Zheny@ Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 08:40 Поділитися #176 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 08:40 18 хвилин тому, alexvvv сказано: Локальні піки упускаємо. Я про місяць назад. Ну не так само. Взагалі ціна виросла. Я рахував, що мені зі знижкою 30% стане 2600 грн. Зараз буде 2950. Тому таки виріс. 10300 зараз вартує більше 5К. А це була ціна на і5! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 15:23 Автор Поділитися #177 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 15:23 On 11/21/2020 at 12:20 AM, Zheny@ said: @yu2007 коли надумаєш міняти проц, зроби 1 річ. Постав память і ссд - не міняючи проца. Запусти банальний тест у Winrar / Alt+B - скріншотик того віконця. (цікавлять верхні жирні цифри) Потім - поміняй проц, і зроби ті ж дії. Щоб порівняти ті цифірки. Не пройшло і року, як прийшов мій 5 баксовий проц з Алі)) Глянув ютуб, як такі ноути розбирають - а там капець скільки роботи)) Але питання в іншому. Побачив в ютубі, що на відеочипові є ще якась термопрокладка чи дві. На відео хтось міняє, хтось ні. Мені краще поміняти чи можна й стару лишати? Термопасту замість прокладки не юзають? Якщо міняти, то в якому магазині в Луцьку можна купити? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 17:09 Поділитися #178 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 17:09 1 година тому, yu2007 сказано: Не пройшло і року, як прийшов мій 5 баксовий проц з Алі)) Глянув ютуб, як такі ноути розбирають - а там капець скільки роботи)) Але питання в іншому. Побачив в ютубі, що на відеочипові є ще якась термопрокладка чи дві. На відео хтось міняє, хтось ні. Мені краще поміняти чи можна й стару лишати? Термопасту замість прокладки не юзають? Якщо міняти, то в якому магазині в Луцьку можна купити? занеси в "Пк Доктор" (гарно гуглиться) і матимеш святий спокій. БО: - не завжди паста замість прокладки підійде, бо: - термопрокладки є різної товщини! Якщо щось "вилізе походу роботи" - то хлопці зроблять. Не реклами заради, а справедливості для. Давно працюю з хлопцями, жодного разу не було проблем, "нюанси", завжди можна вирішити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 17:53 Поділитися #179 Опубліковано 5 Квітня, 2021 в 17:53 22 хвилин тому, Cherman сказано: Ремонтують дуже добре, але щось останнім часом ціни кусаються. вони у всіх такі... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 06:22 Поділитися #180 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 06:22 За миску мівіни зараз нікому не цікаво працювати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 08:13 Поділитися #181 Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 08:13 On 05.04.2021 at 20:09, Zheny@ сказано: жодного разу не було проблем А от в мене була проблема і то неприємна ! Заніс їм монітор на заміну підсвітки. Заніс з ідеально чистою матрицею, а виніс з двома коцками посередині екрану у вигляді сіро-чорних рисочок десь по 2 мм довжиною. Таке враження, що під час заміни дернули по матриці з внутрішньої сторони викруткою. На світлому екрані прекрасно їх було видно, і оскільки прямо в центральній частині екрану, то скажімо так очі муляло неслабо ! По хорошому, за такий косяк вони мені ще й компенсацію мали би виплатити, оскільки продажна вартість товару через недолік суттєво знизились, а все що я зміг з них висваритись - це що за роботу не платив (а за самі лампи підсвітки всерівно заплатив). В результаті я так і не зміг до нього звикнути і примусити себе не помічати їх, через пару місяців продав, і звичайно зовсім не по веселій ціні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 08:49 Поділитися #182 Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 08:49 35 хвилин тому, SergLutsk сказано: А от в мене була проблема і то неприємна ! Заніс їм монітор на заміну підсвітки. Заніс з ідеально чистою матрицею, а виніс з двома коцками посередині екрану у вигляді сіро-чорних рисочок десь по 2 мм довжиною. Таке враження, що під час заміни дернули по матриці з внутрішньої сторони викруткою. На світлому екрані прекрасно їх було видно, і оскільки прямо в центральній частині екрану, то скажімо так очі муляло неслабо ! По хорошому, за такий косяк вони мені ще й компенсацію мали би виплатити, оскільки продажна вартість товару через недолік суттєво знизились, а все що я зміг з них висваритись - це що за роботу не платив (а за самі лампи підсвітки всерівно заплатив). В результаті я так і не зміг до нього звикнути і примусити себе не помічати їх, через пару місяців продав, і звичайно зовсім не по веселій ціні. Косяки бувають у всіх. Це залежить від майстра. А вони там часом міняються. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 09:00 Поділитися #183 Опубліковано 7 Квітня, 2021 в 09:00 Ну я носив ноут до них, то за ремонт материнки ноута попросили біля 1000 грн (сама робота, без запчастин) і ще казали, що не відомо чи буде працювати , за ці гроші купив таку саму робочу материнку на ebay Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.