JOKER86 Опубліковано 14 Листопада, 2019 в 13:05 #1 Опубліковано 14 Листопада, 2019 в 13:05 Де в Луцьку можна замовити ковпак або зонт на димохід? Ваш досвід?? Де замовляли?? Дякую.
mykola Опубліковано 14 Листопада, 2019 в 13:33 #2 Опубліковано 14 Листопада, 2019 в 13:33 Не написали для чого. Якщо задуває полум"я, то цю проблему вирішить дефлектор. Чотири роки тому мав таку проблему, задувало полум"я запальника (газовий котел) майже щодня, інколи і декілька разів в день. Після встановлення дефлектора проблема була вирішена. Купував дефлектор на Варшавському ринку, над дорогою, десь навпроти вашого магазину.
JOKER86 Опубліковано 14 Листопада, 2019 в 15:25 Автор #3 Опубліковано 14 Листопада, 2019 в 15:25 1 час назад, mykola сказал: Не написали для чого. Якщо задуває полум"я, то цю проблему вирішить дефлектор. Чотири роки тому мав таку проблему, задувало полум"я запальника (газовий котел) майже щодня, інколи і декілька разів в день. Після встановлення дефлектора проблема була вирішена. Купував дефлектор на Варшавському ринку, над дорогою, десь навпроти вашого магазину. Хочу захистити вент канал від снігу та дощу. Дефлектор планую врізати потім в дашок по требі. В мене місце не вітряне можливо і не потрібно буде. В магазині на Варшавці над дорогою був. В них немає. Кажуть що таке роблять жестянщікі. Ау жестянщікі обізвіться.
frv Опубліковано 14 Листопада, 2019 в 16:05 #4 Опубліковано 14 Листопада, 2019 в 16:05 Я в кузні на Ковельській замовляв флюганок металевий. Вранці сфоткаю, якщо цікавить. Теж думав з бляхи, але по ціні це було майже те саме, а по практичності - металеве краще.
JOKER86 Опубліковано 14 Листопада, 2019 в 16:20 Автор #5 Опубліковано 14 Листопада, 2019 в 16:20 10 минут назад, frv сказал: Я в кузні на Ковельській замовляв флюганок металевий. Вранці сфоткаю, якщо цікавить. Теж думав з бляхи, але по ціні це було майже те саме, а по практичності - металеве краще. За пораду дякую. А де саме та кузня на Ковельській знаходиться.
frv Опубліковано 14 Листопада, 2019 в 18:51 #6 Опубліковано 14 Листопада, 2019 в 18:51 2 годин тому, JOKER86 сказано: За пораду дякую. А де саме та кузня на Ковельській знаходиться. Виїжджаєте по Чернишевського на Ковельську, справа буде Руна, а за нею відразу така велика територія (б/у техніка, пінопласт, оренда офісів) на ній є і кузня. Власник Валентин, але там запитаєте, хто є на місці.
JOKER86 Опубліковано 15 Листопада, 2019 в 15:16 Автор #7 Опубліковано 15 Листопада, 2019 в 15:16 20 часов назад, frv сказал: Виїжджаєте по Чернишевського на Ковельську, справа буде Руна, а за нею відразу така велика територія (б/у техніка, пінопласт, оренда офісів) на ній є і кузня. Власник Валентин, але там запитаєте, хто є на місці. Сьогодні там був. Хлопці з будівельного магазину казали що в кузні зараз нікого немає і невідомо коли будуть. Але скориставшись вашою підсказкою заїхав на іншу кузню що на Глушець 54 Домовився по термінам і ціні. Всім дякую. Тему можна закривати. P.S. Луцька дошка рулить.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.