Перейти до змісту

5 днів грози

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Впевнений що клієнтам укртелекому немає чого переживати, хіба що блискавка техніку домашню попалить, але це не провайдера проблеми)

Опубліковано

Я уже забыл, что такое инет дома :0050:

Сначала что-то вылетело после грозы (не помню уже какой), потом какие-то неполадки с электросетью, потом вырезали кабеля... только вчера к обеду наконец-то сделали - и вечером снова всё пропало. Веселуха...

• Адміністратори
Опубліковано
Впевнений що клієнтам укртелекому немає чого переживати, хіба що блискавка техніку домашню попалить, але це не провайдера проблеми)

А ти подзвони їм на Кривий Вал та запитай як вони себе там чухають.

В нас там вузол, включено оптикою, проте це не стало завадою щоб вигоріло два магістральний порта. Місцеві працівники уктрелекома чуть не посивіли коли блискавка лупанула поруч. Результат: повишибало всю електрику, не робить кондиціонер. В нас всього два порта згоріло.

Опубліковано

В мене теж вчора поремонтували і вечором гроза вдарила - і знову чорний ключик :) Сьогодні хлопці-монтери молодці, швидко зробили знову шоб все було добре ;)

Опубліковано

В Рожище також мають нериємності.

Серед втрат - 2 вбиті нафік свічі плюс з десяток вигорівших портів на інших.

Очевидно блискавка влучила десь в районі будинка №72.

Бо крім мого обладнання в мешканців будинку ще й телевізори погоріли.

Опубліковано

вчора після 10год. і сьгодня до 15год. за тел. 780003 трубочку не піднімали

але після роботи і-нет працює

Опубліковано
Когда Инет не Пашет там всегда никто не берет =)

Неправда ;) Не берут в 10% случаев. Или когда выбивает так, что даже телефонная связь не работает :)

• Адміністратори
Опубліковано
да я не про то ) Просто Когда Начинают звонить с 10,32,0...... То Они Боятса Брать ))))

Не вгадав. Телефонів більше ніж людей для відповіді. Думаю треба дати рацуху, щоб відключили лишні лінії і залишили рівно стільки скільки чергових.

Опубліковано

НУ тогда Хоть будет Чесно , если занято то занято а не Звонить по 20 раз ....

p.s: (чтобы заказать выделенный ip надо ехать к ним ? )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...