Перейти до змісту

Мізунська Звигода 2008, 3-6 липня.


Nbike

Рекомендовані повідомлення

http://www.adrenalinstyle.if.ua/index.php?...&pa=zvigoda

http://mtbbike.com.ua/forum/viewthread.php...p;thread_id=705

Фото можна подивитись тут http://www.adrenalinstyle.if.ua/index.php?...o=cat&id=22

Дуже цікавий фестиваль, сама їздила на нього в 2006 році.

Включає змагання з крос-кантрі, даун-хілу та нор-шору.

Можна гарно відпочити ще й призів купу заробити (в разі попадання в призери).

post-3227-1214745501.jpg

post-3227-1214745501.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Катнули.

Однозначно фест рулить!

це були незабутні 4 дні, і унікальні 5-ть дуже веселих , безсонних ночей.

Сіли, весела кумпанія з Луцька замутила синьку до самих Івано-франківськ, вагон не спав, потім ще студент з львова підсили, веселуха була ;) .

Далі в електриці до Долини давали дуба, сцуко холодно, потім 16 км по асфальту до нового мізуна, а там тільки на сонечку відішли, розбили палатку на базі, кругом dh-ики і всяки ектримали які вже там ночували , ми були першими кк-ми, потам з кожним днем народу прибувало , десь з кілька тисяч в суботу наїхало, кругом просто приїзджих на день. Зібрав вел і дава кататись. поїхав шукать по розповідям Nbike кк-трасу,1-ий підом короткиий по широкій кам'янистій грунтовці біля другого апхілу було класне джерло з якого і всі дні пив воду і брав на базу в сосці пить.

Підйом сцуко ульотний, перші 50 метрів по двом коліями з каменюками по 5-15см(на 1-4 просто "присосуєшся" до каміння і видряпуєшся на ньому) , потім ще пів км більш пологішого підйома, на який вже на 1-3 заповзає, пульс під 190. Далі різький, короткий спуск з каменючками до струмка, всіяного круглим каміням, там теж загримів . далі трохи болотця, ще підйом по траві, і довгий спуск по зарослій грунтовці, але з камінцями і швидкісний поврот на траві, потім просто карпатська грунтовка з камінцями, на півдвісі я там "загрузав" на них.

В перший день дозагорався до сонячного удара, відчуття бухого в стельку, і ще і фігова, прострація ульот, зловив зв'язок з космосом :).

І того до вечора валявся в тіні трупом, поки не попустило, підсмажена спина ще 2 дня про себе давала знати.На другий день Nbike привезли організатори новий велик Cube(замовила). Поїхали катитись, я зі знайомим зустрівся(на трускавецький драйв-2007 року з ним їздив) на скоті карбоновому, народ дивився на нього з відваленими щелепами.

Вечором були пробні заїзди, Nbike записалась на Dh, в день спустилась і потім вечером на кваліфікаці на своєму кк-хартейлі, однозначно медаль за хоробрість. І я вечерком з нею піднявся, сунулись довго, висота 1км + над рівнес моря, дубарь і дикий ліс кругом, трасу тре бачити і катнуть по ній бо її словами не описать. Народ убирався жостко, а я собі потихеньку пішки спускався, по від мене там лише косточки залишились би. Де міг з візгом гальм спустився, руки трясуться , адреналіну вище голови, половину проїхав половину пройшов в перервах між спусками учаникам. Далі вечером відривались діджеї до опівночі, потім збуджений народ закотив сливу до 2-х годин, до 3-х затихали і я нарешті заснув, щоб в 7 ранку знов розбудили. Вечері і ночі лив дощ і траса DH перетворилась в мокре місиво, я на фініші під дощем з Nbike сидів і дивився, уборок по розповдям були ще більше, і народ "чистюсеньки". В обід почало розпогоджуватися і вийшло сонечко. Далі на 2-і години на кк поїхав, пів 2-гої дали старт. Спочатку категорія "Мужики" :) за 16 років(7 кругів , ~15км), потім юніри(6 кругів ~13км) з дівчатами (4 круга ~9км) стартували. Я затусувався зі своїм знайомим спереду. Старт і погнали, перші круги біля 190 пульсов йшов, поки не заспокоївся, до 2-го круга пристроївся позаду до свого знайомого, по ходу обганяли хто видихся через занадто швидкий старт. Ітого середнім 182 пульсом проїхався. Ітого 7-ме місце, від лідера на 8-м хвилин відстав(від знайомого на півтори хвилини), всього 20+ в моїй категорії стратували. Результами як найду вивішу.

Nbike прийшла перша :D, грязні як свині були :)

Далі на базу - вели і себе відмивать, потім ще на DH від вечер сходив, новий заїзд робили вже на більш сухішій трасі. Де тріалісти і коли виступали не знаю, профтикав. На 6-ий годин рок концерт почався, я нажерся і на 8-им теж пішов відриватись під сценою. Груп я не знав, але народ був "розігрітим" і біля сцена штовханина(чуваки пригають, скакають і один одного штовхають) . А як "Ніагара" вийшла то просто народ здурів і я разом з ним, ще злива пішла, але всім було вже пофіг :), і так до кінця концерту. Далі було нагородження переможців, і концерт - бомба :90: , продовжився до пів першої , тоді я нарешті пішов спать, мокрий , але теплий . Ще біля вогника потирчав, але все одно хоч був мертвий заснув під 3-тю годину. А з ранку знов в 7-м розбудили. Ранком зібрався і пошпілив до Долини(Nbike родич на тачці забрав), там затусувався з франківськими лесопедистами, з ними і в електричці і поїхав, в одного з них і перекимарив 3-ий години до поїзду.

З білетом повезло, розкупили плацкарт, попав в загальний, народу повний вагон забився.

Але я везучий, затесався в останнє купи біля туалету, з студенкою з Луцька, 3-ма туристами до Львова, і веселим дідком який перед Львовом зійшов, спочатку дід веселі історії травив, потім 3-е туристів гнали приколи зі своїх походів, я там плакав :) , в львові зійшли в 10 годин, підсили ще веселіші чуваки з чуфігами, які до Ковеля їхали, і відповідно з пивцом і закускою, жгли по-чорному і ржали на весь вагон, вагон вже не спав , потім ще пісні під гітару і того тільки пів 1-шої полягали спати, і далі кимеряв і норм зійшов.

І з таким ульотним позитивим, офігенно провів час! :)

p/s все болить і все відвалюється B)

Альбоми

1

2

3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З'їздили дуже класно! Особливо приємно здивував головний спонсор фестивалю Вадим Зеленко, власник мережі магазинів "Веломан-Экстрим" з Хмельницького.

Брала участь в двох видах прогруми: даунхіл та крос-кантрі. Кроскантрі виграла і буда нагороджена такими призами:

(Кому сподобалась рама, хотіла б її продати)

post-3227-1215446905.jpg

post-3227-1215446924.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По даунхілу проїхала тільки кваліфікацію, заїзди мали бути на слідуючий день, але, як завжди пройшла злива і траса стала неможливою для мого новенького велосипеда. Шкода було не тільки його, але й себе, тому що з захисту в мене було тільки кроскантрійна каска.

post-3227-1215447516.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую!

На рахунок ціни: в Хмельницькому в магазині "VelomanExtreme" вона коштує 3600 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...