Перейти до змісту

сколько вы готовы заплатить за пользование board.lutsk.ua?

Shura

88 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ни разу не смешно.

просто, если есть тема про наказание рефералов

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=20209

то почему имеет право существовать текствоая и прочая реклама про заработок/лохотрон на обмене WMZ-EGold, например?

поэтому и задал вопрос.

может лучше платить по гривне в месяц, но не видеть этой галиматьи?

Опубліковано

А я і так не бачу))) У мене вся реклама порізана.

Як ти пропонуєш людям вносити бабки? Вебманями?

Недумаю, що людина з вебманями не поріже реклами.

Опубліковано

Голосувалка дуже швидко дасть відповідь, яка мене не здивує :0050:

Я б зрозумів, якби по пару центів за реєстрацію брали на ru-board... а тут.. ну ти подумай за шо тут платить навіть ту саму гривню?

Ясно шо за ту гривню нічого не купиш, але все одно це бред.

Якщо є ціна (навіть сама мінімальна) то повинна бути послуга, її я тут не бачу.

Двіжок форума нулений, копірайти потерті...

Опубліковано

Шура - відповідь очевидна :friday: Наш народ ніколи ні защо не згоден платити. Зараз тебе ще й винним зроблять.

Опубліковано

Якби Біллі Гейтс народився у нас - загнувся б як руда миша із своїми ідеями продажу софта народу.

Україна - не штати, і народ за те що "невозможно потрогать руками" платити (навівть 10 гр.) не готовий в принципі.

Опубліковано

по правде говоря гривны не жаль, только за что о.О

а кому некуда выкинуть лишнюю денюжку то лудьше задумайтесь что есть люди которым эта гривна помогла бы больше чем, платить кому то за отсутсвие рекламы.

Наявный пример

Опубліковано

Я б заплатив би раз в рік гривень 50 за те, щоб не бачити реклами, і щоб весь форум і його фічі були нормально перекладені на українську мову.

Опубліковано

бугагага... платити а потім поспорити з модером і тебе забанять нах на місяць ггг а бабки то заплатив )))))

ПРОТИ

Опубліковано
бугагага... платити а потім поспорити з модером і тебе забанять нах на місяць ггг а бабки то заплатив )))))

ПРОТИ

Теж логічно. Якщо вже платити - то мають існувати чіткі правила, для юзерів, модераторів і адмінів. І їх порушувати ніхто не мав би права. Порушив юзер - поніс обґрунтоване і заслужене покарання (зараз покарання вибираються наобум); порушив модер - теж відповів по всій сторогості закона. Порушив адмін... - тут складніше. В суд звертатися - трохи смішно. А от створити голосувалку, в якій дати народу обсудити, правий адмін, чи ні - було б логічно. Якщо адмін визнаний неправим - штраф.

Опубліковано

хм-м-м...

якщо навіяно топіками про рекламу, то, скоріш за все, в Шури виникла мисля, шо бабки тре брати з тих хто там розміщує свої оголошення (от вам і послуга. тільки правила тре затвердити нормальні і нормально).

якщо хтось з адміністрації захоче брати гроші за реєстрацію чи абонентську плату - форуму стане дуже легко від тої кількості користувачів, яка залишиться. а через деякий час,можливо, і вмре

Шурік, оплату пропоную брати поповненням мобільнго - все-одно менше ніж на 5 грн не поповнюють :huh:

Опубліковано

ПРОТИ

Теж логічно. Якщо вже платити - то мають існувати чіткі правила, для юзерів, модераторів і адмінів. І їх порушувати ніхто не мав би права. Порушив юзер - поніс обґрунтоване і заслужене покарання (зараз покарання вибираються наобум); порушив модер - теж відповів по всій сторогості закона. Порушив адмін... - тут складніше. В суд звертатися - трохи смішно. А от створити голосувалку, в якій дати народу обсудити, правий адмін, чи ні - було б логічно. Якщо адмін визнаний неправим - штраф.

правильно, тільки які тут правила ?? їх не було і не буде, правила лише для юзвЄрів....

Опубліковано

мысль возникла не от подраздела Реклама, а от вида баннеров и пр.

они-то тут не просто так дергаются...

вот я и подумал, чем народу резалки прикручивать на новые линки, проще ввести абонплату

и иметь вид форума как http://banker.org.ua/

например

ну и кроме того, если абонплаты нет - тогда и на рекламу пенять нефиг

главное, чтоб там не было лохотронов и порнухи.

Опубліковано

Знаєте, якшо уже платить, то дійсно тре знать за що. допустим ,аналогія, я стиджу на торент-трекері, багато качаю, швидкість віддачі мала. Є послуга - заплатити 20 ВМЗ в рік, отримати статус спонсора і качать всьо шо ти хош без обмежень. Я це розумію і підтримую.

Опубліковано
Знаєте, якшо уже платить, то дійсно тре знать за що. допустим ,аналогія, я стиджу на торент-трекері, багато качаю, швидкість віддачі мала. Є послуга - заплатити 20 ВМЗ в рік, отримати статус спонсора і качать всьо шо ти хош без обмежень. Я це розумію і підтримую.

підтримую +1

ггг аналогією мона булоб вимагать за те що платиш флуд без банів )))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...