Перейти до змісту

Хто шо знає за МРЕО,працює вже чи ні ???

petrofm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Треба права забрати, ніяк не можу, раз приїхав,

переселялись вони якраз з району рівненської, на перемоги 1, в приміщення луцької автошколи,

тепер в них шось там з сервером сталось, знову не працюють :-(

Хто шось чув/знає коли вони там вже розродяться ???

Опубліковано

Скажіть, хто знає: яка процедуза заміни прав звичайних (картонні, ламіновані) на нові пластикові, міжнародні!? Це треба туда ж, в МРЕО? Скільки грошей?

Опубліковано

Ога,сходи, взнай попитай коли вони вже права будуть видавати !

казали шось таке тіпо шо тирнет в них модемний, а в новому приміщенні телефонна лінія на трійку, працює погано,чи то зовсім не працює :-(

Опубліковано

все там працює... але на їхню користь :)

Номера є, але "для своїх".

Кожен раз, після відвідин МРЕО чомусь невтриманно тягне в імміграцію.

Опубліковано

офтоп

...тягне в імміграцію.

Якщо я не помиляюсь, то іміграція — переселення людей в нашу країну, а от еміграція — виїзд за кордон.

Опубліковано
переселялись вони якраз з району рівненської, на перемоги 1, в приміщення луцької автошколи

??? - вчора машинку на облік ставив, МРЕВ на місці (на Рівненській). Чи в нас їх два?

Ага, не було ніяких ні нових ні б/у. З боєм отримав б/у. (хоча вчора, вже після обіду, "рішали" пропонували нові за 50 у.є. і казали, що є з чого вибрати)

Опубліковано

Там де номера видають - на місці, де й було

я про те МРЕО ДЕ ВОДІЙСЬКІ ПРАВА ВИДАЮТЬ

Люди кажуть шо при перевозці та штукенція шо пластикові права друкує поламалась :-(

Опубліковано

Ну, не знаю даже. Мені як і всім дали спочатку б/у номерні знаки (ставив на облік 2-ого числа). Але один мужик підказав: "За шо ми 140грн заплатили, якшо видають уже покористовані номера, на які держава не витратила ні копійки, адже вони мали бути утилізовані."

Справді, думаю за шо я гроші платив?.. І так повидумували комісій і всяких непонятних зборів більше як на 500грн і тут ше й таке. :D ЦЕ мене заділо за живе. Рішив іти до завМРЕО. ;) Розказав ситуацію, як до чого, шо вони вже до прідела обнагліли (в м"якій формі звичайно ж), потребував НОВІ знаки. За годину все було готове. Новесенькі бляшкі в пакетіках достались мені абсолютно без додаткової плати, повністю за законом. Причому номера самі тоже ше й класні, так просто не получиш такі :P

Так шо дуже радий, шо відстояв свої права до останнього! Якби мене десь ДАІшнік якийсь зупинив, то прикопувався до кожної деталі, то чого я не можу зробити теж?? Взагалі, хто вони такі, ці "гаїшнікі", возомнили з себе невідомо шо! Таких треба на землю опускати! :P

Опубліковано

Harddriver що поставив ????

могорич за права ????

нагадую:

Я ПИТАЮ ЗА ТЕ МРЕО ЩО ВИДАЮТЬ ВОДІЙСЬКІ ПРАВА

Опубліковано

Є контакт. Переселились в ДОСАФ там де вхід в Автошколу на 1 поверсі (вхід злівого боку будівлі). Працюють нормально. Сьогодні був.

Ще які питання? В тебе забрав суд права чи ти тіко здав?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...