Перейти до змісту

Куплю примус

nickel

Рекомендовані повідомлення

Куплю примус максимально дешево, можна під відновлення.

Фото ілюстративне

Примус Рекорд – Гарнизон, ООО | all.biz

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лучше мультитопливную горелку туристическую. Или шмеля.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шмель - це і є примус. Від мультипаливної не відмовлюся, я ж в оголошенні обмежень не давав. Але маю в запасі лише бензину 20 літрів. В принципі і примуси маю 2 штуки. В тестя-рибака є 4 примуси, забрали їх з гаража і він собі залишив газовий з постійним балоном і ПТ-1, а мені дав ще один ПТ-1 і Шмель-1 Поліз на ютуб глянути як ними користуватися, обслуговувати і знайшов цілий канал про різні примуси чувака, який їх чи то колекціонує чи то ремонтує. І щось мені вони так зайшли, що хочу свого мати, бо тестьові мабуть прийдеться віддати, після війни. А ще заліпаю на відосах, якщо такі попадають на очі, де щось реставрують. Типу цього. Тому хочу взяти недорого якийсь ушатаний, щоб відволіктися від цього всього, поки руками працюватиму. На ОЛХ повно від 150 грн, якраз в такому стані як треба: закопчені, окисленні, з відламаними ніжками, але латунні (Рекорд-1) якраз такі, що добре піддаються ремонту і реставрації, метал м'який, паяється, тобто не треба буде якогось особливого інструменту, вистачить того що маю. Але халепа, дуже часто примуси в тих містах де зараз неспокійно і пошта не працює. Сортую по ціні і переписуюся з продавцями від найнижчої ціни і догори. Поки що безуспішно: то доставка не працює, то продавець з мухами в голові. То створив тему тут, поки там переписуюся.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...