Перейти до змісту

Продам: HDD 80-160 GB | Silent fans | Int. modem | Netcard

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Продам:

1. Внутрішній модем Моторола - 3хСтелла Артуа або Бекс. Кому треба на офісі дешево приймати факси - зручна штука, підтримує голосові функції, та запис розмови з телефонної лінії.

2. Мережева плата 100 мбіт - 2хСтелла Артуа або Бекс.

3. Тихохідні вентилятори 80 мм Noctua NF-R8 - 4 штуки. 12 у.о. штука.

4. Жорсткий диск IDE Western Digital 80 GB WD800BB - ціна від 100 грн. (проданий, на манібеку до 04.09.2008 р.).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить мамка з процом і відахою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

память бы забрал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

память бы забрал

Добро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отже, залишились:

1. Процесор Селерон 1,7 PPGA з радіатором і кулером - 60 грн.

2. Внутрішній модем Моторола - 3хСтелла Артуа або Бекс. Модем прекрасно приймає/відправляє факси, підтримує голосові функції, може записувати розмови.

3. Мережева плата 100 мбіт - 2хСтелла Артуа або Бекс.

4. TV-тюнер Manli HomeTV.

Тюнер ловить аналогове ТБ та ФМ-радіо. Є пультик керування, драйвери, документація.

Великий плюс цього тюнера - це його ідеальна робота з програмкою Fly2000TV, яка, на мою думку, є однією з найкращих для керування ТВ-тюнерами. Програма дозволяє робити будь-які маніпуляції з зображенням, покращувати його, записувати відео і т.д. Багато з нових тюнерів працюють коректно лише з "рідним" софтом, який малофункціональний і кривий (особливо в дешевих моделях). Manli HomeTV в цьому плані - приємне виключення.

Отже, телевізор всього за 120 грн.

manli_001_01.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам TV-тюнер Manli HomeTV.

Тюнер ловить аналогове ТБ та ФМ-радіо. Є пультик керування, драйвери, документація.

Великий плюс цього тюнера - це його ідеальна робота з програмкою Fly2000TV, яка, на мою думку, є однією з найкращих для керування ТВ-тюнерами. Програма дозволяє робити будь-які маніпуляції з зображенням, покращувати його, записувати відео і т.д. Багато з нових тюнерів працюють коректно лише з "рідним" софтом, який малофункціональний і кривий (особливо в дешевих моделях). Manli HomeTV в цьому плані - приємне виключення.

Отже, телевізор всього за 120 грн.

manli_001_01.jpg

100грн., ціна така - бо бюджет.... (80-100грн...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не, торгу тут не буде, 100%. Тюнер прекрасно працює і в ХР, і під Вістою - система автоматично визначила, скачала дрова і встановила... так що залізячка ще роки 2-3 пропрацює. Мені й за 120 грн. продавати шкода :rotate: Якщо ніхто не візьме - я краще комусь подарую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додалися тихохідні вентилятори Noctua NF-R8, нові, в упаковці. Опис. В комплекті - перехідники на понижені обороти, а також віброізолюючі гумки для кріплення. Собі замовив 7 різних кулерів - чотири 80 мм, два 90 мм, один 120 мм (бо не знав, які толком стануть). Використовую три. Один в запасі. Три продаю. 12 у.о. штука.

noctua_nf_r8_3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тюнер продано. Список заліза, яке залишилося - в першому пості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, вибачаюсь шо пишу в цій темі, але ту тему яку я шукав щось не зміг найти.. я хотів купити той монітор що ти продавав... Той що з ним були проблеми. Там здається він розтюгував зображення по краях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дик монітор продався вже...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Додалися два вінта:

- Жорсткий диск IDE Western Digital 80 GB WD800BB - ціна від 100 грн.

- Жорсткий диск IDE Seagate Barracuda 7200.7 160 GB ST3160023A - ціна від 150 грн.

По Сігейту S.M.A.R.T. дещо матюкається вже понад рік, а може й більше. Детально пізніше рокажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виникли сумніви, який у мене процесор - PPGA, чи Socket478. Викладаю фотки роз'єма і самого процесора:

IMG263-1219217580.jpgIMG263-1219217627.jpg

IMG263-1219217379.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виникли сумніви, який у мене процесор - PPGA, чи Socket478. Викладаю фотки роз'єма і самого процесора:

SL68C (Intel Celeron 1700 MHz)

General information

Type CPU / Microprocessor

Family Intel Celeron

Frequency (MHz).... 1700

Bus speed (MHz).... 400

Clock multiplier .... 17

Package.......... 478-pin FC-PGA2

Socket/Slot type ....... Socket 478

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ясно... не знав... бо на роз'ємі материнки (на малюнку знизу, уверх ногами) пише mPGA - я й думав, що PPGA...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Процесор продався. Залишилися вінти, тихохідні фірмові кулєра і хрєнь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки за кулера?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В першому пості є ціна. 12 уйов за штуку - вони мені по такій ціні дісталися (не враховуючи доставки в Луцьк). За стільки й віддаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки юзаєш Western Digital 80 GB WD800BB? Бедів нема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки юзаєш Western Digital 80 GB WD800BB? Бедів нема?

Юзаю біля двох років, але вінт юзався і до мене. Бедів нема, працює чудово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забираю за 100

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забирай. 0505237979, Ярослав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ясно... не знав... бо на роз'ємі материнки (на малюнку знизу, уверх ногами) пише mPGA - я й думав, що PPGA...

офтоп

Ярчик, а я говорил то не 370й

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

офтоп

Ярчик, а я говорил то не 370й

Говорив :ok2: Добре, що ні на що не поспорили, а тим більше - не побились ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...