Перейти до змісту

Ваші дії, якщо нашій планеті залишиться існувати 1 добу

icetea

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 108
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Але я б краще переживав би за неї чим не мав

Перша вагітність. Початок 9го місяця. Ходити вже було дуже важко. Постійно боліла спина, ще там всякі приколи. Дуууже хотілось скоріше народити, щоб цього всього не було. Ближче до кінця 9го місяця, не дивлячись на всі ті ж приколи, родити хотілось все менше і менше... Бо ще поки одна, ще що хочу - те роблю (відносно), куди хочу -туди йду і т.п., а тут в один момент все має перевернутись вверх ногами... В мене була така паніка - не передати.

Відчуття болю в тебе, коли в тебе ж (грубо кажучи) зломана нога, менші, ніж коли в твоєї дитинки невеликий поріз на пальчику.

А по темі - не знаю, просто не знаю. Але точно робила б це щось з дітьми та чоловіком.

Опубліковано

білін, ну що за дебільні теми - краще б подумали над тим що робити, якщо знаєш, що по нинішньому життю буде дане майбутнє. від діянь та помислів сьогодення залежить майбутня реінкарнація. а то кінець світу, дурдом, паніка і т.д. задовбали відволікати від хорошого

Опубліковано

Але я б краще переживав би за неї чим не мав

Перша вагітність. Початок 9го місяця. Ходити вже було дуже важко. Постійно боліла спина, ще там всякі приколи. Дуууже хотілось скоріше народити, щоб цього всього не було. Ближче до кінця 9го місяця, не дивлячись на всі ті ж приколи, родити хотілось все менше і менше... Бо ще поки одна, ще що хочу - те роблю (відносно), куди хочу -туди йду і т.п., а тут в один момент все має перевернутись вверх ногами... В мене була така паніка - не передати.

Відчуття болю в тебе, коли в тебе ж (грубо кажучи) зломана нога, менші, ніж коли в твоєї дитинки невеликий поріз на пальчику.

А по темі - не знаю, просто не знаю. Але точно робила б це щось з дітьми та чоловіком.

Перша вагітність. Початок 9го місяця. Ходити вже було дуже важко. Постійно боліла спина, ще там всякі приколи. Дуууже хотілось скоріше народити, щоб цього всього не було. Ближче до кінця 9го місяця, не дивлячись на всі ті ж приколи, родити хотілось все менше і менше... Бо ще поки одна, ще що хочу - те роблю (відносно), куди хочу -туди йду і т.п., а тут в один момент все має перевернутись вверх ногами... І бабах, кажуть - твоя Анютка мертва... І ти облився холодним потом, стоїш як вкопаний.... і думаєш "невже то зі мною таке трапилось"

Опубліковано

...

Тут, я, на щастя для себе, не можу нічого сказати...

Співчуваю і дякую за відвертість.

Але ж ви знаєте, що кінець світу - фарс і у вас будуть ще дітки) Щиро вам цього бажаю.

Опубліковано

мда... зачем грабить банк если как бы уже хана всему, зачем идти в церковь если и так не успеешь отмолить все грехи...

остается только сказать что не успел сказать

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...