Перейти до змісту
  • 0

Не можу залогінитись під своїм ім’ям - на борді видаляли акаунти?

Reklamist (recovery)

Питання

Опубліковано

Привіт!

Десь більше року не логінився під своїм нікнеймом (якщо щось цікавило то пробігався по темах без авторизації) і от вчора був дуже сильно розчарований - борда не прийняла мої паспортні дані (((( Тобто невірні паролі, а спроба поновитись через "забув пароль" теж увінчалась фіаско бо борда сказала що їй не знайома жодна з моїх електронних скриньок...

І це при тому, що повторно зареєструвати свого логіна вона не дала, сказавши що такий уже зареєстрований... Кумедія якась....

Отже у мене таке питання - відновити своє чесне, нічим незапятнане ліцо є якісь шанси???

12 відповідей на це питання

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Свєршилось чудо!!!

О богі! Я можу писати!!!

Падаю ніц перед всемогутнім адміністратором! :sm142:

Най Торіку Бог здоровля дасть!!! :yesmaster:

Опубліковано
2 hours ago, Reklamist (recovery) said:

А от ссд-шного вінта брав якось в пана Зевса, таке було, каюсь ))) за що дякую бо справно служить по цей день.

ну ворон ворону око не виклює

Опубліковано
6 minutes ago, nickel said:

Профіль не видалений, якщо це він.

https://board.lutsk.ua/profile/10579-reklamist/

і пости є,

знач "нє бил замєчен" в вихвалянні Бубочки, і не попав під мою гарячу порохоботську руку

фух, можна видихати,

під з'їм рошенку щоб заспокоїтися

Опубліковано
29 хвилин тому, t0rik сказано:

пошта на qip.ru

я теж привязував мейл.ру, коли це було мейнстрімом :) як і тисячі юзерів. 

краще погрохати  всяких карамб, із його реєстраціями на всяких *********@jajeblan.HZ

Опубліковано
1 година тому, Reklamist (recovery) сказано:

електронних скриньок

Впевнені що скриньку правильну пишете?

Опубліковано

що мій профіль лишився то супер, але залогінитись всеодно не можу, не пропускає під жодним з моїх паролів... що то може бути? окрім опції "забув пароль" є якісь варіанти?

не можу точно пригадати чи раптом не міняв пароль при останньому заході...

54 минуты назад, t0rik сказал:

пошта на qip.ru

в тому то й проблема що квіп вже давно передав всю свою пошту на яндекс, а на яндексу ті скриньки похєрились... тому відновити через пошту пароль не зможу. хіба що перебором може вгадаю який я міг поставити(((

В 16.07.2020 в 13:53, Zevs_Isver сказал:

знач "нє бил замєчен" в вихвалянні Бубочки, і не попав під мою гарячу порохоботську руку

От що що а бубочку ніколи не вихваляв бо все своє життя був порохоботом, то за щось інше напевно був покараний.

А от ссд-шного вінта брав якось в пана Зевса, таке було, каюсь ))) за що дякую бо справно служить по цей день.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...