Перейти до змісту

Де в Луцьку можна замовити ковпак на димохід?

JOKER86

Рекомендовані повідомлення

Де в Луцьку можна замовити ковпак або зонт на димохід?

Ваш досвід??

Де замовляли??

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не написали для чого. Якщо задуває полум"я, то цю проблему вирішить дефлектор. Чотири роки тому мав таку проблему, задувало полум"я запальника (газовий котел) майже щодня, інколи і декілька разів в день. Після встановлення дефлектора проблема була вирішена.

Купував дефлектор на Варшавському ринку, над дорогою, десь навпроти вашого магазину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, mykola сказал:

Не написали для чого. Якщо задуває полум"я, то цю проблему вирішить дефлектор. Чотири роки тому мав таку проблему, задувало полум"я запальника (газовий котел) майже щодня, інколи і декілька разів в день. Після встановлення дефлектора проблема була вирішена.

Купував дефлектор на Варшавському ринку, над дорогою, десь навпроти вашого магазину.

Хочу захистити вент канал від снігу та дощу.

Дефлектор планую врізати потім в дашок по требі.

В мене місце не вітряне можливо і не потрібно буде.

В магазині на Варшавці над дорогою був. В них немає.

Кажуть що таке роблять жестянщікі.

Ау жестянщікі обізвіться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в кузні на Ковельській замовляв флюганок металевий. Вранці сфоткаю, якщо цікавить. Теж думав з бляхи, але по ціні це було майже те саме, а по практичності - металеве краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, frv сказал:

Я в кузні на Ковельській замовляв флюганок металевий. Вранці сфоткаю, якщо цікавить. Теж думав з бляхи, але по ціні це було майже те саме, а по практичності - металеве краще.

За пораду дякую.

А де саме та кузня на Ковельській знаходиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, JOKER86 сказано:

За пораду дякую.

А де саме та кузня на Ковельській знаходиться.

Виїжджаєте по Чернишевського на Ковельську, справа буде Руна, а за нею відразу така велика територія (б/у техніка, пінопласт, оренда офісів) на ній є і кузня. Власник Валентин, але там запитаєте, хто є на місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 часов назад, frv сказал:

Виїжджаєте по Чернишевського на Ковельську, справа буде Руна, а за нею відразу така велика територія (б/у техніка, пінопласт, оренда офісів) на ній є і кузня. Власник Валентин, але там запитаєте, хто є на місці.

Сьогодні там був.

Хлопці з будівельного магазину казали що в кузні зараз нікого немає і невідомо коли будуть.

Але скориставшись вашою підсказкою заїхав на іншу кузню що на Глушець 54

Домовився по термінам і ціні.

Всім дякую.

Тему можна закривати.

P.S. Луцька дошка рулить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...