Перейти до змісту

Нова церква МП в Луцьку.

toj_tu

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наша пісня гарна нова... Ми це вже проходили! Тільки наближається якесь одне з великих релігійних свят, як деяких починає вертіти-крутити,їх живих немає,давай поливати брудом наліво направо! З якою метою? Чого хочуть досягти? 

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 29.04.2021 at 02:30, Cherman сказано:

Ходиш в церкву Московського паханату?

Зустрічне питання-Ходиш в церкву розкольника? 

Я ходжу до церкви,до якої ходять мої батьки,ходили діди, прадіди...Во единую Святую,Соборную и Апостольскую Церковь!

Опубліковано
44 минуты назад, wasistdas сказал:

Я ходжу до церкви,до якої ходять мої батьки,ходили діди, прадіди...Во единую Святую,Соборную и Апостольскую Церковь!

Католик? Иудей? Какие еще при Поляках были?

Опубліковано
7 часов назад, Cherman сказал:

Московські попи-фсбшники на чолі з підарасом Кірюшою?

нікому довіри не має.

КП попи - СБУшні

Баптисти, масони - ФБРовські

Опубліковано
36 минут назад, weldermaster сказал:

нікому довіри не має.

КП попи - СБУшні

Баптисти, масони - ФБРовські

Католики, грекокатолики, реформаты?

Муслимы, иудеи?

Опубліковано
9 часов назад, wasistdas сказал:

Діди і прадіди не могли ходити в церкву, яку створив сталін в 1943 році.

Опубліковано
28 минут назад, Selbeor сказал:

Діди і прадіди не могли ходити в церкву, яку створив сталін в 1943 році.

Св. Йося.

Опубліковано
On 26.04.2021 at 16:42, Vadimm сказано:

Подними камень, и Я там (с)

Якщо хочеться помолитись, не обов'язково йти в церкву. Бог є і під каменем, і у вашій спальні чи гаражі.

А вся ця ***** про церкву і православні традиції придумана людьми і затверджена на Соборах. Тобто на зборах акціонерів.

Ми є соціальними істотами,котрим спілкування необхідно так само,як і їжа,вода.

Цивілізована людина має поважати право інших ходити в церкву,так само як і право молитися вдома,чи не молитися взагалі.

А бізнес можна зробити зі всього

Це ж від особистості залежить.

Опубліковано

в мене подруга вийшла заміж за чувака що ходить в МП.
Таке відчуття що її підмінили. була комунікабельна, відкрита, розумна. Стала як тінь. якщо може - обходить стороною, якщо не може - вітається і тупо уходить, спілкується тільки з чоловіком. ходить з цими маршами церковними...
В хусточці в церкву бігає постійно..
Їм там мізки промивають чи що...

Опубліковано
6 минут назад, Dima4s сказал:

в мене подруга вийшла заміж за чувака що ходить в МП.
Таке відчуття що її підмінили. була комунікабельна, відкрита, розумна. Стала як тінь. якщо може - обходить стороною, якщо не може - вітається і тупо уходить, спілкується тільки з чоловіком. ходить з цими маршами церковними...
В хусточці в церкву бігає постійно..
Їм там мізки промивають чи що...

Також знаю декількох представників МП. Ходять в церкву, батюшки промивають їм мозги. Я так зрозумів, що в них там все жорстко, по взрослому. Або ти з нами, або горіти тобі в аду. Іншого не дано. Впринципі стратегічно правильно поставлена політика. Дає свої результати.

Опубліковано

Світ не стоїть на місці. Нашій церкві потрібно визнати це. Найняти маркетологів, стратегів, політтехнодогів для розкрутки церкви + зайти на всі можливі онлайн ресурси. Залучитися підтримкою ботів. Це збільшувати к-сть прихожан. Треба працювати з електоратом. Одними молитвами далеко не заїдеш.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...