Bliksss Опубліковано 15 Червня, 2020 в 19:16 #51 Опубліковано 15 Червня, 2020 в 19:16 1 хвилина тому, Zevs_Isver сказано: тік, тепер тільки квас без рошенок?
Zevs_Isver Опубліковано 15 Червня, 2020 в 19:17 #52 Опубліковано 15 Червня, 2020 в 19:17 1 minute ago, Bliksss said: без рошенок? рошенки тільки для обраних
Bliksss Опубліковано 15 Червня, 2020 в 19:20 #53 Опубліковано 15 Червня, 2020 в 19:20 2 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: рошенки тільки для обраних ну да...
yu2007 Опубліковано 15 Червня, 2020 в 20:04 #54 Опубліковано 15 Червня, 2020 в 20:04 Сьогодні трапилось на очі: взагалі то люди не діляться на партії, раси, нації, релігії. Люди спочатку діляться на розумних і дурнів. А от вже дурні діляться на партії, раси, нації, релігії...
Zevs_Isver Опубліковано 15 Червня, 2020 в 20:46 #55 Опубліковано 15 Червня, 2020 в 20:46 33 minutes ago, Cherman said: Як це все далеко, від того, першого повідомлення @jack74 в цій темі. а ві всему вина "московська ковбаса"
rrid Опубліковано 16 Червня, 2020 в 09:14 #56 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 09:14 15 годин тому, Zevs_Isver сказано: сорі, в сортах гуано не розбираюся там зарах таке міксять написав кенолог-немнясоїд )) чи я неправильно зрозумів? раз міксять, і, кажуть, мняса в ковбасу вже давно не дають (совьєти дефіцитний тувалєтний папір, кляті буржуї - крохмаль і сою) - то це вже кошерний продухт для вегетаріанців, стандартна магазинна кобаса (особливо коли кілограм кобаси дешевший за кілограм сирого мняса)?
rrid Опубліковано 16 Червня, 2020 в 09:18 #57 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 09:18 ... а квас смачний інколи трапляється в кійосках "живого пива" - і по смаку, і по ціні відрізняється... ... але самий ностальгійний таки в Одесі - там досі з бочок продають, і, хоча це вже більше "хімії", але той же радянський присмак розведеної водопровідної води можна зустріти, особливо біля Привозу ))
Zevs_Isver Опубліковано 16 Червня, 2020 в 09:19 #58 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 09:19 1 minute ago, rrid said: (совьєти дефіцитний тувалєтний папір, кляті буржуї - крохмаль і сою) - то це вже кошерний продухт для вегетаріанців, стандартна магазинна кобаса (особливо коли кілограм кобаси дешевший за кілограм сирого мняса)? та ні, соя і сейтан виходять дорожче по ціні, так що що вони туди міксять - питання залишається відкритим
turbo Опубліковано 16 Червня, 2020 в 09:37 #59 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 09:37 "Бочка" в центрі (біля сонячного годинника в тіні) запрацювала? Минулого року, на диво, самий смачний квас мені був там.
rrid Опубліковано 16 Червня, 2020 в 09:42 #60 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 09:42 9 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: та ні, соя і сейтан виходять дорожче по ціні, так що що вони туди міксять - питання залишається відкритим тобто? соя дорожча за мнясо? ні, вегетаріанців обманюють кілограм свині живою вагою коштує 40-50грн., а тонна сої у селянина - 7-10тис.грн. а це - Цитувати Гуляш Екона соєвий кубики 200г 200 г 29.90 грн від 3 шт 27.90 грн від 6 шт 31.90 грн це роздрібна ціна для вегетаріанця, а ціна для промисловості - зовсім інакша (аналогічно, як пшоняна каша на вагу в розділі "Крупи" супермаркету в рази дешевша за пшоняну кашу в дрібному фасуванні в розділі "здорове харчування" чи "еко-продукти"; чи макарони Мівіна коштують 5-6грн. за упаковку 60грам, тобто біля 100грн./кг а макарони без бренду на вагу - біля 14 чи 17грн.) знайома працювала на фірмі, яка торгувала товарами для ковбасників - хімія, яка втримує вологу, дешева, а вода - ще дешевша
Zevs_Isver Опубліковано 16 Червня, 2020 в 09:59 #61 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 09:59 24 minutes ago, rrid said: тобто? соя дорожча за мнясо? ні, вегетаріанців обманюють ну суху сою сам їч p.s. соя, не дивлячись на загально прийняті стандарти, не є основним інгридієнтом їжі для травоїдних
Zevs_Isver Опубліковано 16 Червня, 2020 в 10:06 #62 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 10:06 22 minutes ago, rrid said: макарони без бренду на вагу - біля 14 чи 17грн.) різницю між "макаронами без бренду" і "ітлалійським кантрабасом" ніколи на зауважував після приговування?
rrid Опубліковано 16 Червня, 2020 в 10:35 #63 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 10:35 30 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: ну суху сою сам їч p.s. соя, не дивлячись на загально прийняті стандарти, не є основним інгридієнтом їжі для травоїдних 23 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: різницю між "макаронами без бренду" і "ітлалійським кантрабасом" ніколи на зауважував після приговування? щось не побачив зв'язку з 1 година тому, Zevs_Isver сказано: та ні, соя і сейтан виходять дорожче по ціні, для ковбасного виробництва - соя і крохмаль в рази дешевші в розрахунку на кілограм готового продукту, ніж мнясо. смак визначається кількістю і співвідношенням глутаматів та іншої "хімії", а не брендом. про що ти пишеш, коли кажеш, що соя дорожче по ціні, і до чого тут музичний струмент з ковід-медійно-катастрофного регіону?
Zevs_Isver Опубліковано 16 Червня, 2020 в 10:43 #64 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 10:43 4 minutes ago, rrid said: щось не побачив зв'язку з використовують дешевші інгредієнти виграють в ціні якщо смак це тільки глутамат і хімія, ОКі нехай так і буде
rrid Опубліковано 16 Червня, 2020 в 10:52 #65 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 10:52 1 година тому, Zevs_Isver сказано: та ні, соя і сейтан виходять дорожче по ціні, так що що вони туди міксять - питання залишається відкритим 13 хвилин тому, rrid сказано: для ковбасного виробництва - соя і крохмаль в рази дешевші в розрахунку на кілограм готового продукту, ніж мнясо. смак визначається кількістю і співвідношенням глутаматів та іншої "хімії", а не брендом. про що ти пишеш, коли кажеш, що соя дорожче по ціні, і до чого тут музичний струмент з ковід-медійно-катастрофного регіону? 5 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: використовують дешевші інгредієнти виграють в ціні якщо смак це тільки глутамат і хімія, ОКі нехай так і буде ясно. пінятнЬо використовують дешевші інгрідієнти виходять дорожчі по ціні. зрозуміло 17 годин тому, Zevs_Isver сказано: мій вибір тільки натуралний заячий послід (зе)питань більше німа...
Zevs_Isver Опубліковано 16 Червня, 2020 в 10:54 #66 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 10:54 1 minute ago, rrid said: (зе)питань більше німа... бімба, тепер тільки про квас
rrid Опубліковано 16 Червня, 2020 в 11:08 #67 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 11:08 3 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: бімба, тепер тільки про квас мені то легко рекомендую вдома варити. не потрібно вишукувати натурал.заяч., чи на хімку від Поповича підсідати значно дешевше виходить, ніж купувати готовий продукт на розлив https://prom.ua/ua/p483769423-kvas-hlebnyj-suhoj.html хоча для "економних" гурманів і дорогчіші варіанти є: https://vinodel.in.ua/p746835974-citykvas-originalnaya-upakovka.html
Zevs_Isver Опубліковано 16 Червня, 2020 в 11:13 #68 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 11:13 мама робить домашній: чорний хліб черствий добре піджарений в духовці, вода, дріжджі, цукор або солод
sergkots Опубліковано 16 Червня, 2020 в 11:24 #69 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 11:24 11 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: мама робить домашній: чорний хліб черствий добре піджарений в духовці, вода, дріжджі, цукор або солод А дріжджі які?
Zevs_Isver Опубліковано 16 Червня, 2020 в 11:31 #70 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 11:31 5 minutes ago, sergkots said: А дріжджі які? для квасу мокрі бере, Львівські ніби
Bliksss Опубліковано 16 Червня, 2020 в 12:05 #71 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 12:05 56 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: чорний хліб черствий добре піджарений в духовці, вода, дріжджі, цукор або солод пропорції - скажеш, чи треба в партію вступати?
Zevs_Isver Опубліковано 16 Червня, 2020 в 12:10 #72 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 12:10 4 minutes ago, Bliksss said: пропозції - скажеш, чи треба в партію вступати? ніт
Bliksss Опубліковано 16 Червня, 2020 в 12:33 #73 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 12:33 23 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: ніт от тепер думати що це значить? ніт - пропорцій не знаю ніт - не траба вступати в партію, сам збираюсь тікати звідти ніт - я просто жлоб, і рецепт нікому не скажу Який варіант правильний?
Zevs_Isver Опубліковано 16 Червня, 2020 в 12:34 #74 Опубліковано 16 Червня, 2020 в 12:34 Just now, Bliksss said: от тепер думати що це значить? ніт - пропорцій не знаю ніт - не траба вступати в партію, сам збираюсь тікати звідти ніт - я просто жлоб, і рецепт нікому не скажу Який варіант правильний? видирай на свій смак
turbo Опубліковано 27 Серпня, 2020 в 08:42 #75 Опубліковано 27 Серпня, 2020 в 08:42 Літо минає, але цікаво чи хтось пробував екс-Поповича квас "Luchan"? Те саме, тільки по новому зветься?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.