Перейти до змісту

Куплю комплектуючі

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна материнка з процесором і охолодженням на сокеті 1151 + ОЗУ 8 Гб.

Процесора типу кор і3 7100 8100 буде достатньо.

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 година тому, Litovets сказано:

Потрібна материнка з процесором і охолодженням на сокеті 1151 + ОЗУ 8 Гб.

Процесора типу кор і3 7100 8100 буде достатньо.

Є мамка на Н170 на ДДР3. пайдьот?

Проц знайдемо не проблема.

Опубліковано

Хоча, скажу чесно - краще вже 1200.

Серйозно!

Ціна на і3 ,який ти хочеш - 2400 грн, КАРЛ!  Проц (який по потужності такий самий, навіть краще!) Pentium Gold G6405 = 2200 грн

Мамка = 2070грн (ну, б.в. мамка на 1151 буде від 1200 грн)

ОЗУ + - так само. 1180

4580 - і має все нове і з гарантією і з можливістю апгрейда!

Б.в. то мінімум 1200 мамка + 2400 проц і озу 800 грн. = 4400... сумнівна економія..

Опубліковано
7 часов назад, Zheny@ сказал:

Хоча, скажу чесно - краще вже 1200.

Серйозно!

Ціна на і3 ,який ти хочеш - 2400 грн, КАРЛ!  Проц (який по потужності такий самий, навіть краще!) Pentium Gold G6405 = 2200 грн

Мамка = 2070грн (ну, б.в. мамка на 1151 буде від 1200 грн)

ОЗУ + - так само. 1180

4580 - і має все нове і з гарантією і з можливістю апгрейда!

Б.в. то мінімум 1200 мамка + 2400 проц і озу 800 грн. = 4400... сумнівна економія..

Дякую за ідею, шось я сам завтикав шо то зара нове можна купити на пару грн. дешевше ніж БУ. 

Шось вторинний ринок мочіть нєпадєцкі зараз. От шо значить пів року не моніторити БУшку.

Опубліковано
8 минут назад, Zheny@ сказал:

пошукай на сайті типу Енко

Тільки шо глянув цей сайт, шось якісь в них не дуже прям вкусні ціни порівняно з тим же брейном.

Ще й плюс за доставку заплатити прийдеться, а брейн привезе на шару і балів підкине:D

Опубліковано
1 хвилина тому, Litovets сказано:

Тільки шо глянув цей сайт, шось якісь в них не дуже прям вкусні ціни порівняно з тим же брейном.

Ще й плюс за доставку заплатити прийдеться, а брейн привезе на шару і балів підкине:D

і чесну гарантію дасть!

Опубліковано
9 минут назад, Zheny@ сказал:

проц і3-10100

Але 5028 - брейн  і 4141 в енко.

Майже 1000 грн.  є різниця.

Я дивився самий дєшман, там різниця була 100 грн.

Опубліковано
10 хвилин тому, Litovets сказано:

Я дивився самий дєшман, там різниця була 100 грн.

на дечому різниці немає дійсно.

Хоча вони й пишуть, що гарантію дають і т.д.

Опубліковано
5 минут назад, Zheny@ сказал:

на дечому різниці немає дійсно.

Хоча вони й пишуть, що гарантію дають і т.д.

Мені треба максимально свіжий (не старіше 1151) і максимально дешевий комплект от і я згадав про БУ ринок.

Але добре шо ти мене напоумив на рахунок нового, пару сот гривень точно ніхто не буде економити на БУшному.

Опубліковано
4 часа назад, Litovets сказал:

4к грн. за БУ МБ+ЦПУ? Дуже дякую.

а ти подивись, скільки коштує така нова плата (155дол), б/у не знайдеш....  і проц б/у (в середньому 2500грн) Тоді будеш дивуватись

Опубліковано
1 час назад, Rass сказал:

а ти подивись, скільки коштує така нова плата (155дол), б/у не знайдеш....  і проц б/у (в середньому 2500грн) Тоді будеш дивуватись

А мені така і не потрібна. Тим більше не уявляю як нада упоротись шоб заплатити 155 баксів в середині 2021 року за звичайну рядову материнку на Z170, яка навіть близько не шось справді топове.

Мені потрібна максимально дешева на якомусь H110, 310.  З чипсет  тут 100літ не всрався, ніхто там ніц ганяти не буде.

Шо і5 6400 шо і3 7100 шо новий пєнь на 2 ядра 4 потока на практиці мало чим відрізняються.

Тому, як писав вище Женя, краще пару грн. доплатити і отримати практично теж саме тільки нове і з гарантією.

Опубліковано
58 хвилин тому, Litovets сказано:

краще пару грн. доплатити і отримати практично теж саме тільки нове і з гарантією.

Доплатиш, якщо візьмеш і3-10100. А  отримаєш на 15-20% приросту!

Бо що і7-7700, що і3-10100 - +- один хйу.

раз

дваз

(різниця  в кеші, і в 2-х інструкціях)

ВСЕ, Карл.

Критичних змін немає.

На цей день і7-7700 вартує дорожче, як той і3-10100!

Де сенс?  немає!

(умовно) це як купляти 2.4 літра 10річний  мерс, який по швидкості буде такий самий, як нова 1,8л джета.

З тією різницею, що Мерс зжере 12л/100км, а Джета  5л/100км.

Швидкість  наберуть однаково. Їхатимуть однаково і все однаково.

В мерсі ще будуть дерев'яні вставки на панелі і дверях. І кращий пластик.

Опубліковано
1 час назад, Litovets сказал:

А мені така і не потрібна. Тим більше не уявляю як нада упоротись шоб заплатити 155 баксів в середині 2021 року за звичайну рядову материнку на Z170, яка навіть близько не шось справді топове.

Мені потрібна максимально дешева на якомусь H110, 310.  З чипсет  тут 100літ не всрався, ніхто там ніц ганяти не буде.

Шо і5 6400 шо і3 7100 шо новий пєнь на 2 ядра 4 потока на практиці мало чим відрізняються.

Тому, як писав вище Женя, краще пару грн. доплатити і отримати практично теж саме тільки нове і з гарантією.

мда... знатоки))

Опубліковано
6 годин тому, Zheny@ сказано:

обоснуй!

обосновую: люди то такі тварюки, які вважають що тільки їхня думка правильна, а всі навколо тупі мудаки. І якщо конкретно в цьому випадку русло обговорення завернуло в тему "оце твоє залізо кака, тут за майже такі ж гроші можна нове знайти навіть краще", значить ті, хто це обговорюють ніфіка не понімаються в залізі, адже якби понімалися - то одразу б купили отой бу комплект

Опубліковано
13 минут назад, vampirich сказал:

обосновую: люди то такі тварюки, які вважають що тільки їхня думка правильна, а всі навколо тупі мудаки. І якщо конкретно в цьому випадку русло обговорення завернуло в тему "оце твоє залізо кака, тут за майже такі ж гроші можна нове знайти навіть краще", значить ті, хто це обговорюють ніфіка не понімаються в залізі, адже якби понімалися - то одразу б купили отой бу комплект

Ага, 100%, все точнісінько так і є.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...