Bit Опубліковано 2 Липня, 2008 в 20:15 #1 Опубліковано 2 Липня, 2008 в 20:15 Вперше я знайшов в укр репі те, що шукав. Це вам не наші ДЛФ із однотипними мінусами, і готичними темами.Це вам не москальські туман, мс Нойз чи ст1м.Цей альбом (перший студійний) дууужже класний. КАЧ! в чистому вигляді.Зовнішній лінк http://upload.com.ua/get/900243738Я вже качнув і можу на ДМ залити, якшо тре. Пишіть.ЦЕ ВАРТО ТОГО ШОБ ЙОГО СКАЧАТИ!КОМУ ШКОДА ТРАФІК ЗАЛЛЮ НОВІ ТРЕКИ НА ФТП
Гість Опубліковано 3 Липня, 2008 в 21:39 #2 Опубліковано 3 Липня, 2008 в 21:39 Ти б тему спочатку по людські оформив.Кричати що ель пасо (до речі на пострадянському просторі вже йе один El Paso (AFERA Corp) ) краще тумана (Туман читає вже більше десяти років + він дуже непоганий бітмейкер, і до речі туман не москаль якщо не в темі) ст1ма або нойза... "это тоже что обьявить треугольник квадратом"© Сrip-a-crip Альбом доволі непоганий)Тільки до чого ти це сказав про тумана нойза і Нікіту.....
Barmaley Опубліковано 3 Липня, 2008 в 21:50 #3 Опубліковано 3 Липня, 2008 в 21:50 одно и тоже, извините....
yurgen Опубліковано 3 Липня, 2008 в 23:43 #4 Опубліковано 3 Липня, 2008 в 23:43 Топик больше похож на саморекламу. Скачал. Ничего особенного. Может просто я из прошлого века, когда косили под "Паблик Энеми", а не под мексиканцев потных, когда козырёк от кепки на ночь ставился в банку литровую, что-бы не разогнулся к утру, а не носили на бок, прямой как аэродром. Да и слушали тогда "Бэд бэлэнс", "Убитых рэпом"............Рэп качественей на порядок.....Хотя,конечно, все начинали с простого.....С современным отечественым рэпом, к сожалению, не знаком, но удивила , случайно нарытая в инете песня "NED - Глобальна". Я эту композицию назвал "патріотичний Український реп". Текст просто бомбовый. Может уже где было - тады извиняйте. Попробуем прикрепить к посту.15___NED____________.mp3
Гість Опубліковано 4 Липня, 2008 в 04:56 #5 Опубліковано 4 Липня, 2008 в 04:56 NED - Глобальна У.эР.Асквад, Туман, Лион, НП Герик, Don Drew, Мэт Квота, Вовчег со Львова, Green (Afera Corp), Ar Side, Новый Союз, Драго, (Русский Хохол ), ВульФФ =) Самые заметные личности в рэпе из Украины на данный момент, есле кого забыл то сорри (сам слушаю всех по чуть чуть из выше перечисленных, кроме Вульффа, его не слушаю) = ) ЗЫ. и все таки ХарьковРапаСити решает
alf05 Опубліковано 8 Липня, 2008 в 06:23 #6 Опубліковано 8 Липня, 2008 в 06:23 Вперше я знайшов в укр репі те, що шукав. Це вам не наші ДЛФ із однотипними мінусами, і готичними темами.Це вам не москальські туман, мс Нойз чи ст1м. Цей альбом (перший студійний) дууужже класний. КАЧ! в чистому вигляді. Зовнішній лінк http://upload.com.ua/get/900243738 Я вже качнув і можу на ДМ залити, якшо тре. Пишіть. ЦЕ ВАРТО ТОГО ШОБ ЙОГО СКАЧАТИ! Це стопудово не DLF!!! Альбом дійсно класний.Але не в моєму смаку...це більш для тьолок матеріал...лайток! А ти дядько впертий...будь обережний!!
alf05 Опубліковано 8 Липня, 2008 в 06:33 #7 Опубліковано 8 Липня, 2008 в 06:33 Ти б тему спочатку по людські оформив.Кричати що ель пасо (до речі на пострадянському просторі вже йе один El Paso (AFERA Corp) ) краще тумана (Туман читає вже більше десяти років + він дуже непоганий бітмейкер, і до речі туман не москаль якщо не в темі) ст1ма або нойза... "это тоже что обьявить треугольник квадратом"© Сrip-a-crip Альбом доволі непоганий) Тільки до чого ти це сказав про тумана нойза і Нікіту..... Та пацик видно в репі шарить,як я в алхімії! Москальські....москальські Пацани, нам до москальського репа ше срать і срать...реально немає жодного виконавця, якого можна булоб прирівняти до тої самої Касти чи Смокі Мо!А Ростовська банда!Про шо мова взагалі???Москальські...хохляцькі...ше там якісь!Яка нах різниця.Головне шоб музика була хароша!
Bit Опубліковано 8 Липня, 2008 в 10:15 Автор #8 Опубліковано 8 Липня, 2008 в 10:15 ЗЫ. и все таки ХарьковРапаСити решаетда ні хрєна воно не рішає-в них своя каша, в нас свояв нас на заході свої рішають, в них свої-от і все.читають прикольно, але послухаєш 10ий ліричний трек ліона і думаєш "ну скільки можна соплі по воді возити". а ше-пояснити чого харків рапа сіті піднявся крутіше за ЛЬвів Рапа Сіті... фінансування москви!
Bit Опубліковано 8 Липня, 2008 в 10:22 Автор #9 Опубліковано 8 Липня, 2008 в 10:22 Вперше я знайшов в укр репі те, що шукав. Це вам не наші ДЛФ із однотипними мінусами, і готичними темами.Це вам не москальські туман, мс Нойз чи ст1м. Цей альбом (перший студійний) дууужже класний. КАЧ! в чистому вигляді. Зовнішній лінк http://upload.com.ua/get/900243738 Я вже качнув і можу на ДМ залити, якшо тре. Пишіть. ЦЕ ВАРТО ТОГО ШОБ ЙОГО СКАЧАТИ! Це стопудово не DLF!!! Альбом дійсно класний.Але не в моєму смаку...це більш для тьолок матеріал...лайток! А ти дядько впертий...будь обережний!! оуоу, альф. я обережний настільки, наскільки лише можна вашу творчість поважаю, але й думку свою маю і говорю прямо уточнив шо не длф, дляя того шоб народ знав шо це більш життєрадісний альбом, а то сам розумієш-тьолам не в прикол слухати "екзорцист" чи "маніфест свободи", їм треба кач-шоб задами в ритм повиляти. відносно матеріалу виключно для тьолок... то не згідний. тьолам ріанну лухати та тімбаленда, а то шо негрузний репачок, то да, але мені по-приколу інколи послухати, просто не в напряг мізки не грузити, бо як я онікса слухаю, то розслабитись не можу З.І. В кожного свої смаки.
Гість Опубліковано 9 Липня, 2008 в 15:58 #10 Опубліковано 9 Липня, 2008 в 15:58 і біти до речі в цього ель пасо нічого такі=)))
adywan Опубліковано 10 Липня, 2008 в 17:49 #11 Опубліковано 10 Липня, 2008 в 17:49 У.эР.Асквад, Туман, Лион, НП Герик, Don Drew, Мэт Квота, Вовчег со Львова, Green (Afera Corp), Ar Side, Новый Союз, Драго, (Русский Хохол ), ВульФФ =) а де загубив Тільки Вверх(Флеш, Брук), Хай-Вей, Да Луцьк Флейва, Забутий(м.Ковель, пару метрів біля Луцька ніхто нічого не знає)Аміра, НА Відміну Від, Снейк дж, Саньчик і багато багато іншого!!!!! Це все західний реп-андерграунд, Окрім Аміри і На Відміну!
Гість Опубліковано 10 Липня, 2008 в 17:57 #12 Опубліковано 10 Липня, 2008 в 17:57 а амира красивайа мулатко=)))))))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.