spqr Опубліковано 2 Листопада, 2021 в 09:03 #1 Опубліковано 2 Листопада, 2021 в 09:03 Вітаю.Можливо хтось бачив у Луцьку,де продається.Польська або наші виробники.
Zheny@ Опубліковано 2 Листопада, 2021 в 09:46 #2 Опубліковано 2 Листопада, 2021 в 09:46 42 хвилин тому, spqr сказано: Вітаю.Можливо хтось бачив у Луцьку,де продається.Польська або наші виробники. То це вже не сметана.
spqr Опубліковано 2 Листопада, 2021 в 10:02 Автор #3 Опубліковано 2 Листопада, 2021 в 10:02 Там той самий процес вироблення молочних продуктів,тільки додають фермент який розчиняє лактозу.Правда чи ні,не знаю.У відео одного українського виробника молочних продуктів дивився )))
Zheny@ Опубліковано 2 Листопада, 2021 в 10:37 #4 Опубліковано 2 Листопада, 2021 в 10:37 33 хвилин тому, spqr сказано: Там той самий процес вироблення молочних продуктів,тільки додають фермент який розчиняє лактозу.Правда чи ні,не знаю.У відео одного українського виробника молочних продуктів дивився ))) Це, швидше за все - соєві продукти. У мене в старшої в дитинстві була алергія на лактозу. Соєвий "Нутрілон" пила взахльоб.
LIROL Опубліковано 2 Листопада, 2021 в 19:11 #5 Опубліковано 2 Листопада, 2021 в 19:11 https://shop.silpo.ua/category/3274 і у будь-якому великому маркеті. 8 годин тому, Zheny@ сказано: Це, швидше за все - соєві продукти. Ні. Є технології розщепити саме лактозу у звичайному молочному продукті. Відрізняються на смак солодкуватим присмаком (лактозу розбивають на прості цукри). Придумано для людей із непереносимістю лактози. Зокрема, для азійських ринків. Ця раса переносить лактозу до трьох років, а далі.. Саме звідти соєве молоко, тофу і т.д. Європеоїди зазвичай лактозу толерують. Це НЕ Є здорове харчування, це просто їжа для тих, хто не переносить лактозу (біжить в туалет після склянки кефіру/молока), але хотів би "молочку" їсти. За власними спостереженнями, таким людям вона підходить 50/50. Можливо, від виробника залежить. Бо технологія розщеплення відносно нова і технологічна (читай дорога), то спокуса зекономити є.
spqr Опубліковано 4 Листопада, 2021 в 11:44 Автор #6 Опубліковано 4 Листопада, 2021 в 11:44 Особисто не пив молока(сметани) 20 років,сир не весь добре переношу,не хочеться у туалет летіти :)))То зараз,з безлактозним молоком) відвожу душу.Мюслі,здоба,халва і тд.Не часто але хочеться )))
NeoN Опубліковано 4 Листопада, 2021 в 11:56 #7 Опубліковано 4 Листопада, 2021 в 11:56 On 02.11.2021 at 21:11, LIROL сказано: https://shop.silpo.ua/category/3274 і у будь-якому великому маркеті. Ні. Є технології розщепити саме лактозу у звичайному молочному продукті. Відрізняються на смак солодкуватим присмаком (лактозу розбивають на прості цукри). Придумано для людей із непереносимістю лактози. Зокрема, для азійських ринків. Ця раса переносить лактозу до трьох років, а далі.. Саме звідти соєве молоко, тофу і т.д. Європеоїди зазвичай лактозу толерують. Це НЕ Є здорове харчування, це просто їжа для тих, хто не переносить лактозу (біжить в туалет після склянки кефіру/молока), але хотів би "молочку" їсти. За власними спостереженнями, таким людям вона підходить 50/50. Можливо, від виробника залежить. Бо технологія розщеплення відносно нова і технологічна (читай дорога), то спокуса зекономити є. На скільки мені відомо з кругів "качалочки" , то у людей, які не переварюють лактози просто відсутній фермент для такої роботи. І от без лактозні продукти, це омана на упаковці, в них ніхто лактози не забирає, можливо це навіть не реально, а просто додають цей фермент, який відсутній або не достатній в таких людей, і відповідно, з даним ферментом їхній організм з перетравленням молочки уже справляється. А назва на упаковці, як завжди маркетинг, вам впринципі має бути всерівно яким чином, головне що все працює і приносить користь
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.