Перейти до змісту

Хто, де, коли може відновити інформацію з вінчестера?!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Здравейте, форумчани! Потрібна порада / допомога! :0120:

Треба відновити інформацію з вінчестера, бо там фоток за пів життя лежить...

Вінчестер в біосі бачиться, в диспетчері пристроїв теж, а от в папці "Мой компьютер" - розділи бачить, але відкрити диск не вдається - просить форматувати... Швидке форматування теж не проходить, далі не лізу, щоб не втратити всі фотки.

Підключав до ноута, до компа, через кабель, через перехідник - вінту нема різниці - завжди те саме.

Хто  в Луцьку цим займається і має вже набиту руку?

П.С. Звиняйте, якщо не в тому розділі тему відкрив.

Опубліковано
21 хвилин тому, Andrewchuy сказано:

Вінчестер в біосі бачиться, в диспетчері пристроїв теж, а от в папці "Мой компьютер" - розділи бачить, але відкрити диск не вдається - просить форматувати... Швидке форматування теж не проходить, далі не лізу, щоб не втратити всі фотки.

Підключав до ноута, до компа, через кабель, через перехідник - вінту нема різниці - завжди те саме.

неси.

На днях мав вдалий досвід  відновлення.

Можна спробувати. Обіцяти 100% не буду.

Все треба бачити.

Ввечері принесеш, зранку дам знати, що і як.

Опубліковано
1 час назад, Andrewchuy сказал:

Відписав в ПП.

Можливо комусь теж треба буде
1) R.Saver
2) R-Studio 8.16.180499 (крякнута версія, підійде для Ext3\Ext4)

Опубліковано
1 година тому, pasha1207 сказано:

Відписав в ПП.

ну.. якщо ти йому порадив як можна спробувати відновити це кунішно хороший поступок, але надіюся ти також 100 раз наголосив що "нєосторожноє двіженіє" може зробити гірше?

Опубліковано
2 годин тому, pasha1207 сказано:

Відписав в ПП.

Можливо комусь теж треба буде
1) R.Saver
2) R-Studio 8.16.180499 (крякнута версія, підійде для Ext3\Ext4)

Мене не виручили. Від слова ЗОВСІМ.

Є інші утиліти. Але будь-якими потрібно вміти користуватися.

Як в тому анекдоті, про "неумелое движение языком - и ты в жопе".

Опубліковано

Імхо теж не раджу займатися самодіяльністю. НЕ завжди програмно є змога відновити, а от запороти все щей як. Якщо данні цінні краще звернутись до спец фірм. 

Опубліковано
4 годин тому, Selbeor сказано:

https://g-ross.com.ua/?gclid=EAIaIQobChMIyKCVlfON8wIVxKOyCh0CqQA4EAAYAiAAEgJVR_D_BwE

Єдині, хто в Луцьку займається на професійному рівні.

Ти мав справу, чи просто загуглив?

Якщо мав, то розкажи детальніше,  якщо ні, то... і говорити немає про що.

І що значить "на професійному" ?

У них є "чиста кімната"?  Втручання нарівні конролера?

Чи просто ломані проги для відновлення чи масчимум PC3000, яким також, треба вміти користуватися?!

одна фірма звtрталася в київський  Epos

Навіть там не залишилися задоволеними.

А фірми беруть від ГБ.

Тобто від об'єму вінта.

Розкажу. Мені моя програма показала 2,7Тб інфи, що можна відновити з вінта в 1Тб. Всі старі віндовси і т.п

Чистої інфи (з якою я їбався 2 дні) я відновив десь 700+ Гб.

Фоток, гіг 300+ з 2007 по 2021рр.

Відео з весілля в ДВД форматі і т.п.

Документи docx / xlsx , які відкривалися!

Всілякі кліпи і музика видалялися одразу. Щоб не засмічувати.

ага, і ще, проги типу  r-studio - НІЧОГО не знайшли.  від слова ЗОВСІМ.

Вінт був форматований і поверх поставлена вінда.

І, якщо що, то  я теж не беру 150 грн "на авось" і сказати, це лотерея, що зміг і так ЗБС, 120 фоток ахуєть.

Опубліковано
9 годин тому, Zheny@ сказано:

Я мав справу. мають pc3000 ніби вміють користуватися

Мені витягнули, те що треба було, але в мене і не був геть безнадійний випадок - купа бедів

Але потім почався цирк з конями, бо мені треба був акт виконаних робіт. Трубку не беруть, вайбер "останій раз в мережі місяць тому", двері офіса постійно закриті. через фейсбук якось відповіли - то 2 рази коли домовлено було про час - я приходив і закриті двері і знову мороз. ХЗ чого так

Опубліковано
16 часов назад, Zheny@ сказал:

Мене не виручили. Від слова ЗОВСІМ.

Є інші утиліти. Але будь-якими потрібно вміти користуватися.

Як в тому анекдоті, про "неумелое движение языком - и ты в жопе".

А от мені зайшло.

r.saver під ntfs i fat формати взагалі чьотко. І видалені розділи до перестановки введи находить і файлові системи видалені, і після форматування можна відновити систему.

А от як така проблема з відновленням виникла на лінуксі, то тільки в R-studio виявив підтримку відновлення файлових систем лінуксових.

Може дійсно як ти кажеш, кожному своє.

Бачив ще утилітку в сервісника recoverit, але так руки до неї і не дійшли

Опубліковано

@pasha1207 немає універсального інструменту.

Якщо глюкнули розділи чи видалив папочку випадково - то у 95% випадків спрацює будь-яка утиліта для відновлення даних

А якщо щось серйозніше - то треба пробувати різні методи. 

Опубліковано

Чисту кімнату заміняють спеціальними пакетами, де за рахунок електростатики виходить її імітувати. Погоджусь з коментом вище - якщо суто програмна помилка - є шанс програмно і витягнути. Якщо проблема з механікою, чи треба щось паяти-замінювати - тільки в спец фірми. Колись випадково натрапляв на сторінку якоїсь Луцької контори, де по вигляду було все серйозно. Але нажаль не знайду, давно то було дуже. На майбутнє, треба робити бекапи, хочаб 1 в хмарі і один десь від основного компа) удачі з відновленням.

Опубліковано

вінт у мене. Почалися танці з бубном.

Годину витратив на те, щоб загрузитися з тим вінтом.  Система тупо висіла.

Кілька фінтів вухами і система завелася. За 15хв. При тому, що в мене nvme ssd 3500/2500 читання/запис.

зараз програмка ідентифікує диски. Уже хвилин 15-20. Хоча, зазвичай, це робиться моментально.

Вінт трошки підушатаний. ЗІ слів автора теми, тьотя/дівчина гримнула по клавіатурі ноута і таке сталося.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

тьотя/дівчина гримнула по клавіатурі ноута і таке сталося.

Логічний наслідок. 

Люди не в курсі,  що вінти при роботі бояться вібрацій... 

Опубліковано
3 хвилин тому, Unknown сказано:

Логічний наслідок. 

Люди не в курсі,  що вінти при роботі бояться вібрацій... 

Нерви

Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

Нерви

Ну ясно,  що не експерименти вона над ноутом ставила))) 

Якби свідомо знала про можливі наслідки,  то,  ймовірно,  в іншому напрямку скерувала б нервовий порив... 

Опубліковано
5 хвилин тому, Unknown сказано:

Ну ясно,  що не експерименти вона над ноутом ставила))) 

Якби свідомо знала про можливі наслідки,  то,  ймовірно,  в іншому напрямку скерувала б нервовий порив... 

тепер озвучити вартість відновлення інфи + вартість вінта.

то тричі подумає, перед тим, як псіхувати.

Опубліковано
22 часа назад, Zheny@ сказал:

Якщо мав, то розкажи детальніше,  якщо ні, то... і говорити немає про що.

Женя, я знаю, що ти "великий айтішнік" і любітєль пагаваріть, але не треба умнічати і розказувати хто що гуглить і хто що має говорити, ок?

Справу мав - відновили інфу з вінта, який не визначався системою. Як це зробили мене не цікавило, головне, що був результат.

Опубліковано
44 хвилин тому, Selbeor сказано:

Женя, я знаю, що ти "великий айтішнік" і любітєль пагаваріть, але не треба умнічати і розказувати хто що гуглить і хто що має говорити, ок?

Справу мав - відновили інфу з вінта, який не визначався системою. Як це зробили мене не цікавило, головне, що був результат.

Радий за тебе.

Але я знаю, що в Луцьку не було фірм, які займалися цим.

Були любителі.

Опубліковано

З 23 години вчорашнього дня, на цей момент один розділ просканувало на 45%. Вінт не гріється зовсім. На лоджиї холодно, але вінт мав би грітися - не гріється.

Опубліковано
36 хвилин тому, Zheny@ сказано:

З 23 години вчорашнього дня, на цей момент один розділ просканувало на 45%. Вінт не гріється зовсім. На лоджиї холодно, але вінт мав би грітися - не гріється.

Отже прогноз не дуже?

Опубліковано
29 хвилин тому, NeoN сказано:

Отже прогноз не дуже?

За 2-3 дні (по прогнозу) буде видно.

Як казав на днях один товариш, який про*ався з відновленням майже тиждень "Я тепер розумію, чого за це беруть стільки грошей" .

Те, що вінт ОДНОЗНАЧНО потрібно міняти - факт.

Але про це буду говорити з автором.

Опубліковано
4 hours ago, Zheny@ said:

можна було dmde по масці витягнути потрібні фото і доки, чи будеш весь бекапити а потім з нього вже витягувати?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...