Перейти до змісту

Battlefield 2

PitBoy

Рекомендовані повідомлення

нажаль в DeeDee стара російська версія гри.

в інеті можна зкачати звідци

або з powertracker.org аналогічний інсталлятор який і був на ФТП з усім потрібним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 180
  • Створено
  • Остання відповідь

До речі де в Луцьку можна придбати ліцензійну гру? І за скільки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі де в Луцьку можна придбати ліцензійну гру? І за скільки?

Наскільки мені відомо то і в Києві не просто знайти, а в Луцьку бачив лише батлу 2142 :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Нарешті вчора дійшли руки, скачав і встановив образ разом з патчем, той що доступний для скачки на vbios.com. Все працює (тьфу-тьфу-тьфу), тільки пару раз ввечері викидувало, але це думаю через перезавантаженість. З живим народом пограти класно, але з моїм досвідом треба ще й на ботах тренуватись:)

Зареєстрований під ніком: sir_j.s Так що нехай топікстартер допишить в перший пост, щоб знати земляків. Буду радий зустрічі на "полі бою".

Для бажаючих приєднатись до он-лайнових баталій можу викласти на ФТП повний робочий комплект для встановлення гри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Землячить - дело хорошее. Тем не менее лучше создать клан или постоянную команду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AlienUAlutsk був декілька разів застрелений :mdr: земляком sir_j.s. Теж мені земляки ;) . А якщо серйозно, то будете бачити мене на вбіосі (здебільшого 4й сервер, іноді 7й) welcome to squad))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сквад создать может каждый. Дело не хитрое. В общем учитывая тему на вбиосе можно обсудить это здесь. Хотите, создадим. Только с подобающим клантагом и командой.

З.Ы.:Дело о Луцком клане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Понятно. А как вы хотели, если никому не интересно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сквад создать может каждый. Дело не хитрое. В общем учитывая тему на вбиосе можно обсудить это здесь. Хотите, создадим. Только с подобающим клантагом и командой.

З.Ы.:Дело о Луцком клане.

Створити сквад то нічого не значить. Сквад створюється для більш злагодженої гри. А то буває ніби і 6 з 6ти а той в одному кінці карти, той пішову брати абсолютно не важливу точку третій взагалі раунд в черзі може простояти, от вам і сквад. А з приводу клантага.... якось LUTSK AlienUAlutsk дивакувато дивиться. От дійсно цікаво було б поганяти тільки з лучанами (хамач в поміч) або на якомусь буржуйському сервері (якщо у вас ліцензія)

Понятно. А как вы хотели, если никому не интересно?

Не цікаво ??? а 500 годин хто насидів в батлі (я про себе)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Створити сквад то нічого не значить. Сквад створюється для більш злагодженої гри.

Я имел в виду создать клан, а не сквад. Знаю я, что это такое.

якось LUTSK AlienUAlutsk дивакувато дивиться. От дійсно цікаво було б поганяти тільки з лучанами (хамач в поміч) або на якомусь буржуйському сервері (якщо у вас ліцензія)

Я тот предлагаемый клантаг себе не подпишу. У меня клантаг имени меня - Yoruka, кто не знает. Лицензии нету. В принципе буржуйский сервер ничем не отличается от вбиоса. Т.е. можно сговорится в один сквад в определенное время.

Что касается баталий чисто в городе, нужно ждать, пока фанаты создадут сервер. Слышал уже о таких энтузиастах. Думаю, стоит тренироваться на вбиосе. Т.е. интегрироваться через них и играть командно уже там. Сижу только на 7 и 5. Мой ник знаете, так что разберемся на месте. Воип в помощь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципе буржуйский сервер ничем не отличается от вбиоса

Малося на увазі ПОРОЖНІЙ якийсь сервер (ну щоб свій непіднімати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По Хамачи есть ограничения в к-стве игроков?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тот предлагаемый клантаг себе не подпишу. У меня клантаг имени меня - Yoruka, кто не знает. Лицензии нету. В принципе буржуйский сервер ничем не отличается от вбиоса.

Грав на Вбіосі. Крім того в мене ліцензія BF, SF, EF, AF і ти хочеш мене переконати, що Вбіос не відрізняється від ліцухи? :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну наприклад в буржуїв часто бойова вертуха простоює. А на вбіосі?? В загалі гра сильно різниться. причому не завжди в сторону ліцензії

По Хамачи есть ограничения в к-стве игроков?

Аби канала хватало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ти хочеш мене переконати, що Вбіос не відрізняється від ліцухи?

Я сказал, что разницы между тем, играть ли на вбиосе, или на буржуйском, нет с точки зрения удобства в игре с земляками. Герр ZaZik меня поправил.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ти хочеш мене переконати, що Вбіос не відрізняється від ліцухи?

Я сказал, что разницы между тем, играть ли на вбиосе, или на буржуйском, нет с точки зрения удобства в игре с земляками. Герр ZaZik меня поправил.

Зручність є. Наприклад мені практично не потрапляли на очі (на офф серв) злагоджено граючі сквади. Було б непогано зайти і "зграєю" навішати

якимось редискам. На біосі все ж тімплей присутній в більшій мірі (відсутній хоча б мовний барєр)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. Було б непогано зайти і "зграєю" навішати якимось редискам.

Ну если мне кто-то подкинет лицензию и словим еще парочку игроков, то такая затея может воплотится.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну если мне кто-то подкинет лицензию и словим еще парочку игроков, то такая затея может воплотится.

*rofl*

В добрі часи (бакс 5,2) мій пак коштував 250 грн.

Не здається, що для Санта Клауса трішки рано? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лицензии обычно имеют лимит инсталляций.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лицензии обычно имеют лимит инсталляций.

Ги ... згадав про болюче.

Ліцуха БФа потребує онлайн регістрації, а мій пак потребував 3-х онлайн реєстрацій, при чому з однією були граблі - не підходив серійник.

Доречі без якогось з адонів 2-го рівня зброя відсутня (це вам не шара Вбіоса).

При авторизації йде хчитування профіля (єдина база реєстрацій) ... при чому Вбіос використовує ту ж саму базу, от тільки для них вона RO - досягнення не зберігаються.

Осьо знайшов :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наші земляки :)

Добавь еще в земляки нас :)

[DRC] drc-dimmon

[DRC] Therionn

[DRC] Sultan13ser

[DRC] Marshall_4707

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене теж додайте в земляки :)

154795678.png

http://stat.vbios.com/bf2/?pid=154795678

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене теж додайте в земляки :)

А я рубался и думал чето мне твое лицо знакомо :), вот кто главный медик то оказывается :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я теж на вбіосі є :)

122863639.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну раз на те пішло , то і мене пишіть

154664860.png

http://stat.vbios.com/bf2/?pid=154664860

ну і на оффі

bf2_AlienUAlutsk_ID_508.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...