Перейти до змісту

Де в Луцьку можна помити мотора

uagav

Рекомендовані повідомлення

Де в Луцьку можна помити дуже грязного мотора в бусіку (зовнішньо, знаходиться в салоні) так щоб відмити добре і салона не загадили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трункина 1.Волынь лада.  0505567356 Максим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мсьє любить пригоди ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, MANJAK11 сказал:

мсьє любить пригоди ))

Хто саме і які?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зрозумів, стосувалося мене. Побував на Трункіна...

Пошуки продовжуються!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля варшавки, відразу за заправкою БРСМ в сторону переїзду є мийка і станція, там миють мотори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 часов назад, MANJAK11 сказал:

мсьє любить пригоди ))

Ну чого ж. Якщо мотор в салоні то швидше всього це якийсь старий дизельний бусик, а там електроніки нема від слова зовсім (електричний клапан на тнвд не рахується) тому ніц йому не буде від тої мийки. Той двигун буде працювати навіть якщо його занурити всього у воду, тільки забор повітря тре вивести))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 минут назад, Litovets сказал:

Ну чого ж. Якщо мотор в салоні то швидше всього це якийсь старий дизельний бусик, а там електроніки нема від слова зовсім (електричний клапан на тнвд не рахується) тому ніц йому не буде від тої мийки.

ну нє то й нє :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Litovets сказал:

Ну чого ж. Якщо мотор в салоні то швидше всього це якийсь старий дизельний бусик, а там електроніки нема від слова зовсім (електричний клапан на тнвд не рахується) тому ніц йому не буде від тої мийки. Той двигун буде працювати навіть якщо його занурити всього у воду, тільки забор повітря тре вивести))

Та питання не в тому що йому буде чи не буде, мотор в маслі та багнюці, проводка з роз'ємами теж. Питання в тому щоб його добре відмити та не загадити салон. Можу й сам відмити, але немає місця де, а навколишнє середовище загаджувати теж не хочу бо спорчений колишнім вихованням. Саме з тієї причини шукаю де мені можуть все гарно та швидко зробити. До речі забор повітря виводити не треба, він знаходиться далеко від мотовідсіку і вода туди не потрапить, це ж не колишній вітчизняний двигун.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 минут назад, uagav сказал:

мотор в маслі та багнюці, проводка з роз'ємами теж. Питання в тому щоб його добре відмити та не загадити салон. Можу й сам відмити, але немає місця де

Тут самому не вийде, тут тре якась люта хімія яка розчинить масляно/болотний шар, а потім водою під суттєвим тиском все змити.

Як вже казали вище за заправкою БРСМ є мийка, мили мені там двигун рік назад. 

Щоб не загадити салон краще всього його чимось закрити/заклеїти. Сидіння, панель накрити простирадлами на крайняк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
В 05.12.2020 в 14:19, sergkots сказал:

Біля варшавки, відразу за заправкою БРСМ в сторону переїзду є мийка і станція, там миють мотори.

Дякую, помив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...