолькльору, в силу свого вузького кругозору і зашореності, а також нелогічності та необгрунтованості твої суджень, що видає в тобі незрілого співбесідника, то ти можеш бачити збочення, навіть в іграх діток на дитячому майданчику, я помітив, що в тебе буйна фантазія на рахунок цього. Продовжуй сипати "фактами".
Facktor Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 16:02 #345 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 16:02 Прикольно І що ти хотів цим сказати?
троцкист Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 16:15 #346 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 16:15 Цим я хотiв сказати, что если человек не дальтоник, он лехко сможет отличить синие стрелки от красных.Иллюстрация к вопросу об агрессоре.
Facktor Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 16:22 #347 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 16:22 Цим я хотiв сказати, что если человек не дальтоник, он лехко сможет отличить синие стрелки от красных.Иллюстрация к вопросу об агрессоре. Для початку -1 за хамство. Був би я модером,то мінімум би потер половину твоїх високоінтелектуальних і надзвичайно інформативних постів в цій темі потер. І взагалі хтось в компутерні стратегії перегрався. При великому бажанні я там ще американців і ескімосів домалюю. Прям так офіційному представнику Російської Федерації на board.lutsk.ua передали цінну інформацію про розміщення власних баз російських миротворців і грузинських бойовиків. Чувак, одним словом у тебе параноя
_sergius Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 16:24 #348 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 16:24 Цим я хотiв сказати, что если человек не дальтоник, он лехко сможет отличить синие стрелки от красных.Цікаво. Якщо справа тільки в кольорах, то давайте поміняєм гамму позначень...
Shura Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 16:36 #349 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 16:36 народ, вы чего, охренели?там люди гибнут! с чьей подачи - все равно мы хрен узнаем! (но, подозреваю, что исходя из того, что мы - кумовья по пасечнику, можем узнать совсем не то!)акститесь! вы еще внутри нашей страны конфликт затейте...японамать...Facktor, ты зря минусуешь...
троцкист Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 16:37 #350 Опубліковано 11 Серпня, 2008 в 16:37 Угу. Чем "демократичнее", тем больше терут и банят. Тенденция давно известная. Чем "демократичнее" ресурс, тем он однороднее и пустее.А про паранойу молчали бы, гражданин. Не велика "честь" - нахамить какому то очередному, сдались вы мне.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.