Перейти до змісту

Порадьте майстра для PEUGEOT EXPERT

trofa

Рекомендовані повідомлення

PEUGEOT EXPERT 1,9, мотор dw8 2005 рік. 

Суть проблеми: мотор не набирає більше 3000 обертів, з вихлопної їде чорний дим, швидкість трохи більше 20 км і ривки. Попередньо заглушили єгр, чистил сажовий фільтр. Ковирялися в мозгах. Комп помилок не б'є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До мене на прийом, далі буде видно. Плохо що в програмне лазили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, trofa сказано:

Попередньо заглушили єгр, чистил сажовий фільтр.

А де ви там сажевик знайшли?  Там же євро три має бути з простим каталізатором.  В мене колись був 2005-го року але з прогресивнішим DW10 (HDI),  то сажевим і не пахло там. Здається навіть другої лямбди після каталізатора не було,  тому кат можна легко викидати без прошивок і обманок. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, Unknown сказал:

А де ви там сажевик знайшли?  Там же євро три має бути з простим каталізатором.  В мене колись був 2005-го року але з прогресивнішим DW10 (HDI),  то сажевим і не пахло там. Здається навіть другої лямбди після каталізатора не було,  тому кат можна легко викидати без прошивок і обманок. 

Дякую, сьогодні вирізали каталізатор і все поїхало, а сажовика дійсно не має, такі "майстри" просто попали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Unknown сказано:

Там і перша під питанням:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...