Перейти до змісту

Ель ПАСО!

Bit

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вперше я знайшов в укр репі те, що шукав. Це вам не наші ДЛФ із однотипними мінусами, і готичними темами.

Це вам не москальські туман, мс Нойз чи ст1м.

Цей альбом (перший студійний) дууужже класний. КАЧ! в чистому вигляді.

Зовнішній лінк http://upload.com.ua/get/900243738

Я вже качнув і можу на ДМ залити, якшо тре. Пишіть.

ЦЕ ВАРТО ТОГО ШОБ ЙОГО СКАЧАТИ!

КОМУ ШКОДА ТРАФІК ЗАЛЛЮ НОВІ ТРЕКИ НА ФТП

Опубліковано

Ти б тему спочатку по людські оформив.

Кричати що ель пасо (до речі на пострадянському просторі вже йе один El Paso (AFERA Corp) ) краще тумана (Туман читає вже більше десяти років + він дуже непоганий бітмейкер, і до речі туман не москаль якщо не в темі) ст1ма або нойза... "это тоже что обьявить треугольник квадратом"© Сrip-a-crip

Альбом доволі непоганий)

Тільки до чого ти це сказав про тумана нойза і Нікіту.....

Опубліковано

Топик больше похож на саморекламу. Скачал. Ничего особенного. Может просто я из прошлого века, когда косили под "Паблик Энеми", а не под мексиканцев потных, когда козырёк от кепки на ночь ставился в банку литровую, что-бы не разогнулся к утру, а не носили на бок, прямой как аэродром. Да и слушали тогда "Бэд бэлэнс", "Убитых рэпом"............Рэп качественей на порядок.....Хотя,конечно, все начинали с простого.....

С современным отечественым рэпом, к сожалению, не знаком, но удивила , случайно нарытая в инете песня "NED - Глобальна". Я эту композицию назвал "патріотичний Український реп". Текст просто бомбовый. Может уже где было - тады извиняйте. Попробуем прикрепить к посту.

15___NED____________.mp3

Опубліковано

NED - Глобальна :101010:

У.эР.Асквад, Туман, Лион, НП Герик, Don Drew, Мэт Квота, Вовчег со Львова, Green (Afera Corp), Ar Side, Новый Союз, Драго, (Русский Хохол ), ВульФФ =)

Самые заметные личности в рэпе из Украины на данный момент, есле кого забыл то сорри (сам слушаю всех по чуть чуть из выше перечисленных, кроме Вульффа, его не слушаю) = )

ЗЫ. и все таки ХарьковРапаСити решает

Опубліковано
Вперше я знайшов в укр репі те, що шукав. Це вам не наші ДЛФ із однотипними мінусами, і готичними темами.

Це стопудово не DLF!!!

Альбом дійсно класний.Але не в моєму смаку...це більш для тьолок матеріал...лайток!

А ти дядько впертий...будь обережний!! :D

Опубліковано
Ти б тему спочатку по людські оформив.

Кричати що ель пасо (до речі на пострадянському просторі вже йе один El Paso (AFERA Corp) ) краще тумана (Туман читає вже більше десяти років + він дуже непоганий бітмейкер, і до речі туман не москаль якщо не в темі) ст1ма або нойза... "это тоже что обьявить треугольник квадратом"© Сrip-a-crip

Альбом доволі непоганий)

Тільки до чого ти це сказав про тумана нойза і Нікіту.....

Та пацик видно в репі шарить,як я в алхімії!

Москальські....москальські

Пацани, нам до москальського репа ше срать і срать...реально немає жодного виконавця, якого можна булоб прирівняти до тої самої Касти чи Смокі Мо!А Ростовська банда!Про шо мова взагалі???Москальські...хохляцькі...ше там якісь!Яка нах різниця.Головне шоб музика була хароша! :D

Опубліковано
ЗЫ. и все таки ХарьковРапаСити решает

да ні хрєна воно не рішає-в них своя каша, в нас своя

в нас на заході свої рішають, в них свої-от і все.

читають прикольно, але послухаєш 10ий ліричний трек ліона і думаєш "ну скільки можна соплі по воді возити".

а ше-пояснити чого харків рапа сіті піднявся крутіше за ЛЬвів Рапа Сіті... фінансування москви!

Опубліковано

Це стопудово не DLF!!!

Альбом дійсно класний.Але не в моєму смаку...це більш для тьолок матеріал...лайток!

А ти дядько впертий...будь обережний!! :)

оуоу, альф. я обережний настільки, наскільки лише можна :)

вашу творчість поважаю, але й думку свою маю і говорю прямо :)

уточнив шо не длф, дляя того шоб народ знав шо це більш життєрадісний альбом, а то сам розумієш-тьолам не в прикол слухати "екзорцист" чи "маніфест свободи", їм треба кач-шоб задами в ритм повиляти.

відносно матеріалу виключно для тьолок... то не згідний. тьолам ріанну лухати та тімбаленда,

а то шо негрузний репачок, то да, але мені по-приколу інколи послухати, просто не в напряг мізки не грузити, бо як я онікса слухаю, то розслабитись не можу ;)

З.І. В кожного свої смаки.

Опубліковано
У.эР.Асквад, Туман, Лион, НП Герик, Don Drew, Мэт Квота, Вовчег со Львова, Green (Afera Corp), Ar Side, Новый Союз, Драго, (Русский Хохол ), ВульФФ =)
а де загубив Тільки Вверх(Флеш, Брук), Хай-Вей, Да Луцьк Флейва, Забутий(м.Ковель, пару метрів біля Луцька ніхто нічого не знає)Аміра, НА Відміну Від, Снейк дж, Саньчик і багато багато іншого!!!!! Це все західний реп-андерграунд, Окрім Аміри і На Відміну!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...