pashabyvolia Опубліковано 5 Листопада, 2019 в 15:46 #1 Опубліковано 5 Листопада, 2019 в 15:46 Хочу поцікавитися у товариства чи замовляв хтось товари на Alibaba. Знайшов там те, що я хочу (дизельний двигун) і далі не знаю як діяти правильно. Варіантів загалом два: перший: спілкуватися напряму з продавцем (тут багато нюансів); другий: скористатися послугами карго-компанії (так звана карго-доставка). Цей варіант набагато простіший так як практично всі послуги бере на себе карго-компанія, приблизно за 15% від вартості товару, що є досить нормально. Але є один значний нюанс, карго-компанії відразу потрібно перерахувати всю суму на покупку товару. По ідеї вони мають надати мені розписку чи щось типу цього, що отримали від мене кошти. Знайшов таку компанію http://jetcargochina.com/ . Сайт у них правда не дуже, але оперативно разрахували повну вартість доставки + плюс перетелефонували і розповіли деталі (за розписку не запитував). Загалом якщо хтось може щось підказати чи порадити, буду вдячний. Дякую!
MaestroA Опубліковано 25 Вересня, 2020 в 19:02 #2 Опубліковано 25 Вересня, 2020 в 19:02 Апну темку. Чи має хтось досвід?
Factory Опубліковано 27 Вересня, 2020 в 13:49 #3 Опубліковано 27 Вересня, 2020 в 13:49 теж цікаво, ціквить таобао
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.