Перейти до змісту

Chariots of the Gods (1970)Колісниці богів «Таємниці богів» («Повернення до зірок»)


avitalik

Рекомендовані повідомлення

01e7f4af4d828eaf464b25455e0f3dd7_full.jpg

Колісниці богів Erinnerungen an die Zukunft / Chariots of the Gods

Рік виходу: 1970

Жанр: Документальний

Режисер: Харальд Рейнл / Harald Reinl В ролях: Heinz-detlev Bock, Klaus Kindler, Christian Marschall

Найвідоміший з документальних фільмів про таємниці походження людства і зародження цивілізацій. Питання, які піднімаються, хвилюють людство. Чи дійсно бог був Астронавтом? Хто побудував піраміди? Кого змальовують статуї острова Пасхи? Хто і для кого намалював гігантські малюнки на плато в південній Америці?

629 MB 720x544 0.104 bits/pixel 64 kb/s, monophonic CBR 48000 Hz переклад: російська ftp://lm:@ftp.lm.lutsk.ua/Video/Science/K...o_buduschem.avi

deniken_erich.jpg

Еріх фон Денікен - член різних письменницьких організацій, лауреат ряду премій. У 1998 році він заснував Асоціацію досліджень по археології, астронавтиці і проблемі SETI. У 2003 році в Швейцарії був відкритий тематичний парк розваг "Загадки світу", у витоків створення якого стояв Денікен. У подальші роки Еріх фон Денікен продовжував шукати сліди перебування у минулому на Землі інопланетних космонавтів, публікував книги, виступав з лекціями. Його книги перекладені 28 мов і вийшли загальними накладом більше 60 мільйонів екземплярів.

zoloto_bogov.jpg"Золото богов. Инопланетяне среди нас" kolesnici_bogov.jpeg"Колесницы богов" po_sledam_vsemogushih.jpg"По следам всемогущих" znaki_obrash_v_vechnost.jpg"Знаки, обращенные в вечность"

ftp://lm:@ftp.lm.lutsk.ua/Text/Дэникен, Эрих

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

разумеется заливай! я когда-то в ранней юности весьма увлекался такого рода книжками и загадками :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не качається чогось. тю...

все качається нормально, файл на місці, перевірено

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

«Таємниці богів» («Повернення до зірок»).

Продовження найвідомішого з документальних фільмів - "Колісниці богів", про таємниці походження людства. Знятий по мотивам наступної книги Еріха фон Денікена - "Таємниці богів".

1093-1.jpg

Найвідоміший з документальних фільмів про таємниці походження людства і зародження цивілізацій. У основу картини лягла книга Еріха фон Денікена "Колісниці богів", що стала, як і фільм, бестселером у всьому світі. Питання, які піднімаються в цьому фільмі, хвилюють людство. Чи дійсно бог був Астронавтом? Хто побудував піраміди? Кого змальовують статуї острова Пасхи? Хто і для кого намалював гігантські малюнки на плато в південній Америці? Всі ці питання до цих пір не знайшли відповідей.

Фільм був знятий в 1970 році і відразу став настільки популярний у всьому світі, що черги в кінотеатри на документальний фільм займалися з самого ранку, а в колишньому СРСР картина стала самим демонстрованим науково-популярним фільмом десятиліття. Музика до фільму стала лейтмотивом до телепередачі академіка Сергія Петровича Капіци "Очевидне - неймовірне"

653,564,448 bytes 01:23:45 720x544 0.093 bits/pixel

128 kb/s (64/ch, stereo)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...