Перейти до змісту

Пити пиво - це зло, так чи ні?

nameless

Пиво погубить всіх  

107 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
чула ще версію, що лимон нейтралізує дію алкоголю )))))

тогда сводится на нет смысл приема алкоголя как такового.

можно воду из под крана пить.

• Відповідей 94
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
ніпраааавдааа...

чула ще версію, що лимон нейтралізує дію алкоголю )))))

НафФфига ш его пить тохда ??? О.о

Опубліковано

хм. мається на увазі -- що воно не те що на нуль нейтралізує, а зменшує...напевно. люди, це ж неперевірений факт :)

а смак?

смак пива лимон не перебиває :)

Опубліковано
смак пива лимон не перебиває smile.gif

Єто еще раз подтверждает тот факт что "Пиво без водки - деньги на ветер" (а лимончиком закусить)

Опубліковано
смак пива лимон не перебиває smile.gif

Єто еще раз подтверждает тот факт что "Пиво без водки - деньги на ветер" (а лимончиком закусить)

не знаю не знаю

а от що дійсно насправді смачного пива я не пила давненько -- то факт

Опубліковано

вважаю що шкідливо для здоров"я, але це не заважає мені його пити. Земан на розлив з заводу - найсмачніше, літом хожу саме туди, бо там дійсно пиво а не газована хімія . Лимон ..... про помідор було гарно сказано.

Опубліковано
вважаю що шкідливо для здоров"я, але це не заважає мені його пити. Земан на розлив з заводу - найсмачніше, літом хожу саме туди, бо там дійсно пиво а не газована хімія . Лимон ..... про помідор було гарно сказано.

Чувак, йа тебе люблю =)

• Адміністратори
Опубліковано
А скажи що доброго в Алкоголі, напр. : "Мій сусід був кожного ранку п"яний( з запоя невиходив) - і вже на тому світі". Шо доброго в пиві, як в анекдоті: "Збери мільйон кришечок від пива - і получи іскуствену почку в подарок"
ДІМ@, это ты хочешь сказать, какие мы плохие, те кто пьет и курит?

я тебе так скажу: не пить всю жизнь - не получится, потому как разные в жизни ситуации бывают

а вот выпить и остаться человеком - надо уметь

ты просто насмотрелся, видать тех, кто без меры и в г@вно...

Я нічого нехочу цим сказати...

Кожна людина вибирає собі своє існування...

Не умеешь петь не пей )) У тебя действительно мнение насчет пьющих самое негативное

чур я третя буду )))гГгГгГ

Хы, пьют трое а по статистике умирает каждый четвертый (с) анек

=)

Опубліковано
Ти теж чувак?

чи ти просто ще з двома не пробувала? :)

да. тока пассівний ;)

Хы, пьют трое а по статистике умирает каждый четвертый (с) анек

ииии

Опубліковано
Відповіді на питання «Пити чи не пити» немає. Алкоголіками не стають, ними народжуються. Я розмовляв на цю тему з одним перфектним спеціалістом із Новосибірська – і цей лікар мені пояснив, що в одних людей у крові є фермент, який розкладає алкоголь, а в інших – немає. От і все. «Якщо у вас усе нормально, – казав цей лікар, – то пийте, тільки не сурогат». А якщо ненормально, якщо ваша печінка алкоголь не розкладає, тоді залишається взагалі не пити.

©

• 5 тижнів потому...
Опубліковано
дивився розділ флейм, побачив заголовок теми і так пересохло у горлі...а у голові звучить Земан, Земан....

Дивний збіг: їдемо з Патріком сьогодні на роботу - він каже "Щось так пива зранку захотілось". Певно зірки сьогодні сприяють вживанню пива :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...