Перейти до змісту

Народ зверніть увагу...

DrFaust

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну , з цим згідний (про маразм)..... я от подивився на віплнет, ціни звісно кусаються, бо без анліму не уявляю себе, ... вот і думка виникла, якщо я собі віпл підключу і кину шнурка до двох, трьох сусідів, щоб вартість поділити між собою, так можна? І ч иреально віплнет в Шклині?

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
ну , з цим згідний (про маразм)..... я от подивився на віплнет, ціни звісно кусаються, бо без анліму не уявляю себе, ... вот і думка виникла, якщо я собі віпл підключу і кину шнурка до двох, трьох сусідів, щоб вартість поділити між собою, так можна? І ч иреально віплнет в Шклині?

відносно шнурків до сусідів це ти дарма тут написав :rolleyes:

По темі: якщо брати віпл анлім на 3 чол то не менше 1мб/с а це коштує більше 4000 грн.. оно тобі підійде ?

Опубліковано

По віпл швидкість буде ніяка, а якщо ти ще й розкинеш на трьох... Ну буде швидше за модем в 3 рази, ( це я про пакет зі шв. 512 кб) пошту читати, форум, пісню качнути...

В мене з обмінника по віплу качає 30кб/сек, після 2000-5000 кб/сек тут, це повний абзац.

Опубліковано

відносно шнурків до сусідів це ти дарма тут написав :)

По темі: якщо брати віпл анлім на 3 чол то не менше 1мб/с а це коштує більше 4000 грн.. оно тобі підійде ?

чому дарма? я ж не протягнув, просто цікавить чи можна так, типу чи законно це? Я ж безплатно їм проведу іннет, вони мої друзі ;) ніяких грошових відносин :rolleyes: .... та й можна більш людей підключити .... ладно, то так, думки вслух . Просто цікавило як до того би віднеслись на датагруп. Якщо тариф 256 стрім стандарт буде таким як пишуть, безперебійно і з декларованою швидкістю, то можна було б і спробувати покористуватись. Тільки що означає 360грн. за встановлення? ... може я сам би встановив, взявши в них параметри :) ?

а качати я і на роботі можу. мені б для вебу, ssh, радміну , скайпу, чи хоча б Google Talk... тобто просто для нормального, стабільного звязку зі світом,... а закачки то вже таке )

Опубліковано

З обмінника 30, з нета десь 15 кб. Роздай це на трьох і коли всі будуть щось качати...

Я не песиміст, але краще розрахувати все по максимуму.

Опубліковано
По віпл швидкість буде ніяка, а якщо ти ще й розкинеш на трьох... Ну буде швидше за модем в 3 рази, ( це я про пакет зі шв. 512 кб) пошту читати, форум, пісню качнути...

В мене з обмінника по віплу качає 30кб/сек, після 2000-5000 кб/сек тут, це повний абзац.

а ти де? ) .... а мені після 2.5кб/сек - 30 буде огого ))))

Опубліковано
З обмінника 30, з нета десь 15 кб. Роздай це на трьох і коли всі будуть щось качати...

Я не песиміст, але краще розрахувати все по максимуму.

тариф за 78грн мені б підійшов і нікого не треба підключати, навіть би змирився з тим що ліміт присутній, але при умові що буде стабільно і з такою швидкістю, яку обіцяють.

Опубліковано
На 33-тьому оптика на чернишевського віпл.

Ну після 2.5 кб дійсно буде круто :rolleyes:

балііііін, я думав ти десь поряд.:).... може хтось з компетентних в цьому питанні написати про Горохівський р-н? З.і Луцькі, а ви балувані ;):) :)

Опубліковано

на Горохів є можливість надати 1Мб. вартість - близько 1000 грн анлім. по міді. далі роздавайте кому хочете. цікавить?

окремо підключка і модеми.

Опубліковано

DrFaust, може візмешся за старе? :) .. може давай скооперуємось? щось замутим :rolleyes: реально ж є перспектива

Опубліковано
DrFaust, може візмешся за старе? :) .. може давай скооперуємось? щось замутим ;) реально ж є перспектива

Я на Горохів можу взяти і 10 мб/с там де раніше брав причом в 2 сторони )) а от починати знов тим займатись то боюсь сили вже не хватить )) я от 2 місяці вже як не займаюсь інетом так спати почав нормально причому більше ніж 3-4 години на добу... а ти якщо хочеш то роби, я всім допоможу..і зв'язки є і клієнтів нарісуєм тобі чол 100 на початок... аби було бажання ;)

Опубліковано

думаю сам не справлюсь, через брак часу, і прийдеться кинути як і ти кинув ;) ....чогось думаю що я поняв чого ти закинув .... ;)

• Адміністратори
Опубліковано

В Шкліні як і в Горохові ніякої присутності датагруп не планується.

Зона покриття віпли. Гарантована 5 км від бази. Більше 8ми намагаємось не включати абонентів.

Хоча є прекрасно робочі лінки і по 18 км ;)

Опубліковано
думаю сам не справлюсь, через брак часу, і прийдеться кинути як і ти кинув :sm128: ....чогось думаю що я поняв чого ти закинув .... :)

правильно поняв :).....

Опубліковано
Хоча є прекрасно робочі лінки і по 18 км :)

Про "прекрасно", то ти,kmd, вже трошки загнув, загнув... :sm128:

Опубліковано

ну чого ж.. спираючись на свій скудний досвіт скажу що теоретично більш ніж можливо.... просто є деякі фактори які впринципі можуть не зовсім сприяти якісному лінку... але це маленькі нюанси які впринципі вирішуються..

Опубліковано

ну чого ж.. спираючись на свій скудний досвіт скажу що теоретично більш ніж можливо.... просто є деякі фактори які впринципі можуть не зовсім сприяти якісному лінку... але це маленькі нюанси які впринципі вирішуються..

а я спираюсь на практичний досвід

на одному з цих лінків сиджу я :)

• Адміністратори
Опубліковано
а я спираюсь на практичний досвід

на одному з цих лінків сиджу я :0024:

Просто була зменшена потужність BS на користь інших лінків.

Опубліковано

Теоретично то воно можливо. Високо розташовані антени, якісне обладнання, робота на високій потужності, з каналами/частотами можна погратися. А ще якщо погода сприяє, то чому б і ні?

А на практиці виходить:

Просто була зменшена потужність BS на користь інших лінків.

Ось так-то воно :-(

До Горохова напряму скільки кілометрів буде? Не варто й затівати?

• Адміністратори
Опубліковано

Нафіг радіолінк з Луцька? Фактично транспорт в Горохові в Датагруп є, хоч гігабіти. На все воля продавців, їх слово буде вирішальним по розгортанню вузла.

Опубліковано

Шановні продавці з Датагруп, клієнти самі волають про бажання платити вам гроші. Будь-ласка, зверніть увагу на перспективу розвитку мережі в Горохівському районі :D . Бажаючих більш ніж достатньо, школи давно хочуть інтернет, скоро агрофірми тим зацікавляться, вже мовчу про фізичних осіб, які тільки і мріють про зв'язок зі світом. Вайфай нам і всі щасливі :0160: . Тим паче що все для того присутнє. :D . Особисто знаю багато людей ,які мене просять зробити їм іннет, і не можуть зрозуміти ,чого в мене є, а в них не може бути. Всім же не поясниш, що діалапом треба вміти користуватись, і я запарюсь їздити до кожного, якщо підключу їм діалап :), тим більш такий, який він тут є :horse: .

Опубліковано
;);):) я от одного не розумію, якась містика ,але в мене вже пару днів інет - супер, не рве, стабільно, швидкість така як має бути в нормальному діалапі, ща за н*х :) ... хтось в Горохові відгріб, чи просто дощі дроти намочили? :))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...