Перейти до змісту

Інвестиційні фонди

Barmaley

Рекомендовані повідомлення

Вже не перший раз попадаеться на очі реклама інвестиційного фонду http://tiger-asset.com/

такий самий Леня Голубков, розказує про 66% прибутку.

Думаєте не понесуть гроші?

Мій приватизаційний сертифікат був вложений у ІФ "Джерело", де власниками були Кравчук і Медведчук. Десь роки два назад прийшов лист, що фонд ліквідувався, і я можу прийти в якусь там пошту, і забрати зароблені 28 грн.

кстати там в Вопросах и ответах -

7.Кто может гарантировать то, что, вложив деньги в инвестиционный фонд, я получу доход?

Согласно Положению Государственной комиссии по ценным бумагам и фондовому рынку № 3 от 11.01.2002 (ст. 8.1.18), компания по управлению активами не имеет права гарантировать доходность инвестиций в инвестиционные фонды. ))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоже видел рекламу

класический развод, имхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Марно ви доречі тему в флейм перенесли.

Маючи трошки часу, я б розповів про інвестиційні фонди та компанії з управління капіталами. Їхню діяльність в країнах Європи. Про окремий ринок США. Про діяльність таких структур в цивілізованих офшорних зонах. Просто рано чи пізно до нас цей сервіс прийде разом з нормально діючим фондовим ринком. І про такі компанії цікаво було б знати.

Є методи захисту від шахрайства, нажаль не в Україні, але нам нічого не заважає перейняти світову практику. І т.д. і т.п.

Але напевно многа букав відніме бажання читати такі теми :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Марно ви доречі тему в флейм перенесли.

Маючи трошки часу, я б розповів про інвестиційні фонди та компанії з управління капіталами. Їхню діяльність в країнах Європи. Про окремий ринок США. Про діяльність таких структур в цивілізованих офшорних зонах. Просто рано чи пізно до нас цей сервіс прийде разом з нормально діючим фондовим ринком. І про такі компанії цікаво було б знати.

Є методи захисту від шахрайства, нажаль не в Україні, але нам нічого не заважає перейняти світову практику. І т.д. і т.п.

Але напевно многа букав відніме бажання читати такі теми :)

розкажи краще про 66 % доходу, откуда? як не з вкладів інших людей. Тут ще не вказані проценти які мають заробити сам ІФ, і той куда вкладають гроші. Ну хай їм по 10%, + податок. Шо це має бути за бізнес с такою рентабельностю, більше 90%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

справа в тому що фонд може спрацювати як в +66% так і в - 66% це дуже ризикований бізнес на мою думку тут можуть заробити лише ті хто має достатньо ресурсів та володіє інсайдерською інформацією

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розкажи краще про 66 % доходу, откуда? як не з вкладів інших людей. Тут ще не вказані проценти які мають заробити сам ІФ, і той куда вкладають гроші. Ну хай їм по 10%, + податок. Шо це має бути за бізнес с такою рентабельностю, більше 90%

Ожидаемый доход- от роста стоимости акций предприятий куда вложены деньги...

Юзай http://finance.com.ua/ и будет тебе счастье...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...