Перейти до змісту

Майстер по ремонту пральних машинок

Saddy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Неодноразово користувався для різних машин протягом декількох років . та друзі не жалілися, але дорого. Сам приїде забере, сам поставить. В моїх випадках на місці не ремонтувалось.

Останні випадки - ремонт електроніки (було підтікання через перетертий кожух "вікна" на датчик замка дверки, вигоріло на платі + заклеєно саму резинову частину між барабаном та вікном.). Заміна підшипників на нерозборному барабані (розрізання барабана, заміна підшипника, клеєння) попутно відновлення одного аморта та таке інше випадки.

Вячеслав 0505299089

Опубліковано

В той день, коли отримав контактні номери, всі згадані майстри не змогли приїхати, просили передзвонити на наступний день-два. Тож скористався майстром, контакти якого скинув Женя в приват.

Опубліковано
2 часа назад, Zheny@ сказал:

не вгодив?

Навпаки - мене все влаштувало. Подумав, що ти мені кинув номер в пп, то і я так перекинув.

Особливо порадувала оперативність приїзду, що у моєму випадку було дуже важливо

Опубліковано
6 хвилин тому, Saddy сказано:

Навпаки - мене все влаштувало. Подумав, що ти мені кинув номер в пп, то і я так перекинув.

Особливо порадувала оперативність приїзду, що у моєму випадку було дуже важливо

Ясно :)

Толік хороший дядько.

Опубліковано
Щойно, igrok сказано:

А посудомийки він ремонтує?

гм..

Не питався, але, думаю, там суть та ж сама. Певно.

Я спитаюся і відпишу.

• 6 місяців потому...
Опубліковано
On 03.04.2022 at 12:12, Никто сказано:

Жень, доброго Вам,  якщо не важко/шкода/таємниця - можна теж номер у приват. Дякую.

On 03.04.2022 at 15:21, Barkas сказано:

І мені)))

Привіт всім.

Якщо хоче, щоб я прочитав те, що Ви мені пишете - цитуйте мене. або тегайте.  натиснувши на значок @ перед нікнеймом. (Якщо не спрацьовує - то ще раз тисніть :) )

Всім відповів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...