Перейти до змісту

Продам SSD 240Gb

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 minutes ago, Paha said:

В роботі був не довго

і тут варто було б додати "Мамой клянусь" з грузинським акцентом

це я так тонко натякаю на скрін якогось "ХДДінфо" на вибір

Опубліковано
33 minutes ago, Zevs_Isver said:

Какая разніца? 
Ціна солоденька, на всьому олх не знайдеш такої (лише якийсь один «відновлений» в Харкові). Зараз тут і без скрінів черга бажаючих вишикується))

Опубліковано

Там все норм з ним, нема можливості підключити, 3 дні на тест ніхто не відміняє) 

Опубліковано
1 hour ago, Paha said:

Там все норм з ним, нема можливості підключити, 3 дні на тест ніхто не відміняє) 

А чому так дешево?

Готовий запропонувати 700, чи навіть 750 грн, якщо там справді малий час напрацювання!!1

якісь папери на нього є, що підтверджують коли він куплений?

Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

Ціна солоденька, на всьому олх не знайдеш такої

Може і так, але я у Фокстроті на сайті купив CRUCIAL BX500 240GB SATAIII 3D NAND (CT240BX500SSD1)

за 600 грн новий ( різниця за бонуси). Зараз будуть свята, будуть якісь бонуси і знижки.

По суті, якщо автор дає гарантію, то ціна адекватна.

Опубліковано
1 hour ago, bormotuha said:

Може і так, але я у Фокстроті на сайті купив CRUCIAL BX500 240GB SATAIII 3D NAND (CT240BX500SSD1)

за 600 грн новий ( різниця за бонуси). Зараз будуть свята, будуть якісь бонуси і знижки.

По суті, якщо автор дає гарантію, то ціна адекватна.

Ізвінітє, бил напуган))

Глянув ціни по хотлайну, справді подешевшали. 
А без бонусів яка була повна ціна в фокстроті? Треба було б змінити 120ку в ноуті дитини...

Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

А без бонусів яка була повна ціна в фокстроті? Треба було б змінити 120ку в ноуті дитини...

Точно не пам'ятаю, десь 960 грн (+-), хотів спочатку SSD Patriot за 800 грн, але глянув є бонуси, то дорожчу модель взяв, по факту заплатив десь 540 грн.

Я роблю так - забиваю у пошук конкретну модель і дивлюсь ціни на різних сайтах, якщо на Prom.ua, то прошу знижку, іноді спрацьовує :0116: 

На цьому сайті проскакують нормальні ціни https://brain.com.ua/ukr/ ( я ще враховую чи є безкоштовна доставка)

Опубліковано
В 03.12.2020 в 14:41, Zevs_Isver сказал:

kingston.png

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...