Перейти до змісту

Не підключається не один FTP клієнт

Nick85

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 минут назад, Quiet сказал:

Windows свіжевстановлений і ніяких антивірусів в т.ч. фаєрволів в їхньому складі  не стоїть. Правильно?

антивіруса нема. але вже поставив Agnitum firewall

але вчора і без нього то не працювало. зараз його відключив теж

по 22 порту працює

Опубліковано
6 минут назад, Nick85 сказал:

антивіруса нема. але вже поставив Agnitum firewall

але вчора і без нього то не працювало. зараз його відключив теж

по 22 порту працює

шукайте що "зайняло" в системі 21-й порт ... може якась програма або сервіс ... ( http://qaru.site/questions/10715/how-can-you-find-out-which-process-is-listening-on-a-port-on-windows)

Опубліковано

В Agnitum firewall є монітор який в режимі реального часу показує трафік?

І результат команди покажіть

netsh firewall show state
Только что, dj_design сказал:

шукайте що "зайняло" в системі 21-й порт ... може якась програма або сервіс ... ( http://qaru.site/questions/10715/how-can-you-find-out-which-process-is-listening-on-a-port-on-windows)

Він же не може підключитись на віддалений сервер а не на локальний, я би сказав шукайте що блокує вихідні з"єднання на 21 порт

Опубліковано
3 минуты назад, Quiet сказал:

В Agnitum firewall є монітор який в режимі реального часу показує трафік?

І результат команди покажіть

netsh firewall show state

Він же не може підключитись на віддалений сервер а не на локальний, я би сказав шукайте що блокує вихідні з"єднання на 21 порт

http://skrinshoter.ru/s/071119/U4dxt9ho

Опубліковано
8 минут назад, Quiet сказал:

так якраз і буде видно що "працює" на 21-му порті .. може він поставив локальний ФТП сервер, який заблокував його роботу в обидві сторони ..

але походу там взагалі все закрито, дивлячись на скрін команди " netsh firewall show state " ...

Опубліковано

запускаю опенсервер с фтп сервером. то по адресу 127.0.0.1 21 працює

але якщо ззовні зайти то ні

тобто мій айпі порт 21.

Опубліковано
5 минут назад, Nick85 сказал:

тобто мій айпі порт 21.

явно щось накрутили з файрволом (таке враження що його закрили а не відкрили повністю)..

правила писали ? перевірти чи вони на "відкриття порта" а не "закриття" .. або взагалі відключити файрвол тимчасово...

зупиніть Open Server і спробуйте підключитись до віддаленого сервера ...

Опубліковано
15 минут назад, Nick85 сказал:

тобто мій айпі порт 21.

Ми вже починаємо змішувати мухи і котлети в одну кучу. Почали з неможливості ВИХІДНОГО з"єднання, а закінчуємо ВХІДНИМ. І мені не зрозуміло для чого на системі де присутня проблема з підключенням до FTP, ставити додаткове ПЗ (Agnitum firewall - який функціонально призначений для блокування портів і Open Server який локально займає 21 порт)? Це тільки збільшує можливість варіантів несправності, а не допомагає вирішувати.

Для підключення ззовні на внутрішній ФТП сервер, можливо треба налаштувати port maping (перекидування зєднання по певному порту) на роутері.

Опубліковано

я ж говорю що все відключено. я запускав і без Agnitum firewall фтп. нема зєднання і все. ще чиста вінда була 

Опубліковано
7 минут назад, Quiet сказал:

Ми вже починаємо змішувати мухи і котлети в одну кучу. Почали з неможливості ВИХІДНОГО з"єднання, а закінчуємо ВХІДНИМ. І мені не зрозуміло для чого на системі де присутня проблема з підключенням до FTP, ставити додаткове ПЗ (Agnitum firewall - який функціонально призначений для блокування портів і Open Server який локально займає 21 порт)? Це тільки збільшує можливість варіантів несправності, а не допомагає вирішувати.

я думаю що саме в цьому і проблема, що система вже "намішана" а не "чисто перевстановлена" як писалось вище ...

а "відключати"  софт або служби, ще не означає "зняти блок" ....

Опубліковано

В мене он-лайн на сьогодні закінчується, наостанок можу порадити скористатись утилітами від Марка Руссіновича . Process Monitor (моніторинг процесів), TCPView (моніторинг з"єднань), Portmon (моніторинг портів)

Опубліковано
41 минуту назад, dj_design сказал:

я думаю що саме в цьому і проблема, що система вже "намішана" а не "чисто перевстановлена" як писалось вище ...

а "відключати"  софт або служби, ще не означає "зняти блок" ....

якщо навмисне заблокувати фаерволом то в логах

2019-11-07 17:26:14 2968 1 Статус: Определение IP-адреса для d668804q.beget.tech
2019-11-07 17:26:14 2968 1 Статус: Соединяюсь с 185.50.25.21:21...
2019-11-07 17:26:14 2968 1 Статус: Не удалось установить соединение с "EACCES - Доступ запрещен".
2019-11-07 17:26:14 2968 1 Ошибка: Невозможно подключиться к серверу

якщо дозволити або вимкнути то

2019-11-07 17:27:06 2968 1 Статус: Определение IP-адреса для d668804q.beget.tech
2019-11-07 17:27:06 2968 1 Статус: Соединяюсь с 185.50.25.21:21...
2019-11-07 17:27:27 2968 1 Ошибка: Соединение прервано после 20 секунд неактивности
2019-11-07 17:27:27 2968 1 Ошибка: Невозможно подключиться к серверу

він тут ні при чому

Опубліковано

знову нову ос поставив. брандмауер викл

не працюэ всеодно. походу треба провайдера штурмувати завтра. хоча з зовнышных носителей норм до фтп конектиться

Опубліковано

враховуючи що оську переставляв, то придумується лише один варіант - якісь додаткові налаштування мережевої карти, які зберігаються в еепромі 

всякі лайв сіді використовують врізані драйвера, які скоріше за все не бачать цих параметрів

а поставлена вінда з повноцінними драйверами підтягує їх

я б спробував іще usb wifi свисток

Опубліковано

Може провайдер блокує порт і все.

Можна просто перевірити спробувати підключитись через телефон наприклад, якщо так паше тоді провайдер щось намутив 

Опубліковано
1 година тому, MACCEN сказано:

Може провайдер блокує порт і все.

вище ТС написав, що коли завантажується з лайвсд - все гуд, значить провайдер не винен

Опубліковано

Я би спробував:

1. Погратися з драйверами на мережеву карту. Поставити від виробника мережевого чіпсету або від виробника мат. плати, відмінне від того, що вже встановлено.

2. Встановити на цю ж систму Wi-Fi свисток і пустити трафік через нього.

3. Систему з цього ж образу поставити на інший комп в цій же мережі.

4. На цей же комп поставити з іншого образу систему.

Основна мета цих маніпуляцій визначити проблемний вузол (операційна система, драйвера, сторонній софт)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...