Перейти до змісту

Battlefield 2

PitBoy

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 180
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
А скільки ця гра їсть трафіку? Хоч приблизно.

Якщо без мікрофону, то раза в 2 менше ніж Л2 :lol:

Не більше 1 Мб / год.

Опубліковано
Ооооо!!! Началося міряння піпіськами....

Вы ошибаетесь по крайней мере процентов на 30. На самом деле вместе со статистикой создатель темы смог бы увидеть имя игрока, чтобы вписать в первый пост.

Опубліковано
А скільки ця гра їсть трафіку? Хоч приблизно.

Якщо без мікрофону, то раза в 2 менше ніж Л2 :lol:

Не більше 1 Мб / год.

Близько 40М в год.

Опубліковано
AlienUAlutsk був декілька разів застрелений :mdr: земляком sir_j.s. Теж мені земляки ;)

Не треба йорнічати. Не буду грішити, часом трапляється тімкіл в гарячці бою, за це відразу вибачаюсь. А якщо граєм в різних командах, то тут вибачайте.

Опубліковано
від 40 до 70 метрів в годину

А .... то ви так ф кажіть, що то з юзом мікрофона, а то я вже почав думати про полтергейст.

Опубліковано
Приблизительно 50 мб/час.

Это число зависит от количества игроков, ваших действий, а также использования VOIP.

VOIP - це випадково не голосовий звя`зок?

Опубліковано

Саме так.

VoIP (англ. Voice over Internet Protocol; IP-телефония) — система связи, обеспечивающая передачу речевого сигнала по сети Интернет или по любым другим IP-сетям. Сигнал по каналу связи передается в цифровом виде и, как правило, перед передачей преобразовывается (сжимается) с тем, чтобы удалить избыточность.

Опубліковано
Саме так.

VoIP (англ. Voice over Internet Protocol; IP-телефония) — система связи, обеспечивающая передачу речевого сигнала по сети Интернет или по любым другим IP-сетям. Сигнал по каналу связи передается в цифровом виде и, как правило, перед передачей преобразовывается (сжимается) с тем, чтобы удалить избыточность.

Власне я здогадувався ;)

Я грав на офі і не завжди (ніколи) не розумів, що вони там бельмечуть. В результаті відключав прийом/передачу голосу.

Як результат трафіку хавало мізер :0003:

Опубліковано
Саме так.

аааааааа чого не придержуєшся підпису?????

Опубліковано

дійсно трафіка їсть вона так нормальненько, особливо коли серв повний

памятаю як одного місяця провтикав :D і пересидів трафіка на 100грн.

про відключення прийому/передачі голосу недумав, треба спробувати.

добавив в земляки здається всіх бажаючих

а на рахунок пограти між собою в "вузькому колі" ще раз повторюсь:

хамачі хай іде лісом з такими пінгами, наш вибір програмка pLan українського виробництва,

(як вона працює непитайте, є здогадки, але нероздупляю)

заходьте в одну кімнату і грати можете шо хочте між собою.

На даний момент я надаю перевагу грати по локалці з невеликою кількістю людей

бо коли сервак на вбіосі повний це виходить сліпе мнясо, деколи живеш менше 5 секунд пару раз підряд

і незнаєш хто і звідки тебе достав :) а на картах з авіацією це взагалі може перетворитись на

мати в голос :) он один ХерсонТр@мбон чого вартий коли літає (ви ше його непосилали?).

*******************мій неодноразовий повтор*********************************

Хамача звичайно можна назвати способом організувати локалку для нас геймерів, але

ніхто з вас нечув про програмку pLan для цього діла?

pLan віртуальна локалка типу Hamachi, але з грабельним пінгом

(не дуже розумію як воно працює, але здається через київський сервак).

Сам давно користуюсь pLan-ом і граєм все підряд: Age of Empires ІІ, Most Wanted, ANNO 1701, Battlefield 2 і ...)

ну ДУУУЖЕ корисна штука, рекомендую, хто пробував той знає.

колись викладав - pLan на ФТП

після установки, при першому запуску pLan запуститься зразу два раза (дві програми pLan запустяться) і обновиться за пару секунд.

такшо як запустите перший раз, після обновлення закрийте їх обох (так щоб і ікіонки біля часів небуло).

після цього запустіть знову і приступайте до настройки:

закладка Основные настройки:

Имя - введіть свій Нік

Уровень доступа - ставим Інтернет

закладка Подключение:

Сетевой интерфейс - вибираєм свій ІР адрес зі списку,

жмем ОК, з настройками все

далі перед вами відобразиться списочок з кімнатами,

зайшовши в які ви будете у одній локальній мережі з людьми які знаходяться в цій же кімнаті з вами,

можете грати в гру яку грають інші в цій кімнаті а можете і создати свою якусь іншу.

далі домовляйтесь хто шо создає а хто підключається.

і незабувайте що коли ви знаходитесь в одній кімнаті з іншими гравцями, це означає що ви знаходитесь в ОДНІЙ локальній мережі з усіма звідци витікаючими наслідками.

це так, для справки

і довгоіснуючих вам кімнат

Опубліковано

Відразу вибачаюсь за тупе питання.

Але як пригати з парашутом? А то постійно розбиваюсь :)

Опубліковано
Відразу вибачаюсь за тупе питання.

Але як пригати з парашутом? А то постійно розбиваюсь :)

:0037: Жмеш 9 коли випригнув і буде тобі парашут.

Опубліковано

Смотря что писал при регистрации. Я выбирал Россию, а после игры на укр.сервере выбивает Украину. Иногда наоборот.

Опубліковано

Я вибирав Україну, і грав тільки на укр.серверах vbios.com, але все рівно якогось дива на моїй сторінці певний час муляв око рос. триколор.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...