Перейти до змісту

Підпал авто по Соборності 32а

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Третий тазик по ходу Мазда, только вот модэль не помню.

Да це МАЗДА - я її часто бачив в тому дворі і водій там жінка була! ;)

А колеса з ДЕО вже сьогодні познімали. Хоча не знаю хто! Хазяїн чи хтось стирив!

Опубліковано

.укіни діти!!прямо біля мого дому!!приїду найду яйци повідриваю!!наша тачка там стоїть інколи-добре що гараж є

Опубліковано

Mazda 121. такие машины обычно в кредит берут, так что часть денег владелец наверняка получит по страховке. если, конечно, проблемка не случилась как раз из-за каких-то неувязок с банком или страховщиками :)

Опубліковано

надивились "мєсні" чуділи телевізора, пийнули троха - і "давай собі зробимо так як по ящику показували" - уроди :)

Опубліковано
Mazda 121. такие машины обычно в кредит берут, так что часть денег владелец наверняка получит по страховке. если, конечно, проблемка не случилась как раз из-за каких-то неувязок с банком или страховщиками :)

А інші? Втрати  матеріальні "на ліцо". Власникам можна лише поспівчувати. З нашими слідчими органами годі винуватців шукати... :)

Опубліковано

1) Майбуть що потрібно проконстатувати факт, що наші право-охороні не можуть взагалі забезпечити безпеку на наших вулицях. :) І тут потрібно щось робити......

2) Якщо власниками авт були мамині синкі, які получили авта на своїх 18 років, то мені їх зовсім не шкода. А якщо людина тяжко працювала, збирала на авто, набралась кридитів да й просто заробляє собі на хліб машиною і тут якась худоба її попалила :) , я сумую теж :(

P.S. Що посіяли, то і пожинаємо.

------------------------------------------------------ Vergil

Опубліковано

Где-то я слышал, что машина выгорает полностью буквально за пару минут - очевидцы могли и не успеть... Да и страх, наверное, был - а друг бензобак рванёт... Ведь если верить американским фильмам, то при вызрыве машины образуется чуть ли не ядерный "грибок"...

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...