Перейти до змісту

Де в Луцьку можуть зробити клавіатуру

Рекомендовані повідомлення

Привіт,сталася така проблемка на моїй клавіатурі перестали працювати 3 кнопки це (S;7,F7) Де в в луцьку  можуть поремонтувати клавіатуру????? Ось така в меня як по силці https://www.asus.com/Accessories/Keyboards/ASUS-Keyboard/Cerberus-Keyboard/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О в мене теж така, сорі за оффтоп) хороша. А самі розбирати пробували?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, AnimaNoir сказал:

О в мене теж така, сорі за оффтоп) хороша. А самі розбирати пробували?

розбирати не пробував,так як клавіатура не здешевих,пробував виймати кнопкі S 7 F7 і нажимати на мембрану з низу толку 0,але бувають моменти коли працює на 5-7 хв і далі те саме,навіть носив на вулицю чистив від пилі  та частинок мусору,яке набилося за 1-2 роки 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ні туплю, в мене механіка Sagaris. Занесіть в будьякий толковий сервіс, хлопці глянуть прочистять. В Нотікс наприклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, AnimaNoir сказал:

А ні туплю, в мене механіка Sagaris. Занесіть в будьякий толковий сервіс, хлопці глянуть прочистять. В Нотікс наприклад.

а де знаходиться Ноткіс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, walwet сказал:

а де знаходиться Ноткіс?

В Каравані, останній поверх, зразу біля виходу на міст.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де ще можуть бистро і якісно поремонтувати клавіатуру ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу закрити тему,Поїхав в Рем-сервіс що на Києвському майдані,клавіатуру приговорили що все   гаплик мов клавіші які  не працюють працювати не будуть бо лопнула мембрана,забрав клаватуру поїхав до дому,думаю розберу сам подивлюся хочаб де лопнула мембрана(доріжка як вони казали(сервіс)) розібрав доріжки всі цілі,думаю зніму платку почищу контакти всі і тут вуаля все працює:) :) :) :) :) 

П.С Спеціалісти з Рем-сервісу вам привіт :) якщо ви тут э

Ось фото на справність усіх кнопокDSDSD.thumb.png.0f36d30551a7d77031a55b8df88bbba6.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, walwet сказано:

клавіатуру приговорили що все   гаплик мов клавіші які  не працюють працювати не будуть бо лопнула мембрана

вони - візуально це визначили? чи для пристойності - на пару днів у себе залишили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Bliksss сказал:

вони - візуально це визначили? чи для пристойності - на пару днів у себе залишили?

я приніс їм клавіатуру і вони спитали що з нею я сказав що не працюють такі то кнопкі вони відразу сказали що в тебе лопнула мембрана,або відірвалась доріжка і все,і ще сказщали що такі клавіатури не ремонтуються взагалі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, walwet сказано:

або відірвалась доріжка і все,і ще сказщали що такі клавіатури не ремонтуються взагалі

теоретично, вони - праві... компанія виробник, надає право авторизованому сервісному центру - усувати певний вид несправностей. Так само, на кожен пристрій - є перелік, що можна ремонтувати та яким чином, але що б це не вплинуло на якість.   

Коротше кажучи, як авторизований СЦ - вони не мали права ремонтувати цю клаву. Але, це не значить, що проблему не можна усунути "кустарними методами" ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, Bliksss сказал:

теоретично, вони - праві... компанія виробник, надає право авторизованому сервісному центру - усувати певний вид несправностей. Так само, на кожен пристрій - є перелік, що можна ремонтувати та яким чином, але що б це не вплинуло на якість.   

Коротше кажучи, як авторизований СЦ - вони не мали права ремонтувати цю клаву. Але, це не значить, що проблему не можна усунути "кустарними методами" ))

так вони сказали що кнопкі які не прцюють працювати не будуть ? вони навіть не розібрали клавіатуру,а сходу сказали що лопнула мембрана або обрив доріжки і все,а вдома я розібрав і зачистив контакти гумкою і все працює:) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, walwet сказано:

так вони сказали що кнопкі які не прцюють працювати не будуть ? вони навіть не розібрали клавіатуру,а сходу сказали що лопнула мембрана або обрив доріжки і все,а вдома я розібрав і зачистив контакти гумкою і все працює:) :)

все правильно, вони і не мали права - сказати щось інше)) навіть натякати на самостійний ремонт - не мають права, якщо це авторизований СЦ. Вони - можуть попередити про наслідки такого ремонту ))

але, як я вже казав

28 хвилин тому, Bliksss сказано:

це не значить, що проблему не можна усунути "кустарними методами" ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То доріжка відірвалась ( навіть не уявляю як це можливо), чи лопнула мембрана?) 
P.S хіба Рем сервіс не займається і звичайними ремонтами також? Не хочу наговорювати, але по моєму їм було тупо ліньки)  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Не хочу наговорювати, але по моєму їм було тупо ліньки)

могло, чому б ні? ремонт - не гарантійний, якщо не вийде відремонтувати - доведеться взяти гроші за діагностику, але не кожен клієнт просто так (без "зайвої мови") віддасть гроші - за те, що йому скажуть - "так, ваша клава - таки точно не працює" ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Bliksss сказал:

могло, чому б ні? ремонт - не гарантійний, якщо не вийде відремонтувати - доведеться взяти гроші за діагностику, але не кожен клієнт просто так (без "зайвої мови") віддасть гроші - за те, що йому скажуть - "так, ваша клава - таки точно не працює" ))

ну спочатку я їм зателефонував на рахунок клавіатури сказав така то проблема,запитав відразу чи можете зробити діагностику(тобто перевірити клавіатуру відразу,на що відповіли Так) потім зібрався і поїхав до них  зайшов відразу сказав,що я телефонував на рахунок ремонту,після чого передав клавіатуру майстру(він тупо взяв клавіатуру подивився на неї покрутив її і запитав клавіатура дорога ? я відповів що ціна зараз її в межах1500 хоча сказа, що купував за 1900 (коли вона тільки зявилася) після чого він запитав мене чи вона мембранна я відповів Так потім він сказв що тут лопнувша мембранна,або відірвана доріжка  вот і все після того я забрав її івдома стало цікаво як вона могла лопнути і так далі,після того як розібрав її оглянув доріжки які ведуть до цих кнопок,вони були всі цілу потім зняв саму платку і почистив контакти і все заробило

Діло в тому що вони сказали просто мені сходу що в тебе клава труп і все(тільки іншими словами ) даже нічого не розібрались,навіть не розібрали клавіатуру,Вот такі майсти там працюють якось так

Люба майстерня має для початку зробити діагностику виявити причину і так далі  а потім сказати що не так або  після того сказати ми нічого не можемо зробити,а за діагностику клавіатури я був готовий відати гроші,але діагностикі не було :( 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, walwet сказано:

а за діагностику клавіатури я був готовий відати гроші,але діагностикі не було :( 

Ну, тоді погоджуюсь з  @AnimaNoir - "напевно, їм просто було ліньки" ...

запитав відразу чи можете зробити діагностику(тобто перевірити клавіатуру відразу,на що відповіли Так)

передав клавіатуру майстру(він тупо взяв клавіатуру подивився на неї покрутив її

ну вот, була ж діагностика ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 минут назад, Bliksss сказал:

Ну, тоді погоджуюсь з  @AnimaNoir - "напевно, їм просто було ліньки" ...

ну вот, була ж діагностика ))

та да афігена діагностика покрутити клаву в руках ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та да афігена діагностика покрутити клаву в руках ))

хз, мож якісь "нанотехнології" ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...