Перейти до змісту

Кому автозарядку для IPhone+Case Kit за 100 грн

Yava

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Приймається замовлення на автомобільний зарядний пристрій для IPhone+Case Kit (пластиковий чохол, захист на екран, зарядний пристрій від 110-240V). Ціна 100 грн.

post-370-1217522737.jpg

Опубліковано

Строк приблизно 2 тижні. Гаранті-повний манібек.Передоплата 50 грн.

Опубліковано
допустим. куда нести предоплату и какие гарантии?

Ладно, без предоплаты. Заказал. получу - маякну...

Опубліковано

я візьму однин комплект. тільки є ще питання - 1) переходник на вилку іде в комплекті чи треба купляти самому? і чи точно там захисна плівка на iphone? (бо на етикетці інший тел. зображений)

Опубліковано
я візьму однин комплект. тільки є ще питання - 1) переходник на вилку іде в комплекті чи треба купляти самому? і чи точно там захисна плівка на iphone? (бо на етикетці інший тел. зображений)

перехідника немає. плівка повинна підійти, там же написано: SCREEN GUARD FOR IPHONE

Опубліковано

те, що там написано SCREEN GUARD FOR IPHONE, ще не означає, що це дійсно так.

давай так - якщо плівка не підійде, я тобі її вертаю, а ти мені за неї гроші. ок?

Опубліковано
те, що там написано SCREEN GUARD FOR IPHONE, ще не означає, що це дійсно так.

давай так - якщо плівка не підійде, я тобі її вертаю, а ти мені за неї гроші. ок?

Ok

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Yava, ну что, можно уже забирать? прошло как бы больше, чем две недели..

Я був у відпустці...Написав в приват.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Есть ли еще автоподзарядки, и если ответ "да", подходят ли они к телефонам серии "3G"?

Опубліковано
Есть ли еще автоподзарядки, и если ответ "да", подходят ли они к телефонам серии "3G"?

Автопідзарядку можна замовити, але вже не у такій комплектації, тобто може бути одна автозарядка, або ще з чимось(наприклад з основною зарядкою або з захисною наклейкою чи ще з якоюсь лабудою). Якщо цікавить конкретно то стукай в приват.

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...