Перейти до змісту

Планшети Blackview Tab 8 Нові.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Зайшли новинки планшети Blackview Tab 8  10.1" екран.

З недоліків - простий процесор.

З переваг багата комплектація.

- Кабель OTG.

- Гарнітура.

-Оригінальний чохол з активацією екрана.

-Акумулятор  6580

-Камера  передня 5, задня 13 МП.

Роз'єм живлення TypeC.

-Дві сімкарти+ карта пам'яті до 128 ГБ.( У версії LTE)

Ну і ціна 4350 грн за версію з LTE 4/64 GB.

3950 грн за версію WI-FI 3/32 GB.

Весняні знижки.

0980564170

0506769006

IMG_20210313_094553.jpg

IMG_20210313_094428.jpg

IMG_20210313_094458.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як щодо самої фірми BlackView?

Маю трупи їхніх телефонів.  на роботі. купили 3 шт, всі 3 вийшли з ладу.   Старіші Самсунги та інші Редмі працюють. А тим приснився Кондратій.

Чи ти не мав справи з їхніми продуктами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тіко на 100 грн дешевше за алло? аж дивно . зазвичай у тебе різниця суттєвіша

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Алло ось така комплектація 

Комплектація  

Планшет
Кабель USB
Адаптер
Інструкція
Гарантійний талон

А в менее така 

https://rozetka.com.ua/ua/244739425/p244739425/

Ну і в Алло вряд  продадуть хоч на гривню дешевше вітрини.

А зі мною можна домовитись

1 година тому, Zheny@ сказано:

А як щодо самої фірми BlackView?

Маю трупи їхніх телефонів.  на роботі. купили 3 шт, всі 3 вийшли з ладу.   Старіші Самсунги та інші Редмі працюють. А тим приснився Кондратій.

Чи ти не мав справи з їхніми продуктами?

Ну  вінчестер , що я купував у тебе вийшов з ладу теж вже давним, давним давно. Хоч і Самсунг хдається був.

Blackview продавав  телефони ще років 3-4 тому , з десяток.

Ну і з тих, що приносять на ремонт не сказав би нічого поганого про них.

Зараз постійно на опт заходять ось такі наприклад моделі

https://allo.ua/ua/products/mobile/blackview-bv9900-8-256gb-ip68-black.html?gclid=Cj0KCQjwi7yCBhDJARIsAMWFScM1TW7RDD7YzNAAnsIThNRBvjH5RcbkAhYh7EmKPsAAbzwcO26DMzgaAgfVEALw_wcB

по овер 10 000 грн.

Значить хтось їх таки розкуповує.

Я би особисто не купив.

Але серед

-  CAT

-CATERPILLAR

-DOOGEE

-HOMTOM

-NOMI

OUKITEL

-SIGMA

як я бачу пропозиція та рух найбільші саме по Blackview.

Ну і в часи суперконкуренції оптовики (різні) обирають  на даний час саме цю модель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Nokian сказано:

Ну  вінчестер , що я купував у тебе вийшов з ладу теж вже давним, давним давно. Хоч і Самсунг хдається був.

Це був б.в. і я попереджав, що велике напрацювання.

(але й ти зануда, щоразу його мені згадувати, за нещасних кілька грн, давай я тобі гроші поверну за нього? )

ось такі трупи.  Звук в них паршивий. НІкого не чути і  тебе ж іншим не чути.

IMG_20210315_124327.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(але й ти зануда, щоразу його мені згадувати, за нещасних кілька грн, давай я тобі гроші поверну за нього? )

-скльки то грн було,?

-може хто інший тобі і згадує ЩОРАЗУ. Я так вперше( і чисто для порівняння).

ось такі трупи.  Звук в них паршивий. НІкого не чути і  тебе ж іншим не чути.

Якщо нікого не чути, то вони таки вмикаються та дзвонять.

Чи трупи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, Nokian сказано:

може хто інший тобі і згадує ЩОРАЗУ. Я так вперше

Немає часу шукати, вже двічі (здається),  ти мені це згадував до цього часу. Це вже 3й раз.

16 хвилин тому, Nokian сказано:

Якщо нікого не чути, то вони таки вмикаються та дзвонять.

3-й останній, вмикався, робив і т.д. Але при цьому звук у нього препаршивий, співрозмовники не чують одне одного як слід.  Зв'язок ловить через пень-колоду.

перших 2, походу померли своєю смертю. Прожили, як для телефона, ну зовсім не довго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Немає часу шукати, вже двічі (здається),  ти мені це згадував до цього часу. Це вже 3й раз.

Ну ти вже раз знайшов , підловив мене в темі про коронавірус.Напевно теж не мав часу.)

Може хтось і згадує тобі твої вінти по три рази.

Я точно вперше , і то лише у відповідь.

7 хвилин тому, Zheny@ сказано:

3-й останній, вмикався, робив і т.д. Але при цьому звук у нього препаршивий, співрозмовники не чують одне одного як слід.  Зв'язок ловить через пень-колоду.

перших 2, походу померли своєю смертю. Прожили, як для телефона, ну зовсім не довго.

Чисто обєктивно нема жодного сенсу порівнювати Samsung та Blackview бо це  тупо бренди різного класу.

Всеодно що Хюндай і Мерседес.

Але це різні ціни , і з своїм завданням ці планшети Blackview  на свої гроші справляються  краще за своїх однокласників прямих конкурентів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Nokian сказано:

Чисто обєктивно нема жодного сенсу порівнювати Samsung та Blackview бо це  тупо бренди різного класу.

Всеодно що Хюндай і Мерседес.

ВзагалІ невдале порівняння!

Мова йшла про відносно прості "звонілки"  + - прості в своєму ціновому сегменті. Не флагмани.

Мерседес, це теж далеко не еталон! 

А от хюндаї по надійності часом порівнюють із Тойотою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те що Blackview це барахло і воно ламається - це факт, а як воно працює...

З давна бачу пости @Nokian і все частіше бачу оголошення з продажу відвертого барахла на 3 копійки дешевше ніж в магазині. Справа в тому, що теми тут про продаж чогось нового від продавця мобільної техніки сприймаються як, свого роду, порада-рекомендація гарної покупки від @Nokian , а інакше для чого ж ця тема? товар аж ніяк не дефіцитний і не суттєво дешевший.

А продаючи барахло ви створюєте собі відповідний імідж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продаю товар, що має попит в силу платоспроможності.Саме  по цій позиці і для цих потреб, це золота середина.

Якби продава відверте барахло, давно пришлось би згорнути торгівлю.

Продаю і різний Епл , але ясно в меншій кількості.

На кожен товар є свій запит, і на цю позицію   Blackview,він ЗАРАЗ досить великий

А імідж мені і не тільки створюють тут пару ,невитриманих персонажів, через яких з  Борди звалило 4\5  юзерів.

А продати тут щось, можете попробувати самі.

Почніть з НЕбарахла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Планка якості впала на стільки, що Blackview це, тепер, золота середина.

Ви самі почали з того, що ваш бізнес процвітає, а закінчили тим що продається тільки Blackview, якось нелогічно. Якщо коротко підсумувати вашу відповідь то звучить так "я продаю барахло бо в людей тільки на нього вистачає коштів". Сприймайте мій пост як пораду, а не як суперечку, я свій час тратив не для того щоб вас образити. Подумайте чи приходять люди другий раз купувати Blackview? Типу "перший Blackview був дуже класним телефоном і ми знову хочемо Blackview", "я купив собі і всім своїм знайомим Blackview - всі дуже раді". Тут нікого не треба переконувати, ми всі знаємо що Blackview - це виробник якісних речей, він давно зарекомендував себе як перевірений роками бренд....

Мені змагатися з вами в продажі якісних товарів немає змісту, я не працюю в галузі торгівлі, я не хочу переконати вас, що я продаю кращі товари.

А борда вмерла сама по собі, як формат. Тут не треба нікого звинувачувати, тільки час. Хоча це місце ціную за те, що можна щось обговорити, почути пораду.. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 хвилин тому, kot сказано:

Планка якості впала на стільки, що Blackview це, тепер, золота середина.

Ні. Цінник задертий на стільки, що це дніщє вважається золотою серединою.

Через карантини і обмеження в перевезенні товарів (у тому числі контрабанда та "сірі" і напівлегально-ввезені) - великі фірми навчилися задирати в космос ціни.

Не хочу викладати переписку із одним менеджером із великої мережі. Так от суть в тому, що їх "змушують" напарювати якісь певні бренди, за, звісно, бонуси.

Впевнений, що у Віті така ж схема. Візьми планшетів БлекВ'ю 5-10 шт, і матимеш хорошу знижку. От і все .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 часов назад, Nokian сказал:

А імідж мені і не тільки створюють тут пару ,невитриманих персонажів, через яких з  Борди звалило 4\5  юзерів.

вот блін хто винуватий , а я то думав, то соцсєті до себе всіх переманили. І після цього ти будеш доказувати, що ти не упоротий ? :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 15.03.2021 at 12:37, Nokian сказано:

по овер 10 000 грн.

Значить хтось їх таки розкуповує.

Я би особисто не купив.

Ну хто звернув увагу на ці мої слова?

Навіть по ціні 5 тис  вже не брав би на продаж, бо в тому діапазоні вже є альтернативи.

Так само телефони ZTE, Tecno беру, щоб на вітрині були до трьох тисяч, бо вище вже є Хіаомі.

Але є ж комусь треба і за 1700 нового смарта.

В мене має бути товар для КОЖНОГО клієнта і під РІЗНІ потреби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...