Перейти до змісту

[Архів] - Сімя зніме 2х кім кв р-н 26 шк

DaBass

Рекомендовані повідомлення

On 04.11.2020 at 06:57, $ΩLΩMΩN сказано:

Ну то що ж ви мені велосипеда радите? 

Знаю людей з машиною за 1000$. І їздять якось. І самі зремонтувати можуть, бо немає тієї електроніки і інжекторів.

Я весною допомагав ремонтувати таврію у відділеному режимі :) хоча сам не спец. Включив ролик на ютубі а там все просто. А далі в телефонному режимі розказав людині, що потрібно робити. Справились і головне - особливо ніяких інструментів не потрібно. 

ключове слово "якось")))

"якось" я два роки відкатала на  уно за 800 баксів.

тепер хочу нормально їздити. без отих ремонтів на коліні. і ліпше нормального велосипеда куплю, ніж ще одного корча.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
5 часов назад, lanima сказал:

ключове слово "якось")))

"якось" я два роки відкатала на  уно за 800 баксів.

тепер хочу нормально їздити. без отих ремонтів на коліні. і ліпше нормального велосипеда куплю, ніж ще одного корча.

А сколько души было вложено в тот Уно))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 03.11.2020 в 15:34, $ΩLΩMΩN сказал:

Тоді прошу пораду, щоб ви порадили брати з таки бюджетом, щоб не гнило?

Я за 3 продаю ситроена ксару пикассо, газ1,8. Гниют только пороги, они в комплекте, еще не менялись. По фаршу и безопасности переплюнет таза.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, romanc сказано:

А сколько души было вложено в тот Уно))).

це був перший))досі шкодую , що послухала чоловіка, і продала.

після нього був другий, червоний. от той мені "нерви робив")подарувала синові. ви, хлопці, любите з машинками в любому віці гратися)))

і плюс дитина дома, бо постійно в гаражі щось крутить)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Т.С. ви вже знайшли, чи далі вам темку апати?

П.С. Хто в курсі, як ця коронакриза вплинула на ринок оренди житла в Луцьку?

Ніби ж мало бути більше варіантів і оренда мала б подешевшати, як і квадратні метри при продажу житла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ніби ж мало бути більше варіантів і оренда мала б подешевшати, як і квадратні метри при продажу житла.

Звичайно подешевшало, курс долара знизився. Всі ціни впали)))) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Dedakeda сказано:

Звичайно подешевшало, курс долара знизився. Всі ціни впали)))) 

А давайте візьмемо більший діапазон: 2017-2020. Курс мінявся від приблизно 29 до 23 грн./1$.

Як мінялись ціни? Наскільки я пам'ятаю в гривнях був зажди ріст, незалежно від курсу. Тут швидше відіграє роль попит і пропозиція. У зв'язку з кризою, попит на житло мав би зменшитись. Відповідно ціни теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

А давайте візьмемо більший діапазон: 2017-2020. Курс мінявся від приблизно 29 до 23 грн./1$.

Як мінялись ціни? Наскільки я пам'ятаю в гривнях був зажди ріст, незалежно від курсу. Тут швидше відіграє роль попит і пропозиція. У зв'язку з кризою, попит на житло мав би зменшитись. Відповідно ціни теж.

Студенты если долго на дистанционке будут, то обвалится рынок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, romanc сказано:

Студенты если долго на дистанционке будут, то обвалится рынок.

Я теж так думаю. Але скільки в Луцьку здавалось житла для студентів? Багато вишів мають свої гуртожитки. Мало квартироздавачів хочуть здавати житло студентам. Важко робити прогноз буду спостерігати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+отсутствие работы из-за красной зоны повлечет отток обратно в села..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

и  так   по   поводу   квартиры !!!!!!    есть   какие   либо варианы ?  а то я вижу   тема вообще пошла  неизвестно   куда  .....    

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, DaBass said:

и  так   по   поводу   квартиры !!!!!!    есть   какие   либо варианы ?  а то я вижу   тема вообще пошла  неизвестно   куда  .....    

я вже думав, що автор теми давно вже «новосілля» відсвяткував, три місяці пройшло :) 

Цікаво, до цих пір не знайшов, бо не особливо й шукав? Чи шукав активно, але в потрібному районі за заявлений бюджет нічого не знаходилось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я  и  забыл что   давал  тут  объявление  ...  квартира  есть  где  жить но   хотелось бы   улучшить  жилищное  состояние  ....   вот  тут   точно  не  искал а  на   ОЛХ  пока  подходящего   варианте  нету  ... есть   много   вариантов  но   именно  нужного   мне   варианта  именно что я  хочу  пока  не  попадалось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

квартира    найдена    ЗАКРЫВАЙТЕ ТЕМУ !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Админ! Закрой тему ! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема перенесена у смітник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...