Перейти до змісту

Не заряджається iPhone 7

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отже, ситуація наступна, дитина розрядила iPhone 7 до 5%, поставила на зарядку - піктограма зарядки на екрані світилась, але "полоска" не рухалась, простояв телефон на зарядці 2 години, розрядився зовсім. Пробував іншу зарядку теж ніфіга, підключив по юсб до ноута - знову появилась піктограма, через хвилину знову вимкнувся. Куди копать?

Кабель - оригінал, пробував і запасний, те саме... 

Опубліковано
5 хвилин тому, Nokian сказано:

Швидше всього міняти контролер живлення.

скільки орієнтовно коштує таке "задоволення"?

Опубліковано
9 часов назад, Bliksss сказал:

Отже, ситуація наступна, дитина розрядила iPhone 7 до 5%, поставила на зарядку - піктограма зарядки на екрані світилась, але "полоска" не рухалась, простояв телефон на зарядці 2 години, розрядився зовсім. Пробував іншу зарядку теж ніфіга, підключив по юсб до ноута - знову появилась піктограма, через хвилину знову вимкнувся. Куди копать?

Кабель - оригінал, пробував і запасний, те саме... 

Доброго дня, займаюся ремонтом техніки Apple, можу відремонтувати ваш телефон, в даному випадку може бути 3 варіанти це контролер живлення ремонт вартує 800 грн, шлейф на зарядку 500 грн або  батарея 500 грн. Але точний діагноз можу сказати тільки після діагностики.

Опубліковано

Дякую всім хто відгукнувся, в разі потреби - буду знати куди звертатись.

Поки - не актуально, хз як так сталось, полежав телефон нічку розрядженим, зранку поставили на зарядку - заряджаеться, зрозуміло що там "щось не так", але, поки працює...

Опубліковано
5 хвилин тому, igorgame сказано:

Будьте увжні! Це вже може акум барахлити.

може, телефон - використовується дуже активно, соцмережі мля... Хоча, під такою шаленою нагрозкою - день витримує.

Опубліковано
On 14.12.2019 at 11:31, Bliksss сказано:

Дякую всім хто відгукнувся, в разі потреби - буду знати куди звертатись.

Поки - не актуально, хз як так сталось, полежав телефон нічку розрядженим, зранку поставили на зарядку - заряджаеться, зрозуміло що там "щось не так", але, поки працює...

може глюк був.в мене таке було з телефоном.після того як глюканув вже рік робить.

Опубліковано
23 хвилин тому, petro22 сказано:

може глюк був.в мене таке було з телефоном.після того як глюканув вже рік робить.

може й глюк , а може й ні, коли  вдома - телефон ні на секунду не випускається з рук - соцмережі,  серфінг в інеті (ноут і комп  не визнає),  до  того, роки 3-4 був айфон 5s, раз на рік - міняв батарею )))

Опубліковано

В мене таке було, банально взяв зубочистку і почистив контакти і роз"єм. Від носіння в кармані, туди набився пил і всяке сміття. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...