Перейти до змісту

Продам італійську коляску Peg-Perego Booklet


innwi

Рекомендовані повідомлення

Продам італійську коляску Peg-Perego Booklet Classico кольору Onyx з бампером. Дана коляска призначена для перевезення дітей з народження і до досягнення ними 15 кг. Для немовлят рекомендовано розкладати спинку повністю.

Booklet Lite призначена для використання з такими товарами Peg-Perego Ganciomatic: Booklet/Booklet Lite + дитяче автокрісло «Primo Viaggio SL» (група 0+), призначене для дітей від народження і до ваги 13 кг; Booklet/Booklet Lite + люлька «Navetta Pop-Up», призначена для дітей від народження і до ваги 9 кг.

Система ременів з 5-титочечним кріпленням дитини. Ручка регулюється у 5-ти положеннях. Корзина розрахована на вагу до 5 кг (її можна повністю відстібнути). Передній бампер не призначений для витримки ваги дитини (потрібно пристібатися). Задні колеса з тормозним механізмом. Передні колеса фіксовані і поворотні. Підніжку можна опустити і підняти. Капюшон має тент від сонця UPF 50+ і вологозахисне віконечко, через яке можна спостерігати за малюком. Щоб опустити спинку потрібно натиснути на зажим, і спинка опуститься у потрібне положення. Можна перетворювати у версію шасі Booklet Naked. Чищення тканинних частин: чистіть щіткою тканинні частини, щоб видалити пил; періть вручну при максимальній температурі 30*, не викручувати, не прасувати. Можна докупити підставку для стакана. Тканина над задньою частиною спинки підіймається і залишається одна сітка (для спекотних днів). Коляска складається у формі книжки.

Ширина спинки від 29 до 35,5 см. Довжина спинки 50+30+12см. Ширина коляски 55 см. Вага коляски 9 кг.

Peg-Perego S.p.A. сертифікована по ISO 9001.

 

Ціна - 5000 грн. Тел.: 099-280-48-10.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4 (2).jpg

5.jpg

IMG_20210328_163508_191.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...